In november 2012 zijn Steve en Barbara Rother weer in Nederland!

Stichting Lightworker, Den Burg (Texel, NL)

28/09/2012

Trefwoorden: Sanne Brugemann, Lightworker, Rother, Body of Light

Steve en Barbara Rother


 

Steve en Barbara Rother naar Nederland!

In 1996 veranderde het leven van Steve en Barbara Rother toen Steve, die op dat ogenblik werkte als aannemer, boodschappen begon te ontvangen van een groep van engelen die zich eenvoudigweg 'de groep' noemen. De boodschappen waren nooit oordelend, maar steeds liefdevol en bekrachtigend.

Steve and Barbara Rother hebben reeds in 23 landen interactieve trainingen, activaties en seminars gegeven. Steves vijf boeken met de boodschappen van de groep zijn beschikbaar in 18 talen. Steve en Barbara hebben de Verenigde Naties al vijf keer toegesproken, zowel in de USA als in Europa. Ze geven online trainingen in de evolution center en iedere maand een gratis tv show in de Vitual Light Broadcast.

In November komen ze naar Nederland en geven het seminar Activatie van de vagus zenuw op 7, 8, 9 en 10 november en op zondag 11 november een nieuwe eendaagse: Activering van het bewuste licht lichaam.

Seminar: Vagus Nerve Activation (Activatie van de vagus zenuw)

Drie belangrijke vragen:
1. Hoe zal je spirit je fysieke lichaam beinvloeden in het tijdperk van bekrachtiging?
2. Welke fysieke veranderingen zullen we voelen nu dat ons lichaam aan het evolueren is?
3. Heb je zin om eraan te beginnen?

De groep heeft reeds uitgebreid gesproken over de veranderingen die onze bel van biologie zal doormaken en over hoe ons fysieke lichaam zal evolueren om plaats te maken voor de volledig bekrachtigde mens die we op dit ogenblik aan het worden zijn. Die veranderingen zullen ons in staat stellen om een groter deel van onze spirit in ons lichaam te huisvesten. De groep noemt dit het "Tijdperk van Bekrachtiging". Wij staan aan het begin van deze nieuwe golf van verandering.

De groep deed enkele specifieke voorspellingen i.v.m. fysieke veranderingen in de hersenen, te beginnen bij de pijnappelklier. Bovendien voorzien ze dat het grootste deel van ons automoon zenuwstelsel semiautomatisch, i.p.v. volledig automatisch, zal worden. Met andere woorden, we zullen leren om delen van ons lichaam te 'besturen' om ze efficienter te kunnen gebruiken. Met de nodig kennis en oefeningen zullen we ons lichaam kunnen afstemmen op enkele specifieke noden. In dit seminar zal je het volgende leren:

• Het beheersen van je hartslagvariabiliteit, hartcoherentie en de efficientie van je hart
• Het loslaten van stress en het regelen van je slaappatroon
• Het afstemmen van je mentale bewustzijnniveau's
• Het creeren van een diep gevoel van welzijn
• Het beheersen van je ademhaling als een vorm van communicatie
• Het drastisch vertragen van het verouderingsproces

Na een tijd zal je leren om semiautomatisch je lichaam af te stemmen zodat je op ieder moment de energie rondom jou zo goed mogelijk kan gebruiken. Je zal leren om op een efficiente manier een harmonische resonantie te creeren met je lichaam om zo wat de groep onze 'sweet spot' noemt te creeren.

Lijkt dit science fiction?
Al deze voorspellingen hebben rechtstreeks en biologisch gezien te maken met de vagus zenuw. De groep heeft gevraagd om de vagus zenuw in de gaten te houden, want het is de volgende stap in onze fysieke evolutie. Onderzoek heeft aangetoond dat de vagus zenuw een tonus heeft, net zoals een spier een bepaalde spanning heeft. Uit dat onderzoek blijkt ook dat een zwakke vagus zenuw aan de basis ligt van de meeste stress-gerelateerde ziektes, zoals burn-out, depressie, spijsverteringsproblemen, onregelmatige of te hoge hartslag, hoge bloekddruk, ontstekingen en veel meer. De vagus zenuw is de langste hersenzenuw in ons lichaam en vormt het raakvlak tussen onze spirit en de wereld rondom ons. Wat niet verwonderlijk is want de zenuw loopt door vijf van de zeven chakra's.

Leer hoe je je ervaring als een spirit in een menselijk lichaam kan verbeteren.
Dit seminar behoort tot de OverLight Experience reeks. Je leert anderen te activeren door de activatie eerst zelf te ervaren. Diegene die de activatie willen doorgeven aan anderen zullen daarvoor een certificaat ontvangen.

Bekijk het introductiefilmpje van Steve over dit seminar op de website van Lichtwerker.com

Eendaagse 11 november 2012: Activating the Conscious Body of Light
Nieuwe eendaagse met live Channel van Steve en de groep.
Kosten eendaagse: 100 euro, inclusief koffie/thee en lunch. Deelnemers aan het seminar krijgen 50% korting.

Datum seminar: 7, 8, 9, 10 november 2012
Datum eendaagse: 11 november 2012
Locatie voor seminar / eendaagse: Klik hier
Inschrijfformulier seminar / eendaagse: Klik hier
Tarieven: Klik hier
Vragen: neem contact op met host Nederland. mail Sanne
 

Lightworker
 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy