Tantrika

Terra Luminosa, Maldegem / Brussel (B)

17/09/2012

Trefwoorden: Castel Sainte Marie, Terra Luminosa, Karine Nivon, Alain Art

 

 

Tantrika
Inwijdende vrouw, Tantrische Minnaar

 
Tantrika maakt deel uit van het Tantra-traject Tribal Tantra, een reeks van 6 weekends tot mei 2013.
Tribal tantra, een ontmoeting met de Sensuele, Seksuele en Sacrale Energie, is toegewijd aan tantrische, taoïstische en sjamanistische experimenten, spelen, actieve meditaties, het proces aangaan van Heling van de Vrouwelijke en de Mannelijke Intimiteit.
Dit alles laat je toe om volop van je Levenskracht te genieten en je orgastisch potentieel te verhogen in een meer Yin-gerichte seksualiteit, om in het dagdagelijkse de seksualiteit te beleven die je altijd al hebt nagestreefd en om binnen te gaan in de Volheid van het Leven.
Alleen of in koppel, kom LEVEN en voel de zachtheid, de tederheid en de warmte van ware hartsverbindingen waar het Sacrale zijn natuurlijke plek in vindt.
 
“Tantrika” biedt je de mogelijkheid om je vertrouwen te bekrachtigen in jezelf en in je Mannelijke en Vrouwelijke energie. Spreek je scheppingsvermogen aan, je seksuele kracht.
In een veilige en respectvolle omgeving verken je de tantrische en taoïstische praktijk om je energie zodoende te ontplooien.
 
Dit weekend, die je los van de hele reeks kan volgen, is open voor singels en koppels,
met of zonder Tantra-ervaring.
Als singel is dit ook een gelegenheid om de andere te ontmoeten op een meer authentieke manier,
voorbij de maskers.
Als koppel kan je je relatie verdiepen en de rollenspelen, waarin wij zo gemakkelijk verzanden,
ontwaren en deblokkeren.
 
Er zijn geen seksuele betrekkingen gedurende de sessies.
 
Begeleiding


 
 Alain Art
Ik ben door het Tantra Skydancing Instituut (Margot Anand, Montpellier, France) opgeleid. Lichaamsgerichte psychotherapie, dans, yoga e.a. maken eveneens deel uit van mijn opleidingen. In 2010 heb ik een ontmoetingscentrum opgericht, Terra Luminosa: Mijn bedoeling was mensen bijeen te brengen die de originele Tantraleer wilden mee verspreiden op zoveel mogelijke manier, hetzij individueel, hetzij via groepen. Het is dus eerder een beweging waarin mensen elkaar ontmoeten en steunen in hun persoonlijke groei en leven.
Ik begeleid zelf alleen of met andere Tantra teachers groepen (Tantra yoga, tantra initiatie en groepen voor persoonlijke groei).
Naast deze groepsactiviteiten gaat mijn hart en passie naar de individuele Tantra sessies en, in het bijzonder, de Sexual Healing : de unieke combinatie van gesprekstherapie met een respectvolle lichaamsbenadering/behandeling is stilaan mijn levensweg geworden en mijn dankbaarheid aan mijn gidsen en het Universum om mij op deze weg te hebben geleid is onmetelijk!

 
 


 
 Karine Nivon
Al geruime tijd, op het Taoistische en Tantrische spoor, verken ik de vrouwelijke energie. Een sacrale droom raakte mij zo’n 7 jaar geleden; en heeft me ertoe aangezet het tijdschrift op te richten: “Rêve de Femmes, in het begin in samenwerking met twee andere vrouwen, Carol en Eva. Daarna is de creatie gekomen van de maankalender: “Rev’elles”: een loflied aan de Schoonheid, aan het sacraal vrouwelijke en aan de geheimen van de Vrouw. Het is een waar plezier om hieraan samen te werken met vele vrouwen en kunstenaars van over de hele wereld waarmee we samen weven aan het hele web van zusterschap.
Gepassioneerd door de vloeibaarheid en de magie van Tao en Tantra, begeleid ik Wezens op de weg naar schoonheid, de weg van het ontwikkelen der Intimiteit, het openen van het hart, van de interne cycli en ritmes van Gaia… in de vorm van vrouwengroepen, van gemengde groepen en individueel. Ik gebruik mijn intuïtie, empathisch luisteren, sjamanistische tools, energetisch werk en intuïtieve tantrische massages, geest en lichaamstherapie en familieopstellingen.
 
Plaats
Castel Sainte Marie, Rue des Ardennes 57 te Beauraing van vrijdag 28 september om 19u30 tot zondag 30 september om 17 u.

Kostprijs
Tantrika-stage: van 238 € tot 280 €, afhankelijk van de gekozen formule (zie op de website voor meer info)
Verblijfskosten
60 € voor het hele weekend
 
Inschrijving
Stuur een mail naar alain_art@hotmail.com of bel naar 0495 22 73 62.
Op onze website, vind je alle nodige informatie over “Tantrika”
 
ga naar Agenda -> Tribal Tantra

 
     

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy