Touchstudio: nieuwsbrief herfst 2012

Touchstudio, Antwerpen (B)

08/09/2012

Trefwoorden: meditatie, learning love, intimiteit, zelfliefde

 

 NIEUWSBRIEF HERFST 2012

Beste mensen,

We hopen dat de zomer een goede gelegenheid was om jezelf weer op te laden met frisse nieuwe energie.

Binnenkort beginnen de bladeren weer te vallen en zal de natuur ons uitnodigen om ons terug meer naar binnen te richten. Dit is een tijd om zaadjes te verzamelen en een tijd om te rijpen.

We kijken er dan ook erg naar uit om terug te kunnen genieten van de aanwezigheid van alle vrienden die deelnemen aan de OSHO meditatie club.

We brengen jullie graag op de hoogte van het TouchStudio nieuws voor najaar 2012.

De OSHO meditatie club is een open cirkel van mensen die samen mediteren. Je bent welkom, ook als je nooit eerder gemediteerd hebt. Dit is een goede gelegenheid om het uit te proberen. Twee keer per maand komen we samen en ontmoeten we nieuwe mensen die het pad der liefde en meditatie bewandelen. Tijdens deze avondlijke bijeenkomsten dansen en mediteren we, ontmoeten we elkaar in een groepsgebeuren en creëren we bewustzijn van onze eigen individualiteit. Deze bijeenkomsten zijn een praktische manier om de stress van het dagelijks leven te verlichten en om ondersteuning en evenwicht te brengen in onze geest en onze emoties.

Op de aangegeven vrijdagavonden kun je zo telkens een andere meditatie techniek leren kennen.

 

Contact: +32 484 713 900 of info@touchstudio.be

 

Voor een omschrijving van elke meditatie, zie onze website. 

Agenda meditaties najaar

September 14:
Osho Stop dance      

September 28:
The inner guide

October 12:
Meditatie over beleving

October 26:
Osho Laugh meditation

November 02:
Denk aan jezelf als licht

November 16:
Osho Devavani  

November 30:
Humaniversity Peace Meditation

Locatie: Iyengar Yoga Centrum
Verschansingstraat 55,
2000 Antwerpen.

Prijs: 50 EUR voor de hele reeks, 10 EUR per avond.

Welkom om: 20u00
Begin stipt: 20u15
Einde: 22u00


  “Je kunt de mooiste mens op aarde zijn en iedereen die naar je kijkt ziet licht en regenbogen…. maar als jij dit zelf niet zo ervaart, heeft het allemaal weinig betekenis.” JoyBell 

Elke van ons heeft bij de geboorte unieke kwaliteiten en talenten meegekregen. Onze werkelijke natuur kent een onmetelijke schoonheid die ons speciaal en uniek maakt. Soms vergeten we deze innerlijke natuurlijke kracht en beginnen we te denken dat we niet goed genoeg zijn, niet aantrekkelijk genoeg, niet intelligent genoeg, niet beminnelijk genoeg of beginnen we onszelf te vergelijken met anderen. Soms voelen we tekortkomingen op verschillende gebieden zoals werk, relaties, in relatie met autoritaire figuren of twijfelen we aan ons eigen lichaamsbeeld. Uiteindelijk identificeren we ons zo hard met dit beeld dat we in een soort trance geraken. 

Zelfliefde impliceert dat je zorg draagt voor jezelf. Mogelijk vind je het gemakkelijk om van anderen te houden en hen bij te staan, maar ken je de generositeit van het liefhebben en ondersteunen van jezelf?

Zelfliefde is niet negatief. Het is eigenlijk een van de meest genereuze dingen die je kan doen voor jezelf. Zelfliefde is een voortdurende liefdesaffaire en we hebben altijd behoefte aan een herinnering om ermee in te tunen en het tot stand te brengen. Tijdens de workshop zal je via korte meditaties en oefeningen begeleid worden om jezelf te herinneren dat je je eigen geliefde kan zijn. Via dergelijke belichaamde ervaringen kan je vervolgens herontdekken hoe mooi het kan zijn om te relateren met anderen.

We gebruiken de tools van de Learning Love© benadering  en  Somatic Experiencing©.

Deze intro-workshop wordt in het Engels gegeven met Nederlandse vertaling.  

Facilitator: Savera Noriega

Locatie: De Verscholen Tuin,  Peter Benoitlaan  15, 2100 Deurne.

Prijs: 30 EUR

Datum: zondag 23 september 2012 - welkom om 13.30, van 14:00 tot 18:00

Inschrijvingen: 0484/713.900 of info@touchstudio.be


Opening tot zelfliefde en intimiteit

 

In Westerlo

23-25 november

 

"Het is goed om vloeibaar te zijn. Soms ben je alleen en kan je hiervan genieten - maar de echte test gebeurt in de relatie. De echte test of je innerlijke rust hebt of je gelukkig bent is wanneer je relateert”. Osho

 

 

We hebben allen een natuurlijk verlangen voor verbinding en vrijheid op het zelfde moment. Wanneer deze twee basisbehoeftes niet voldaan zijn in ons leven, gaan we onze oude kwetsuren op elkaar projecteren, herhalen we oude patronen, verzeilen we in conflicten, verwijten en creëren we afstand ten opzichte van onze partner.

Tijdens dit weekend gaan we de rollen verkennen die we spelen in onze relaties, de rol van dependent ('afhankelijke') en anti-dependent ('tegen-afhankelijke'). Door licht en begrip te brengen op dit 'codependency' proces kunnen we een zeer belangrijke en positieve verschuiving brengen in de wijze waarop we relateren. Verder gaan we oefenen in het communiceren van onze behoeftes op een effectieve en eenvoudige manier.

Dit is een proces voor singles en koppels.

We gebruiken de tools van de Learning Love benadering (psychologie van de codependency, Inner child work, geweldloze communicatie en begeleide meditaties) en Somatic Experiencing. We verdelen ook boeken van de stichters van de ‘Learning Love’ benadering.

Vraag gerust om meer informatie! Tijdig boeken is aangewezen, het aantal deelnemers is beperkt.

Facilitators: Savera Noriega en Johan Coolen

Locatie: Het Lotushuis, Zoerleberg 30, 2260 Westerloo

Datum: vrijdag 23 november 2012 om 20:00 tot en met zondag 25 november 18:00

Prijs: 180 EUR,  inclusief overnachting en maaltijden

Inschrijvingen: + 32 484 713 900 of info@touchstudio.be 


Over ons

We bewandelen beiden al vele jaren het pad van zelf- ontwikkeling. We leren voortdurend van elkaar en groeien verder als individuen, en rijpen samen in onze relatie. Tijdens onze workshops delen we graag onze passie voor bewustwording. 

We herinneren je eraan dat al onze activiteiten ook op onze Facebook-pagina geplaatst worden: TouchStudio & Osho wellness. We kijken er naar uit om van jou te mogen  ontmoeten. 

Savera Noriega 

Coach in de ‘ Learning Love Method®’ (Learning Love Institute, Arizona, VS). Meditatie facilitator (OSHO Multiversity, Poona, India) Gecertificieerd massagetherapeut en lid van Belgische Wellness Federatie. Trainee van Somatic Experiencing© - lichaamsgerichte traumatherapie (SEN, the Netherlands). 

 

Johan Coolen

Hij volgde en assisteerde trainings bio-energetica, Gestalt, Ademwerk, Mannenwerk, Tantra en Familie-opstellingen bij een brede waaier van instellingen, ondermeer bij Instituut voor Communicatie, Centrum voor Tantra, BodyMind, Yatri,  Learning Love Institute en  ‘Path of Love’. 

 

Contact 

info@touchstudio.be

+32 484 713 900 

www.touchstudio.be

Mechelsesteenweg 156, 2018 Antwerpen.

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy