Oktober 2012: dru yoga, (trance)dans, klankhealing, naaktmodel-schetssessie, lichaamswerk en vrouwenzinnen

Aum-ruimte, Leuven (B)

01/10/2012

Trefwoorden: klankhealing, dru yoga, naaktmodel-schetssessie, dans

In oktober worden de volgende activiteiten georganiseerd in de Aum-ruimte in Leuven: dru yoga, dans, klankhealing, naaktmodel-schetssessie, lichaamswerk en vrouwenzinnen.


Kennismaken met Dru Yoga

Een mooie gelegenheid om kennis te maken met Dru Yoga op zaterdag 20 oktober van 14u tot 18u.
Daar horen activatie, een Energy Block Release serie, asana's, mediatie en een diepe ontspanning bij. Kostprijs: EUR35.

Meer info: www.druyoga.be, bel +32 3 457 00 56 of mail druyoga.toernee@gmail.com.


Healingconcert met de Secret Solfeggio Frequencies

Deze zeer oude frequentieschaal is een onderdeel van een zes-tonige schaal van opeenvolgende elektromagnetische frequenties. Deze frequenties zijn niet nieuw, maar zeer oud. Het schijnt dat de kracht hiervan in de kerk al veel langer bekend was, maar geheim gehouden werd.
Via etnische instrumenten zoals didgeridoo's, shamanendrum, gong, love fluiten, fujara's, hulusi, shakuhachi, oceandrum, spleettrommel, calimba, talkingdrum, udu, rainstick, clapsticks en boventoonzingen breng ik trillingen en healing in een reeks van 7 concerten. Het volgende concert vindt plaats op zaterdag 13 oktober om 19:30 uur.

Meer info en inschrijven: www.bluelighthouse.be of mail info@bluelighthouse.be


Avondreeks emotioneel lichaamswerk met Dymfna De Leeuw

Wil je graag meer sprankeling in je leven, je kracht en spontaniteit meer ruimte geven ? Op een andere manier omgaan met spanning en stress ? Je hoofd meer laten rusten en je lichaam meer voelen ? Meer in contact komen met je gevoelens en wat jij echt wil?

Je kan nog starten in deze reeks op donderdag 11 oktober (8 avonden)!

Meer info: www.desprankeling.be of mail dymfna.deleeuw@skynet.be


Vrouwenzinnen

"Vrouwenzinnen" is een dans- en beweegsessie, speciaal ontwikkeld om je sensualiteit op regelmatige basis in beweging te houden. De korte workshop combineert oefeningen en dans om je op en top lekker vrouw te voelen. Zachtheid, genot, speelsheid en inspiratie tussen andere vrouwen. Op vrijdag 19 oktober ben je welkom vanaf 19u30 voor dit heerlijke avondje vrouwenzinnen.
Meer info: www.nele.nu of mail info@nele.nu


Hartenmagie Trancedans

Open trancedansavond op zondag 7 oktober 2012 om 19u30.
Hartenmagie nodigt je uit om door middel van jouw dans, op jouw manier uiting te geven aan je emoties, je passie, je dromen en verlangens. Geblinddoekt dansritueel op prachtige etnische en ritmische muziek uit alle windstreken, naar de magie van jouw hart!
Welkom! Gert & Maggie.

Meer info: www.hartenmagie.be, bel +32 498 27 67 71 of mail hartenmagie@hotmail.com


Start avondreeks energetisch lichaamswerk

Deze groep is bedoeld voor mensen die al bekend zijn met de kracht van lichaamsgericht werken. In een sfeer van veiligheid en vertrouwen komen diepere lagen van jezelf meer in het licht en kom je meer in contact met wie je bent. Dinsdag 16 oktober om 19.30 uur tot 18 december (8 avonden).
Meer info: www.leendhulster.be, bel 016-23 97 65 of mail info@leendhulster.be


Naaktmodel schetssessie

Een avond van kruisbestuiving! Tekenaars en aspirant-modellen worden samengebracht om mekaar te inspireren. Je kan je als model opgeven of komen schetsen. Lees er meer over op de site. Welkom op vrijdag, 26 oktober om 18u (als model) of 19u (als kunstenaar).

Meer info: www.nele.nu of mail info@nele.nuBasisdag energetisch lichaamswerk

Dit is voor mensen die nog geen ervaring hebben met energetisch lichaamswerk. Het is een ontdekkingstocht naar je spanningen en naar je levensvreugde. Zaterdag 6 oktober 2012 van 9.30 tot 17.30 uur.

Meer info: www.leendhulster.be, bel 016-23 97 65 of mail info@leendhulster.be

Danslabo

Op vrijdag, 12 oktober, 20u, is de dansvloer weer een speeltuin voor creatieve experimenten. Na een geleide opwarming krijg je verschillende opdrachten om jezelf in de dans te ontdekken, te verrassen, te bevrijden, om je grenzen te verkennen, overtuigingen te doorbreken en verloren delen tot leven te dansen. Kansen om authentiek te bewegen en alle emoties de vrije ruimte te geven. Iedereen welkom!

Meer info: www.nele.nu of mail info@nele.nu 

Neem voor meer informatie contact op met de lesgever of organisator van de activiteit.

 

De Aum-ruimte verhuurt volledige ingerichte, polyvalente ruimtes aan de vaart in Leuven vanaf 45 euro per dagdeel (3u). Er is ruime gratis parking vlakbij en er zijn interessante kortingen + gratis advertentieruimte bij INImail voor huurders van reeksen.

Bezoek voor meer informatie onze website www.aumruimte.be, bel naar coördinatrice Lea op 0479415900, of mail ons: info@aumruimte.be.

 

  

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy