Workshops 'Goden en Titanen' & 'BLIJF IN JE LIJF! voor tieners'

Samtati, Duffel (B)

20/08/2012

Trefwoorden: Hilde Van Bulck, Samtati, tieners, David Deida

 

 

 

 


GODEN EN TITANEN
weekend workshop 25 en 26 augustus
Toen Ivo en ik de workshop Goden en Titanen aan het voorbereiden waren, kwam de inhoud als vanzelf tot stand. Kenmerken en karakteristieken van de goden en de titanen doorstroomden de aard van de oefeningen en brachten al veel stroming en krachtige energie voort. En we waren nog maar met twee! Stel je de gebundelde energie voor van een groep mannen die samen hun goddelijke essentie verkennen! Wat een kracht! Wat een pracht! In de vorige workshop Van oerman tot god, heb ik mannen in vijf weken tijd zien transformeren. Het was een ontzettende eer om daar getuige van te mogen zijn en het heeft me tot diep in mijn hart geraakt. Hetzelfde kan gebeuren in een intens weekend. Heel erg welkom beste man!
Hilde

Meer weten en/of inschrijven? Goden en Titanen op 25 en 26 augustus.
Inspiratieprikje: De man die we om ons heen zien ontstaan is schaamteloos mannelijk - hij is doelbewust, vol zelfvertrouwen en doelgericht, en hij leidt zijn zelfgekozen manier van leven met grote integriteit en humor - en hij is gevoelig, spontaan en spiritueel, met zijn hart betrokken bij het ontdekken en leven van zijn diepste waarheid. David Deida (in 'De kracht van echte mannen')

 
Klaar voor het nieuwe schooljaar?
BLIJF IN JE LIJF! voor tieners
workshop 28 en 29 augustus
Vandaag had ik twee tieners in mijn praktijk. Allebei waren ze bezorgd voor het nieuwe schooljaar. 'Hoe kan ik me opstellen in mijn nieuwe school? Hoe kan ik vermijden dat ik gepest word?' was de aard van de vragen. Tieners hebben het vaak zo moeilijk met zichzelf, dikwijls om diverse redenen. Tegelijkertijd zien ze niet welke schitterende mogelijkheden ze in zich hebben en hoe snel ze zich beter kunnen voelen als ze contact maken met die mogelijkheden. Als ze die stap durven zetten, verschijnt er een brede glimlach op hun gezicht. Ze kunnen hun vreugde niet verstoppen. Ik geniet dikwijls van hun verbazing als ze ontdekken hoe eenvoudig het is om je goed te voelen. In de tweedaagse workshop BLIJF IN JE LIJF! voor tieners wil ik samen met hen enkele eenvoudige technieken oefenen om hun zelfbeeld op te krikken en met hernieuwde moed de school in te stappen.
Hilde


Meer weten en/of inschrijven? BLIJF IN JE LIJF! voor tieners en vrienden op 28 en 29 augustus.


 

Ik hoop je te mogen ontmoeten op een van deze twee workshops.
Van harte,

Hilde Van Bulck Wie ben ik?
www.samtati.com
info@samtati.com

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy