November 2012: Laat je horen, lichaamswerk, opstellingen, trancedans, healingconcerten

Aum-ruimte, Leuven (B)

01/11/2012

Trefwoorden: trancedans, healingconcert, lichaamswerk, opstellingen

 

In november worden de volgende activiteiten georganiseerd in de Aum-ruimte in Leuven: doorwerkdag energetisch lichaamswerk, healingconcert, trancedans, "Laat je horen", opstellingen, ...


Hartenmagie Trancedans

Open trancedansavond op zondag 4 november 2012 om 19:30 uur.
Hartenmagie nodigt je uit om door middel van jouw dans, op jouw manier uiting te geven aan je emoties, je passie, je dromen en verlangens. Geblinddoekt dansritueel op prachtige etnische en ritmische muziek uit alle windstreken, naar de magie van jouw hart!
Welkom! Gert & Maggie.

Meer info: www.hartenmagie.be, bel +32 498 27 67 71 of mail hartenmagie@hotmail.com


Opstellingen

Een opstelling is een bijzonder krachtige methode om verstrikkingen in je leven, familie en relaties te herkennen, erkennen en los te laten. Het is een therapeutische groeps- of individuele begeleide ervaring waarbij een, of de, deelnemer een vraagstuk inbrengt waar hij of zij helderheid over wil krijgen. Zondag 18 november van 10 tot 18 uur.


Meer info en inschrijven: www.sunyata-plus.be of mail lia.verrees@telenet.be


Healingconcert met de Secret Solfeggio Frequencies

Deze zeer oude frequentieschaal is een onderdeel van een zes-tonige schaal van opeenvolgende elektromagnetische frequenties. Deze frequenties zijn niet nieuw, maar zeer oud. Het schijnt dat de kracht hiervan in de kerk al veel langer bekend was, maar geheim gehouden werd.
Via etnische instrumenten zoals didgeridoo's, shamanendrum, gong, love fluiten, fujara's, hulusi, shakuhachi, oceandrum, spleettrommel, calimba, talkingdrum, udu, rainstick, clapsticks en boventoonzingen breng ik trillingen en healing in een reeks van 7 concerten. Het volgende concert vindt plaats op zaterdag 10 november om 19:30 uur.

Meer info en inschrijven: www.bluelighthouse.be of mail info@bluelighthouse.be


Laat je horen!

Heb je het verlangen om je stem voluit te gebruiken, maar is er iets wat je nu nog tegenhoudt ? Op een speelse manier gaan we deze avond op zoek naar geluid van onze stem en ons lichaam. Je wordt uitgenodigd om te experimenteren met geluid en de mogelijkheden van je stem te ontdekken. Donderdag 15 november van 19:30 tot 22:00 uur.


Meer info:
www.desprankeling.be of mail dymfna.deleeuw@skynet.be


Doorwerkdag energetisch lichaamswerk

Deze dag gaan we op zoek naar contact met ons wezen, waarbij de andere mensen een spiegel kunnen zijn. We omarmen de onbewuste aspecten van onze persoonlijkheid en ervaren de bruisende levenskracht die ons voedt en inspireert. Er wordt gebruik gemaakt van zacht energetisch lichaamswerk, familieopstellingen, healing, meditatie... Deze dag is bedoeld voor mensen die ervaring hebben met lichaamswerk, en gaat door op zaterdag 17 november van 9:30 tot 17:30 uur.

Meer info: www.leendhulster.be, bel 016-23 97 65 of mail info@leendhulster.be 

Neem voor meer informatie contact op met de lesgever of organisator van de activiteit.

 

De Aum-ruimte verhuurt volledige ingerichte, polyvalente ruimtes aan de vaart in Leuven vanaf 45 euro per dagdeel (3 uur). Er is ruime gratis parking vlakbij en er zijn interessante kortingen + gratis advertentieruimte bij INImail voor huurders van reeksen.

Bezoek voor meer informatie onze website www.aumruimte.be, bel naar coördinatrice Lea op 0479415900, of mail ons: info@aumruimte.be.

 

  

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy