Kom jij in 2013 aan het roer van de Aum-ruimte?

Aum-ruimte, Leuven (B)

19/10/2012

Trefwoorden: Aum-ruimte, Leuven, Aumruimte, Aum


Aum-ruimte
Cursusruimtes in Leuven
 
Gezocht: overnemer

 
Sinds 2008 runnen Lea, haar zoon Geert, en Toon de Aum-ruimte in Leuven.
 
Deze plaats, waar lesgevers en organisatoren workshops en allerhande (alternatieve) activeiten organiseren, bestaat al sinds 2004 en is intussen een bekende en vaste waarde in Leuven en ver daarbuiten.
 
Wij hebben beslist dat het tijd is om dit project los te laten, en zijn op zoek naar een overnemer.
 
Geert is onlangs voor de eerste keer vader geworden, en wil meer tijd en energie in zijn gezin en de opvoeding van zijn zoon Oscar stoppen. Lea wil volop van haar grootmoederschap genieten, en voelt, net als Toon, dat de tijd rijp is om het professioneel wat kalmer aan te doen met de pensioenleeftijd in het verschiet.
 
Wij hebben de Aum-ruimte de voorbije vier jaar met passie en overgave uitgebaat, en er een nette en aangename ontmoetingsplek van gemaakt.
 
We willen ze loslaten op haar hoogtepunt: de Aum-ruimte is financieel gezond, beschikt over een uitgebreid en trouw klantenbestand, een professionele website (www.aumruimte.be), goede marketing- en advertentietools en afspraken met verschillende andere sites en bladen voor het maken van publiciteit.
 
Wij zijn op zoek naar een geëngageerd iemand die dit project wil verderzetten en de uitbating van de Aum-ruimte van ons wil overnemen.
 
Je komt aan het roer te staan van een goed georganiseerde, kleinschalige maar dynamische onderneming en komt in contact met verschillende interessante lesgevers en (alternatieve) activiteiten. Je bent bij voorkeur een veelzijdig persoon, die zowel de handen uit de mouwen kan steken en een commerciële houding kan combineren met een klantvriendelijke en service-gerichte aanpak.
 
Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met Lea (0479 41 59 00 of info@aumruimte.be) en we lichten je graag toe wat hier praktisch allemaal bij komt kijken.
 
Ken je iemand anders voor wie dit een geschikt project zou zijn? Stuur deze mail dan zeker door.
 
Alvast bedankt en tot hoors!
 
Lea, Geert en Toon, Aum-ruimte Leuven
 
PS: Ben je op dit moment een klant of huurder van de Aum-ruimte en maak je je door dit bericht zorgen omtrent je activiteiten in de Aum-ruimte? Wij kunnen je geruststellen: alle geplande data blijven gereserveerd en wij of onze opvolgers komen alle gemaakte afspraken na. Bij een eventuele overname is onze eerste prioriteit dat er voor jou als klant op dat vlak geen problemen ontstaan. Als je hier toch nog vragen over hebt, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Lea (0479 41 59 00 of info@aumruimte.be).
 
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy