TaiChi/Qi-Gong in Frankrijk

AuroVision

12/03/2007


 
 
Hallo,

Mijn naam is Zweitze Zwart, ik bestudeer en beoefen sinds 20 jaar TaiChi (Yang stijl) en Qi-Gong. De laatste 5 jaar geef ik iedere week op dinsdagavond les in onze ruimte in Rotterdam, van 19.30 tot 21.00 uur. Tijdens de lessen besteed ik aandacht aan lichaamsbewustzijn, energie, ontspanning en visualisatie. Praktisch gezien houden we ons tijdens de lessen bezig met 'Qi-Gong', 'TaiChi vorm' (Yang stijl) en 'Push hands'. Qi-Gong kan gezien worden als gezondheidsbevorderende oefeningen, TaiChi als martiale bewegingskunst en Push Hands als spel/beoefening en het toepasbaar/eigen maken van het geleerde. TaiChi is een prachtige en praktische manier om in contact te komen met energie en te leren dit in het dagelijkse leven toe te passen.

Voor het eerst dit jaar geef ik een week TaiChi/Qi-Gong in Frankrijk van 13 tot 19 mei 2007.
Deze week wordt gehouden in een klein dorp 'Chassignolles' in de streek Auvergne, in het hotel 'Pèlerin', dat bekendheid geniet door het verzorgen van Tangoweken. Het hotel ligt in een natuurlijke en bosrijke omgeving. Er zijn verschillende hotelkamers en er is kampeergelegenheid.

Prijzen [inclusief TaiChi-lessen, maaltijden, overnachtingen (6 nachten), koffie en thee]

Hotel Pèlerin:
- 490,- euro p.p. (eenpersoonskamer);
- 450,- euro p.p. (tweepersoonskamer);
- 400,- euro p.p. (kamperen met tent).


Voor meer informatie over aanmelding, de plaats, omgeving, adres, kinderopvang, etc., kunt u kijken op de homepage van het hotel: www.pelerin.nl.
Iedere dag zal er minimaal 3 uur aandacht besteed worden aan Qi-Gong, TaiChi en Push Hands.
Het is niet van belang of u een beginner bent of al eerder met TaiChi kennis hebt gemaakt, dan wel gevorderd bent.
 
Mijn manier van lesgeven is een persoonlijke, die op ieder niveau in kan passen/aan kan sluiten.
Voor, tussen en na de lessen is er genoeg tijd om te rusten, vakantie te vieren, boodschappen te doen en/of andere vrije tijdsbesteding te genieten.


Zweitze Zwart
Bovenstraat  264 b
3077BL Rotterdam
Netherlands

031(0)10 2760653

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy