De subtiele kracht van klankzang

Titia ten Bosch

26/08/2012

Trefwoorden: Averana, klankzang, Titia ten Bosch, zielenbewustzijn

 

 

 

De subtiele kracht van klankzang 
 de stem, vertolker van bewustzijn
 Het boek


 


In het boek De subtiele kracht van klankzang beschrijft Titia ten Bosch, na jarenlange ervaring en studie, wat klankzang is en doet voor onze bewustzijnsontwikkeling. Met dit werk wil zij bijdragen aan het algemeen besef van de kracht en uitwerking van onze stem, het klankgereedschap waarmee we onze gedachten en alles wat innerlijk leeft kunnen uitdrukken en overdragen.

Het is de auteur, mede aan de hand van verslagen van het empirisch onderzoek, duidelijk gebleken dat klankzang helpt ons direct weg te leiden van de aandacht voor onze persoon met zijn omstandigheden of problemen naar ruimere bewustzijnsgebieden die ver voorbij het individu en zijn omgeving reiken.
Contact met deze subtiele gebieden leidt tot steeds meer begrip van de samenhang en onderlinge afhankelijkheid van de delen binnen het geheel. Uitgaande van de wetenschap dat alles energie is - microkosmisch en macrokosmisch - wordt in dit boek beschreven hoe een mens, planeet, stelsel of kosmos alle met elkaar zijn verbonden door een energienetwerk van krachtstromen - het etherisch lichaam genoemd.
 
Uit het onderzoek naar de helende werking van klankzang, in bijna vier jaar met zes verschillende personen in gelijkwaardige samenwerking uitgevoerd, is bevestigd hoe de klanken van de stem inwerken op het etherisch of levenslichaam met zijn zeven grote energiecentra en hun door de klanken zichtbaar gemaakte werking en verhoudingen. Het etherisch lichaam is de verbindende factor die ons in contact brengt met die vele lagen waaruit wij en alles bestaan.
Klankzang opent kanalen van communicatie tussen zielenbewustzijn en ons brein. Zielenbewustzijn geeft toegang tot steeds subtielere gebieden en ons brein vertaalt de daar gedane waarnemingen.
Op deze wijze zijn de belevingen van het klankzangonderzoek opgetekend en schetsen de ervaringen ons een beeld van die andere werkelijkheden van leven en bewustzijn.
 
“De relatie tussen Geest en Stof toont zich als Bewustzijn”
Hier vanuit gaande heeft Titia ten Bosch de vaste overtuiging ontwikkeld dat de samenvoeging van kennis en wijsheid van zowel de exoterische als esoterische wetenschap kan resulteren in een geoptimaliseerde vorm van samenwerking in onderzoek. Deze vorm van onderzoek zal begrip en inzicht voortbrengen in de processen van ziekte en dood, leven en bewustzijn én hoe wij daarmee om dienen te gaan om de problemen van mensheid en aarde te kunnen aanpakken.
 
 Het boek is te bestellen bij alle webwinkels en boekhandels
voor € 24,95.
 Zie www.averana.eu. De stem, vertolker van bewustzijn
 De subtiele kracht van klankzang
 De film
 
 

De stem, vertolker van bewustzijn is de film bij het boek De subtiele kracht van klankzang. In deze film legt Titia ten Bosch uit wat klankzang is, hoe het proces tot het komen van het boek is verlopen, en worden de verschillende toepassingen van klankzang getoond. De hele film is te zien op www.averana.eu en op DVD.

Inhoud DVD
De film: De stem, vertolker van bewustzijn (59:59)
Extra's: De volledige sessies Klankzang, lnspimpen en Klankbeleving.

Fragmenten van de film staan op YouTube.


De DVD is te bestellen bij Titia ten Bosch voor € 15,
incl. verzendkosten.
Samen met het boek voor € 35.
Zie www.averana.eu.

 

 
 Titia ten Bosch

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy