Opendeurdagen 3vleugel-leefacademie

3vleugel-leefacademie, Sint-Lenaarts (B)

02/08/2012

Trefwoorden: 3vleugel-leefacademie, systeemwerk, zorgverlener, gitaarlessen

Bekijk als webpagina

In deze nieuwsbrief

Open-deurdagen bij 3vleugel-leefacademie op zaterdag 8 en zondag 9 september 2012

Systeemwerk binnen de ZORG-sector

Gitaarlessen op de 3vleugel-leefacademie

Spring in jezelf: jongerendagen Augustus/oktober 2012 en januari 2013

Al van ZELF-zorg gehoord?

Bij ZELF-zorg denken de meeste mensen spontaan aan jacuzzi's en wellness, kortom aan lekker niets doen of aan gewoon je zin doen. Niets is minder waar. ZELF-zorg kan je elke minuut van je leven toepassen. Het betekent in essentie dat je de verantwoordelijkheid draagt voor je TOTALE WEZEN als mens en daar de voor jou juiste actie aan koppelt. Het betekent ook dat je letterlijk ZORG draagt voor al wat zich in jou aandient. Of je dat wat zich aandient nu lelijk/mooi/gepast/onnozel/braaf of wat dan ook vindt, is van geen belang. Wél, wat deze informatie jou te vertellen heeft over jeZELF....

 

Lees meer over ZELFverwerkelijking

Bed & Breakfast bij 3vleugel-leefacademie

 

Binnen de 3vleugel-leefacademie hebben we 3 gastenkamers ter beschikking voor bed and breakfast of kortverblijf. Ons logement is stijlvol en eenvoudig en nodigt uit om dicht bij jeZELF te komen. 

Een B&B is bovendien een zeer aangename manier om kennis te maken met ons, onze werking en de meer dan bijzondere locatie.

 

In augustus en september boek je trouwens een B&B tegen kennismakingsprijs...

 

 

Lees meer over de B&B...

Uw onbeperkte mogelijkheden ontdekken via 

ZELF-expressie?

Zeg nu zelf. Je leven krijgt toch maar écht kleur, als jij het zelf kleurt. En elke mens krijgt zijn leven lang de kans om z'n eigen kleuren te ontdekken. Maar je hebt er wel eens aan te beginnen. Bij aanvang komen zeer waarschijnlijk al je angsten en oordelen over jezelf naar boven, want de gedachten die je meestal onbewust over jezelf denkt blokkeren letterlijk je creatie-kracht.

En wij zijn er dan om je te ondersteunen zodat je werkelijk mag gaan vertrouwen op je innerlijke wegwijzers en je hoofd meer en meer mag loslaten...

 

Ook op onze open-deurdagen krijg je de kans te proeven van je eigen creatie-kracht...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wens je op de hoogte gehouden te worden van onze aktiviteiten, ga dan via onderstaande link even naar onze website en schrijf je in met naam en e-mailadres!

 

Schrijf je in...

Ruimte te HUUR

Heb je als docent, trainer, therapeut... een ruimte nodig om een workshop, lezing, therapie of opleiding te geven en heb je het gevoel aan te sluiten bij de visie over leven van de 3vleugel-leefacademie?

 

Neem eens een kijkje op de website of mail ons:

info@3vleugelleefacademie.be

 

______________________________

 

Naar de website van 3vleugel-leefacademie

 

 

Open-deurdagen bij 3vleugel-leefacademie

op zaterdag 8 en zondag 9 september 2012

Als de waarheid in jeZELF ligt,

hoe maak je daar dan contact mee?

Kom dan om te beginnen eens dag zeggen! Op zaterdag 8 en zondag 9 september 2012 ben jij onze gast. Kom de sfeer eens opsnuiven, praat wat met mensen die ook graag dicht bij zichZELF zijn of komen en geniet van een drankje en een hapje. Neem deel aan één of meerdere 'proevers' rond ZELFexpressie, ZELFkennis, ZELFvertrouwen en ZELF-zorg en maak kennis met ons aanbod.

Meer info over het programma in een volgende nieuwsbrief!

 

 

Systeemwerk binnen de ZORG-sector

Donderdagavonden 16, 23 en 30 augustus 2012,

van 19u30 tot 22u

Zorgverlening lijkt steeds meer te vragen van de zorgverlener. 

Eén van de belangrijkste eigenschappen waarover je dient te beschikken binnen de zorgverlening gaat over 'ten dienste staan van', liefhebben, liefde geven en de ander ondersteunen.

Je begeleidt anderen in het zorg dragen voor zichzelf, hun pijn, hun emoties, hun lichaam, hun eigen leven ...

 

We hebben geleerd dat door 'lief zijn' voor de ander, de ander 'centraal' te stellen, het lijden wordt verminderd in de hoop dat hij/zij gelukkig zal worden. Maar is dat wel zo?

 

 

Lees meer over 'Systeemwerk binnen de ZORG'...

Gitaarlessen op de

3vleugel-leefacademie

Muziek maken werkt ZELF-bevrijdend

 

Door het leren bespelen van een muziekinstrument wordt het mogelijk om dat wat binnenin onszelf leeft naar buiten te brengen. De gitaar is voor deze zelfontplooing/zelfexpressie uitermate geschikt, omdat het de mogelijkheid biedt melodie en harmonie te combineren. Al eens bij stil gestaan dat ook U gitaar kan leren spelen?

 

Download hier de 'inhoudelijke folder' rond gitaar leren spelen.

 

Download hier de folder met alle praktische info omtrent de gitaarlessen.

Spring in jezelf: jongerendagen

Augustus/oktober 2012 en januari 2013

Beleef-dagen voor jongeren van 15 tot 18 jaar

Als jongere ga je vanzelfsprekend op zoek naar hoe jouw leven in elkaar zit ... of daagt het leven zelf je uit om op zoek te gaan. Door middel van bewegen, creativiteit, gesprek en stilte begeleiden we jou in die zoektocht naar jezelf.

 

In bewegen, spel en ervaren kan je los komen van dát wat je denkt en kan er ruimte komen voor iets nieuws.  Door het werken en beleven in contact met je eigen lichaam krijg je zicht op overtuigingen die je beperken. Bewust contact met andere jongeren werkt als een spiegel, waardoor je leert luisteren naar - en in expressie brengt van - je eigen binnenwereld.

 

Dat wat zich in jou aandient is altijd okee en mag gedeeld worden. Via open gesprek individueel of in groep, leer je zo jezelf beter kennen.....

 

De eerste belevingsdag start nu zaterdag.. als je snel bent kan je er misschien nog bij!

 

Begeleiding: Lieve, Griet en het leven zelf...

 

 

 

Lees meer over de 'Spring-in-jezelf'-dagen

Contact

De 3vleugel-leefacademie vind je in Sint-Lenaarts, op 30 minuten rijden van Antwerpen, Breda, Roosendaal en Turnhout en 8 km boven Westmalle.

 

3vleugel-leefacademie

Jan Koenders en Lutghart Witters

Eester 21

2960    Sint-Lenaarts

 

03/480 85 55

3vleugel-leefacademie • Eester 21 • St-Lenaarts • • 2960

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy