Basic Quantum-Touch Workshop

Energy Works

26/03/2007 

Mogelijkheden van Quantum-Touch

 

Wij verbazen ons nog steeds over de vele diepgaande fysieke en emotionele genezingsprocessen die met Quantum-Touch in gang gezet worden.

 

Hieronder vind je slechts drie voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is met deze eenvoudig te leren techniek.

 

Aan de linkerzijde zien we de foto’s voor; aan de rechterzijde de foto’s na behandeling. Deze foto’s en andere healing-verhalen kan je terugvinden op www.quantumtouch.com.

 

 

Het eerste voorbeeld toont hoe een geval van scoliose na één Quantum-Touch sessie verbeterd is.

 

 

 

Het volgende voorbeeld vertelt het werkelijk fenomenale verhaal van een meisje met spinale musculaire atrofie, na slechts twee maanden behandeling met Quantum-Touch.

 

 

  

Het derde voorbeeld laat een heupcorrectie zien, uitgevoerd tijdens een Quantum-Touch workshop. Dit is een standaard correctie die meestal maar enkele minuten in beslag neemt.

 
Wat leer je in de Basic Workshop?

 

Een serie ademhalings- en bewustzijns-technieken om je te helpen focussen om zo de levensenergie te versterken. Dit is de basistechniek van QT. Deze is zo natuurlijk en eenvoudig te leren dat zelfs kinderen deze techniek vlug onder de knie hebben. Jij kan het ook!!!

 

Hoe je ontstekingen en pijn in een recordtijd kan verminderen.   Dit is op zichzelf al een onbetaalbare vaardigheid. Je zal bekwaam zijn om jezelf en anderen te helpen om zelfs langdurende chronische pijnen en ontstekingen te doen verminderen of zelfs helemaal te doen verdwijnen.

 

Hoe beenderen verplaatsen met een hele lichte aanraking. Er is geen fysieke manipulatie nodig om deze resultaten te bereiken! Je beïnvloedt alleen de energie en de zelfhelende kracht van het lichaam doet de rest.

 

Hoe je op een ongelofelijk vlugge manier rugpijn kan verminderen of doen verdwijnen Heel veel osteopaten en kinesisten gebruiken nu QT omdat het zo efficiënt werkt bij rugpijnen.

 

Hoe je met de aanvullende technieken de kracht van je sessies nog kan versterken.  De gevorderde technieken verhogen de doeltreffendheid van de QT sessies nog meer.

 

Hoe je Quantum-Touch kan combineren met andere healing technieken.  De combinatie van QT met andere conventionele of alternatieve technieken zorgt voor spectaculaire resultaten voor u en uw klanten.

 

Hoe je kan werken met (huis)dieren. Dieren reageren allemaal verbazingwekkend goed op deze techniek.

 

Quantum-Touch® Basic Workshop

 

Eerstvolgende Workshop :

Zaterdag 21 en zondag 22 april 2007

Van 10.00 u tot 17.00 u.

 

Waar : Sint Maartensberg -  Rijmenam/Bonheiden

 

Prijs :

De prijs voor de Basic Quantum-Touch Workshops is door Quantum-Touch USA vastgesteld.

€275 bij voorafbetaling

€140 voor herhaling van de workshop

€140 voor kinderen jonger dan 18 jaar

 

Voor informatie, cursusdata en inschrijvingen

 

Energy Works bvba

Oude Schrieksebaan 69

2820 Rijmenam

 

Tel.: 015-33 11 43

Gsm: 0494-93 96 78

janny@energyworks.be

www.energyworks.be

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy