GEZONDHEIDSBEURS op zondag 23 september 2012 in Antwerp Expo

Synergio-events, Oostende (B)

15/09/2012

Trefwoorden: Antwerp Expo, gezondheid, singfortheclimate, Synergio-events


 


GEZONDHEIDSBEURS
op zondag 23 september 2012
in Antwerp Expo
opent zijn deuren van 10u tot 18u

 
Man of vrouw, jong of oud... Iedereen is met zijn gezondheid bezig. En gelukkig maar, want niets is zo belangrijk als 'mens sana in corpore sano'. Inspiratie nodig voor een gezonder leven? Wil je ook met een bredere 'smile' door het leven stappen? Dan mag je de Gezondheidsbeurs op 23 september niet missen. Met de kortingsbon te downloaden op www.synergio-events.be bespaart u zelfs € 2 op de ingangsprijs.

4 voor de prijs van 1
De Gezondheidsbeurs is ondertussen al toe aan zijn 14de editie. Ook dit jaar staat de beurs in het teken van een gezonde levensstijl. Je krijgt zelfs 4 beurzen voor de prijs van 1! Voor de eerste keer kan je de 'massage forum beurs' bezoeken. De 'Read & meet beurs' verenigt lezingvragers en lezinggevers. Verder is er ook nog de 'levensenergie beurs' en de 'kinderwijze beurs' met elfentheater en sprookjesbal! Je leest het: de beurs is zo uitgebreid dat iedereen, jong en oud, er vast enkele aangename uurtjes kan beleven.

Lezingen en workshops
Je kan tijdens de Gezondheidsbeurs gezellig snuisteren langs diverse infostands en er zijn gratis lezingen en workshops voor alle leeftijden. Er zijn al zeker sessies rond bewustwording, lichaamsbehandeling, mindfulness, massage, gezondheidsproducten en dans ingepland. Om 15 uur is er een lezing rond het thema: 'Belgische poolreizigers vestigen wereldrecord dankzij gezonde voeding'.

Zing je mee je droom de wereld in?
Overal in België wordt op 22 en 23 september gezongen voor het klimaat.
Zo ook om 16.15u in de gezondheidsbeurs
Bekijk het filmpje op
http://www.youtube.com/watch?v=ZSjnr8aIyQ8&feature=youtu.be of op www.elfentheater.be.
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy