Samtati. Najaar 2012

Samtati, Duffel (B)

25/08/2012

Trefwoorden: Samtati, Hilde Van Bulck, schoolmanagement, schoolproblematiek 
 


 

ACTIVITEITEN VOOR HET NAJAAR
 
 
Op het moment dat ik deze nieuwsbrief schrijf, zet de zon haar beste beentje voor om me een zomers gevoel te geven. De zomer is een periode om naar buiten te komen en te bruisen. In het najaar geniet ik elk jaar van de prachtige herfstkleuren die me in verwondering naar het leven doen kijken.
 
Wil jij ook kennis maken met de prachtige kleuren van wie jij werkelijk bent? Zoek je mogelijkheden om je werkelijke ZIJN te ont-dekken? Wil je op een eenvoudige maar tegelijkertijd heel diepgaande wijze bruikbare resultaten behalen? Dan nodig ik je graag uit om je te verdiepen en deel te nemen aan één van de volgende activiteiten:
 
♦ Voorstelling van The New Teaching (TNT) een uitgebreid programma voor leraren en directeurs en voor iedereen die met onderwijs en opvoeding te maken heeft. The New Teaching wil inspirerende impulsen aan het onderwijslandschap geven. Onderwijsvernieuwing vanuit een invalshoek die nog nauwelijks bekend is, met resultaten voor de leerlingen, de leraren en de hele school. Tijdens de voorstelling bestaat er de mogelijkheid om een gratis deelname als representant voor de Onderwijsopstellingen (zie verder) te winnen. Deelname aan de voorstelling is gratis. Iedereen welkom.
DONDERDAG 13 SEPTEMBER
 
Van oervrouw tot godin is een reeks van vijf avonden voor vrouwen die een grotere verbinding wensen te maken met hun vrouwelijkheid. Wat betekent dit? Hoe doe je dat? Dit kom je te weten in deze workshop.
WOENSDAG 26 SEPTEMBER EN 3 – 10 – 17 EN 24 OKTOBER
 
Tijdens de Open avonden voor ZIJNsbeleving maken we het hoofd leeg, openen we het hart en laten we spanningen uit ons lijf wegstromen. Rusten en bewegen in ZIJN is de werkwijze waar we mee aan de slag gaan. Het is het vijfde jaar dat deze workshop georganiseerd wordt (vroeger Open avonden voor energiebeleving)! Elke maand!
28 SEPTEMBER – 26 OKTOBER – 23 NOVEMBER – 14 DECEMBER
 
Heartfulness, leven vanuit het hart, hoe doe je dat? is een echte verwendag voor het hart. Je gaat met een glimlachend en stromend hart terug naar huis.
ZONDAG 30 SEPTEMBER
 
Teaching by being of lesgeven vanuit ZIJN, hoe doe je dat?   (BM 1) is een onderdeel van de The New Teaching en biedt een eenvoudige maar gemakkelijk bruikbare tool om les te geven vanuit een manier die deugd doet voor jezelf en voor je leerlingen. Niet alleen doet het deugd, maar ook het klasgedrag en de leerresultaten verbeteren.
DONDERDAG EN VRIJDAG 18 EN 19 OKTOBER
ZATERDAG EN ZONDAG 10 EN 11 NOVEMBER
 
Voor diegenen die Teaching by being BM 1 gevolgd hebben, is er de mogelijkheid om zich verder te verdiepen en te bekwamen bij Teaching by being, lesgeven vanuit ZIJN, hoe doe je dat? BM 2.
DONDERDAG EN VRIJDAG 29 EN 30 NOVEMBER
 
Schoolproblematiek anders bekeken. Met behulp van Onderwijsopstellingen kunnen we kijken naar onderwijsvraagstukken van leerlingen, ouders, leraren, directeurs en beleidsmakers. 
ZONDAG 21 OKTOBER EN ZATERDAG 17 NOVEMBER
 
Mijn boek ‘De nacht van ons leven’ is het ankerpunt van waaruit ik mijn inzichten over Een andere kijk op leven en dood vanuit bezieling in een lezing uiteenzet. De lezing is uiteraard geschikt voor iedereen die met een rouwproces te maken heeft, maar ook voor iedereen die beter wil begrijpen wat het leven is. Je kunt me ook uitnodigen voor een lezing voor je organisatie.
DINSDAG 23 OKTOBER
 
BLIJF IN JE LIJF! voor tieners is een tweedaagse workshop voor tieners waarin ze leren om vanuit een beter contact met zichzelf een beter gevoel te hebben en op een vlottere manier te functioneren. Lees ook het artikel.
MAANDAG EN DINSDAG 29 EN 30 OKTOBER
Voor de late zomer is er nog een tweedaagse op 28 en 29 augustus
 
Van-Zelfmanagement naar schoolmanagement is bestemd voor directeurs die af te rekenen hebben met een broos evenwicht tussen een omvangrijke maatschappelijke opdracht en een kwaliteitsvol privéleven en daarbij verlangen om een krachtig en inspirerend schoolmanagement uit te bouwen. Deze tweedaagse is een onderdeel van The New Teaching (TNT).
MAANDAG EN DINSDAG 5 EN 6 NOVEMBER
DONDERDAG EN VRIJDAG 6 EN 7 DECEMBER
 
Leef je leven vanuit je stralende kern is een tweedaagse workshop die je uitnodigt om na een moeilijke periode in je leven opnieuw het mooie en het waardevolle te leven en om er met volle teugen van te genieten.
ZATERDAG EN ZONDAG 1 EN 2 DECEMBER
 
Ik sta weer paraat om al deze activiteiten vanuit een diepe aanwezigheid en een liefdevol hart te begeleiden. Je bent van harte welkom!
Hilde Van Bulck

 
Praktisch
Data en uren:
 
Tarief:
 
Inschrijving via:
- 0493 247 547 of 015 31 54 81

Plaats:
 
Begeleider:
Hilde Van Bulck Wie ben ik?
Samtati, Huis Van Bewust-zijn

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy