Cirkels. Najaar 2012

Cirkels, Hoegaarden (B)

20/09/2012

Trefwoorden: Cirkels, Margit Sleeuwenhoek, Linda Hoeben, Transactionele Analyse

                Cirkels vzw - Najaar 2012
#  
 

Beste Lezer,

Hopelijk heeft iedereen die dit leest genoten van de zomer. Hetzij thuis in Vlaanderen of in Nederland, hetzij in een zuiders zonnig oord. En dan gaan we collectief weer energie gebruiken voor de opstart van het gewone; haast, gezelligheid, drukte, groei, school, ontwikkeling, werk en T.A!
Graag geven we informatie omtrent plannen en ontwikkelingen binnen Cirkels.
Onze koers is er altijd al een waar het ontwikkelen van de mens centraal staat, waar we verandering in aan hebben gebracht is dat we dat vanaf nu voornamelijk gaan doen door ons met elkaar te richten op de kracht in de mens.
Cirkels cirkelt rondom power! Personal professional potentional power.
In de tijd waarin we met elkaar zoeken naar een correcte houding om te leven, naar gezondheid, efficient en adequaat werken, een ethische arbeidsethos, een gezonde politiek, een gelukkig gezin, goed functionerende kinderen, prettig samenwerkende teamleden en medewerkers, naar een einde aan de crisis en naar groei en het verwerkelijken van zelfrealisatie, is het van uitermate belang dat wij in dat proces ons zelf, evenals de de professionals die ons daarbij ondersteunen, zich weten te richten op de mogelijkheden, opties en ontwikkeling.
En niet perse op de problemen, crisis of beperkingen. In ons programma is de inhoud niet veel anders. De approach wel, we gaan meer en meer op zoek naar kwaliteiten, succesformules en plan van aanpak om om te gaan met beperkingen en scriptsissues, om liefde, plezier en verbinding in de programma's aan te brengen en om samen met de cursisten de echte gegronde ik plus jij plus houding uit te dragen! Dat vindt plaats in alle reguliere modules en in ons aanbod van de +/+ modules.
In december staat er dan ook een eerste open twee daagse om iedereen die deel wil nemen en zich weer met TA en TA-ers wil verenigen te verwelkomen
 

1. We hebben opnieuw het Qfor label behaald!
We blijken een hoog resultaat te hebben, namelijk 98% klant tevredenheid. Een percentage waar we erg trots op zijn. Aan iedereen die mee werkte aan dit succes: van harte dank.
Het behalen van dit label betekent trouwens ook dat onze erkenning als KMO-portefeuile-dienstverlener voor drie jaar zal verlengd worden, dat is interessant voor de Vlaamse ondernemers die aan ons programma gaan deelnemen

2. Ter voorbereiding van de nieuwe opleidingsgroep die in januari 2013 van start zal gaan, organiseren we twee nieuwe Introductieweekends, de zgn TA 101 cursus.
Het eerste weekend staat gepland op 15 en 16 september 2012.
Het tweede op 8 en 9 december 2012.
Deze tweedaagse biedt de ideale gelegenheid om kennis te maken met Transactionele Analyse, met Cirkels en met Linda Hoeben, één van de trainers.
De tweede doelstelling van deze tweedaagse is om deTA concepten te leren kennen, interessant dus voor mensen die toe zijn aan zelfreflectie of die anderen hierin willen ondersteunen.
Voor diegenen die overwegen om verder opleiding te volgen in Transactionele Analyse is het belangrijk om te weten dat deze ‘introductie tot Transactionele Analyse’ erkend is door EATA (European Association for Transactional Analysis).

Trainer: Linda Hoeben (PTSTA)
Deelname kost 250 Euro
locatie: De Lichtbron : Wijnegem ( omgeving Antwerpen)

3. Plus plus klas
TA voor gevorderden!
We bieden dit traject aan als een modulair systeem, dwz dat er telkens voor de losse modules apart kan worden ingeschreven. Iedereen die al een TA opleiding volgde (bij Cirkels of elders) is van harte welkom. Zowel de mensen die het CTA traject aangaan als de mensen die zich -samen met collega's- willen blijven verdiepen in de TA materie.

De plus plus klas is TA voor alle werkvelden. Daarbij ligt er een nadruk op het hanteren en uitoefenen van de plus plus houding als professional, waaromheen je vraagstukken en leerbehoefte plaatsvindt. Alle trainings-en supervisiedagen zullen aangeboden worden door trainers met een (P)TSTA erkenning. Dit wil zeggen dat al deze uren erkend zijn als TA opleidings-of supervisie uren door EATA. Deelname aan een module kost 350 euro voor twee dagen of 175 euro voor één dag.

De eerstvolgende module in het plusplusprogramma, de ‘Professionele Cirkel’, vindt plaats op 1 en 2 december 2012. Tijdens deze twee dagen kan je terecht met al je leerbehoeften in het licht van verdere professionalisering. Je kan supervisie krijgen of oefenen met coaching, je kan persoonlijk werk doen of een stuk theorie herhalen. Je kan wanneer je een CTA contract hebt ook concrete voorbereidingen treffen voor je examen, misschien een oefenexamen doen.

Deze module is ook geschikt voor het inhalen van TA-uren indien je opleidingsuren hebt gemist tijdens het opleidingsjaar.
Trainers: Lieuwe Koopmans en Sander Reinalda.

4. Als je op www.childrenshome.nl gaat kijken, zie je hoe het schooltje dat we in India ondersteunen, de laatste giften van Cirkels heeft gebruikt. Met onze laatste donatie werd het sanitair opgeknapt. We en zij zijn blij met het contact en de resultaten van onze giften.

5. We zijn ook blij en dankbaar voor zoveel klandizie, we hebben momenteel drie jaargangen en een plus plus traject, zijn bezig een CTA traject te ontwikkelen, dat is het TA examentraject, en hebben veel gastdocenten en cursisten die zich rondom de TA cirkelen. Je bent heel erg welkom om hieraan mee te komen doen!
 

 
     
   
   

Voor inschrijving en verdere info mail naar linda.hoeben@scarlet.be of kijk op www.cirkels.be

voor alle Modules is KMO subsidiëring mogelijk.
Gelieve een seintje te geven als je deze nieuwsbrief niet langer meer wenst te ontvangen.

Margit Sleeuwenhoek (Utrecht - NL) gsm: +31-(0)653 13 30 23 - pmobile@xs4all.nl
Linda Hoeben (Hoegaarden) gsm +32-(0)474 92 08 77 - linda.hoeben@scarlet.be

     
 
 

© Cirkels vzw - www.cirkels.be

Qfor
 
  

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy