Teaching by being, onderwijsopstellingen, pedagogische coaching & VIP-coaching

Samtati, Duffel (B)

13/10/2012

Trefwoorden: Samtati, Teaching by being, onderwijsopstellingen, coaching

 

Dit is de nieuwsbrief van Hilde Van Bulck en
Samtati, Huis Van Bewust-zijn.

Samtati

TEACHING BY BEING, ONDERWIJSOPSTELLINGEN,
PEDAGOGISCHE COACHING
& VIP-COACHING

Door Hilde Van Bulck
Teaching by being is een onderdeel van The New Teaching (TNT) en is bestemd voor leraren die op een inspirerende manier wensen les te geven en daarbij verlangen om met méér plezier en met méér impact hun werk te doen. 
Voor de vijfde keer dit jaar kun je de tweedaagse module voor leraren en leerlingenbegeleiders volgen.
Teaching by being of lesgeven vanuit het ZIJN, hoe doe je dat? BM 1
18 en 19 oktober (bijna volzet)
10 en 11 november
Bij het CNO vind je deze module terug op 12 en 26 november.
 


Onderwijsopstellingen kunnen als systemisch werk een antwoord bieden op de noden en problemen die in de scholen bestaan en die een vlotte stroming afremmen. Er is een grote nood om onderwijsopstellingen in te schakelen als een efficiënt hulpmiddel om onderwijsvraagstukken van leerlingen, ouders, leraren, middenkader, directies en schoolbesturen anders te bekijken. Je kunt deelnemen met een eigen opstelling. Als je zelf geen vraag wenst op te stellen, kun je deelnemen als representant. Als representant word je toegelaten in de vraag van anderen en kun je iets voor hen betekenen. Een echte eye opener!
Onderwijsopstellingen
21 oktober
17 november


Heb je nood aan individuele coaching? Dan kun je als leraar terecht voor een pedagogische coaching en als leidinggevende voor een VIP-coaching.


Meer weten over TNT?
The New Teaching (TNT) biedt een uniek en vernieuwend concept aan dat nog niet is ingeburgerd, maar waar leerlingen, leraren, schoolmanagement en ouders wel naar op zoek zijn. Het doel dat velen in het onderwijs proberen te bereiken, nl. een grotere leerwinst, betere leerprestaties en een hoger welbevinden voor leerlingen, leer je op een ludieke manier in The New Teaching. Niet alleen het welzijn van de leerlingen vergroot erdoor, maar ook dat van de leraar, het lerarenteam en de directie. Het levert onmiddellijk resultaten op voor diegenen die ermee aan de slag gaan.

 Het concept en de werkwijze, vernieuwing van binnenuit, heb ik zelf uitgewerkt tijdens mijn jarenlange loopbaan in het onderwijs als leraar, coördinator, directeur en vele andere initiatieven in de school.

The New Teaching (TNT) is een omvangrijk programma dat zowel individuele pedagogische coaching als groepsprogramma’s voor binnen en buiten de school aanbiedt. De kern van TNT is leren, lesgeven, samenwerken, leiden en besturen vanuit een grotere mate van aanwezig-ZIJN. Het is een beweging creëren van binnenuit op een eenvoudige voor iedereen haalbare manier zodat groei en evolutie mogelijk worden bij alle participanten van de school.

De opleidingen spelen in op de huidige trend om méér te gaan leven vanuit ZIJN en dus ook onderwijs aan te bieden vanuit ZIJN. Op deze manier kunnen we problemen waar we vandaag tegenaan lopen vanuit een vernieuwende invalshoek bekijken. 
The New Teaching (TNT) beoogt om via haar activiteiten op een inspirerende en ondersteunende manier dienstbaar te zijn aan het onderwijslandschap.Van-Zelfmanagement naar schoolmanagement BM 1 is bestemd voor directeurs die af te rekenen hebben met een broos evenwicht tussen een omvangrijke maatschappelijke opdracht en een kwaliteitsvol privéleven en daarbij verlangen om een krachtig en inspirerend schoolmanagement te implementeren.

Van-Zelfmanagement naar schoolmanagement
5 en 6 november
6 en 7 december
Bij het CNO vindt u deze module terug op 4 en 19 februari 2013Wens je iets toegespitst op je school of op je netwerk? Bel me of stuur me een mailtje. We kunnen dan samen iets uitwerken.

Ik kijk er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten.

Hilde Van Bulck

Expert in The New Teaching

info@samtati.com
015 31 54 81
0493 247 547
www.samtati.com

 

Samtati op facebook      *      Hilde Van Bulck op facebook

Copyright © 2012 Samtati bvba, All rights reserved.
Activiteiten om het bewustzijn te verhogen.

Mijn contactgegevens zijn:

Samtati bvba
Gasstraat 19
B-2570 Duffel
Belgium 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy