September 2012: dynamisch ontspannen, healingconcert, trancedans, lichaamswerk, lymbic imprint recoding

Aum-ruimte, Leuven (B)

31/08/2012

Trefwoorden: lichaamswerk, healingconcert, limbic imprint recoding, trancedans

In september worden de volgende activiteiten georganiseerd in de Aum-ruimte in Leuven: dynamisch ontspannen, healingconcert, lichaamswerk, trancedans, lymbic imprint recoding en dynamisch ontspannen.


Kennismaking met dynamisch ontspannen

Heb je soms ook het gevoel dat je helemaal 'op' bent? Wil je graag op een eenvoudige manier meer ontspanning brengen in je lichaam? Wil je opnieuw graag de taal van je lichaam verkennen? Wil je het 'moeten' even helemaal loslaten?
ELW® (Emotioneel Lichaamswerk) is een effectieve manier om ervaringsgericht de mogelijkheden van je lichaam te voelen om op een ontspannen manier en met energie in je leven en je werk aanwezig te blijven. We zetten onszelf in beweging, gaan dieper en voller ademen en laten onszelf horen.
Georganiseerd door ZorgSaam vzw op zondagvoormiddag 23/9 en 30/9 telkens van 09:30 tot 12:30 uur.


Meer info: www.zorgsaam.be, bel +32 16 24 39 71 of mail eclaus@zorgsaam.be


Healingconcert met de Secret Solfeggio Frequencies

Deze zeer oude frequentieschaal is een onderdeel van een zes-tonige schaal van opeenvolgende elektromagnetische frequenties. Deze frequenties zijn niet nieuw, maar zeer oud. Het schijnt dat de kracht hiervan in de kerk al veel langer bekend was, maar geheim gehouden werd.
Via etnische instrumenten zoals didgeridoo's, shamanendrum, gong, love fluiten, fujara's, hulusi, shakuhachi, oceandrum, spleettrommel, calimba, talkingdrum, udu, rainstick, clapsticks en boventoonzingen breng ik trillingen en healing in een reeks van 7 concerten. Het volgende concert vindt plaats op zaterdag 8 september om 19:30 uur.

Meer info en inschrijven: www.bluelighthouse.be of mail info@bluelighthouse.be


Avondreeks emotioneel lichaamswerk met Dymfna De Leeuw

Wil je graag meer sprankeling in je leven, je kracht en spontaniteit meer ruimte geven ? Op een andere manier omgaan met spanning en stress ? Je hoofd meer laten rusten en je lichaam meer voelen ? Meer in contact komen met je gevoelens en wat jij echt wil?

Start avondreeks op 27/9 van 19:30 tot 22:00 uur (9 avonden) en gratis kennismakingsavond op 20/9 om 19:30 uur. Iedereen van harte welkom!

Meer info: www.desprankeling.be of mail dymfna.deleeuw@skynet.be


Kennismakingsworkshop Birth into Being - limbic imprint recoding

Al wat we "leven geven" is onder invloed van de limbische imprint die we meekregen tijdens onze zwangerschap, geboorte en eerste kinderjaren. 95% onder ons ervaart onbewust beperkingen waarvan de oorsprong tijdens de geboorte ligt. In deze workshop krijgen we toegang tot het limbisch systeem, waar we deze imprints kunnen hercoderen. Klaar om in vrijheid en voluit te leven! Op zaterdagnamiddag 15 september van 13:30 tot 17:30 uur.

Meer info: www.birthintobeing.be of mail info@birthintobeing.be


Hartenmagie Trancedans

Open avond op zondag 2 september 2012 om 19u30 en nadien een reeks van 4 avonden, telkens op de eerste zondag van de maand, in oktober, november, december en januari.
Hartenmagie nodigt je uit om door middel van jouw dans, op jouw manier uiting te geven aan je emoties, je passie, je dromen en verlangens. Geblinddoekt dansritueel op prachtige etnische en ritmische muziek uit alle windstreken, naar de magie van jouw hart! (maximaal 12 deelnemers)
Welkom! Gert & Maggie.

Meer info: www.hartenmagie.be, bel +32 498 27 67 71 of mail hartenmagie@hotmail.com


Energetisch lichaamswerk: basisdag en avondreeks

De basisdag, op zaterdag 6 oktober 2012 van 9.30 tot 17.30 uur, is voor mensen die nog geen ervaring hebben met energetisch lichaamswerk. Het is een ontdekkingstocht naar je spanningen en naar je levensvreugde.
De avondreeks, die 8 dinsdagen plaatsvindt vanaf 16 oktober tot 18 december om 19.30 uur, is bedoeld voor mensen die al bekend zijn met de kracht van lichaamsgericht werken. In een sfeer van veiligheid en vertrouwen komen diepere lagen van jezelf meer in het licht en kom je meer in contact met wie je bent.

Meer info: www.leendhulster.be, of mail info@leendhulster.be


Voelen als bron van energie

Heb je soms het gevoel dat je jezelf voorbij loopt? Voel je soms de fut niet meer? Voelt het zorgen meer als een last die je draagkracht overstijgt? Wil je graag weer bezieling of begeestering voelen in datgene waar je mee bezig bent? Wil je graag de ander echt weer ‘ontmoeten’? Door opnieuw contact te maken met je lichaam en je gevoel opent zich een weg naar ‘wijsheid’.
Georganiseerd door ZorgSaam vzw op vrijdag 5, 12, 19 en 26 oktober telkens van 09:30 tot 16:30 uur.

Meer info: www.zorgsaam.be, bel +32 16 24 39 71 of mail eclaus@zorgsaam.be


 

Neem voor meer informatie contact op met de lesgever of organisator van de activiteit.

 

De Aum-ruimte verhuurt volledige ingerichte, polyvalente ruimtes aan de vaart in Leuven vanaf 45 euro per dagdeel (3u). Er is ruime gratis parking vlakbij en er zijn interessante kortingen + gratis advertentieruimte bij INImail voor huurders van reeksen.

Bezoek voor meer informatie onze website www.aumruimte.be, bel naar coördinatrice Lea op 0479415900, of mail ons: info@aumruimte.be.

 

  

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy