Opendeurdag Wellness Academie

Alternatieva vzw, Hasselt (B)

19/08/2012

Trefwoorden: Wellness Academie, Alternatieva, Bart Janssen, Monique Aerdts

 

 

 
OPENDEURDAG WELLNESS ACADEMIE
zondag 26 augustus 2012

 
 
 
Op zondag 26 augustus 2012 staan de deuren van de Wellness Academie open voor iedereen die graag kennis wil maken met ons opleidingsinstituut, de gepassioneerde docenten en de overige enthousiaste medewerkers. Deze jaarlijkse opendeurdag is een ware traditie geworden. We nodigen je uit om binnen een ongedwongen sfeer en onder het genot van een drankje de uitgebreide mogelijkheden van de Wellness Academie te ontdekken.
 
Wellness Academie is reeds jaren een begrip voor cursussen en opleidingen in de wellnessbranche. Het opleidingsaanbod omvat o.a. massages, therapieën, visagie, kunstnagels & schoonheidsbehandelingen. Bekijk het opleidingsaanbod hier. De opleidingen vinden plaats in Hasselt, Zandhoven & Melle.

 
 
Persoonlijke kennismaking
De beste manier om erachter te komen of de cursus of opleiding van de Wellness Academie die je op het oog hebt de juiste keuze is, is door eens een persoonlijk gesprek aan te gaan met de docenten. Deze opendeurdag is daarvoor de ideale gelegenheid. De docenten staan graag voor je klaar om antwoord te geven op al je vragen. Om een nog betere impressie te krijgen van de cursussen en opleidingen, kun je tijdens deze dag ook eens een blik werpen in de syllabussen die gebruikt worden. Ook zal je een goede indruk krijgen van de professionele en moderne cursusruimtes en -voorzieningen. We vertrouwen erop dat je hierdoor met nog meer enthousiasme uit zult kijken naar het nieuwe opleidingsjaar.


 
 
 
Gratis lezingen
We geven je hier ook alvast een voorproefje van wat je nog meer kunt verwachten tijdens de opendeurdag. Er worden bijvoorbeeld ook interessante lezingen gegeven, die ingaan op actuele zaken die binnen de wellness- en beautybranche spelen. Hier een overzicht van de ingeplande lezingen:

  Zakelijk omgaan met sociale media – Bart Janssen (11u)

Niemand ontkomt eraan; de sociale media. We zien de laatste tijd dat sociale media op professioneel vlak onmisbaar zijn geworden binnen ieder vakgebied en dus ook binnen de wellness- en beautybranche. De sociale media zijn belangrijke instrumenten bij het runnen van een succesvolle zaak. Bart Janssen zal als online marketing specialist ingaan op vragen als: hoe kun jij als ondernemer je voordeel doen met sociale media als Facebook, Twitter, Pinterest etc.
   
 

De zin & onzin van cosmetica – Monique Aerdts (14u)

Wie kent ze niet, de talloze reclameberichten over allerlei soorten ‘anti-aging’ producten die rimpels als sneeuw voor de zon zouden doen verdwijnen? Maar wat is hier allemaal van waar? Monique Aerdts is een specialist op het gebied van cosmetica en schreef het boek ‘S.O.S. Rimpels’. Zij zal je de geheimen op het gebied van cosmetica onthullen.

Het is niet nodig je vooraf in te schrijven. Iedereen kan kosteloos deelnemen!
 
Demonstraties
Je kunt tijdens de opendeurdag ook allerlei demonstraties bijwonen binnen diverse vakgebieden als massage, visagie en schoonheidsverzorging. Het zal je een extra stimulans geven om ook zo snel mogelijk zelf aan de slag te gaan binnen een van deze mooie vakgebieden!


 
 
 
Praktische informatie

Waar? Wellness Academie, Heidestraat 6B, 3500 Hasselt.

Wanneer? Zondag 26 augustus 2012 (10:00 tot 17:00).

Wie? Iedereen is van harte welkom.

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy