coMra-Therapie, een nieuwe eigentijdse behandelwijze

Steven Somsen, Rotterdam (NL)

26/10/2012

Trefwoorden: Steven Somsen, coMra, Radiant Life, Delta Laser

 

 

 

coMra-Therapie,

een nieuwe eigentijdse behandelwijzecoMra-Therapie met de Delta Laser combineert oude kennis van heling met nieuwe wetenschap


Nieuwe methoden van genezing komen en gaan. Zelfs in de holistische geneeskunde zien we trends in benaderingen en technieken opkomen en weer verdwijnen. Maar de methoden die blijvend succes hebben zijn voornamelijk gebaseerd op oude tradities en wijsheid.


 
Hoe hebben de oude Chinezen de energie-meridianen ontdekt, zonder de technologie die verschillen in het elektromagnetische veld van het lichaam kan meten? En hoe konden de oude genezers weten dat het menselijk lichaam een samenhangend geheel is, zonder de kwantumfysica en de moderne veldtheorie?
Deze methoden van genezing zijn duidelijk gebaseerd op een grondige kennis van het menselijk lichaam, de psyche en de wetten van de natuur en het leven. Dergelijke kennis wordt "esoterisch" genoemd tot ze aanvaard wordt door de massa of bewezen door de wetenschap.

coMra-Therapie verenigt zulke oude kennis met nieuwe wetenschap op een verrassende en geheel eigentijdse wijze.


Radiant Life Technologies presenteert
coMra-Therapie met de Delta Laser op de Internationaal Therapeut Beurs in Apeldoorn/Nederland op 10 en 11 november
 


Internationaal Therapeut is de grootste beurs voor holistische gezondheid en complementaire/alternatieve geneeskunde in Nederland en België. (www.internationaaltherapeut.nl)


 

Stand 248

Lezing/presentatie op zaterdag 10 november om 15.30 uur

 


 


CoMra-Therapie is een nieuwe holistische behandelwijze die 4 verschillende soorten energie of radianties op coherente wijze combineert: Infrarood Laser, Magnetisme, Ultrageluid, Gekleurd Licht.


Deze 4 radianties zijn samengebracht in de Delta Laser van Radiant Life Technologies.

Hoewel het gebruik van laser, magnetisme, kleuren en ultrageluid gecombineerd in 1 apparaat op zich al uniek is, gaan we nog een stap verder. De uitvinders van coMra-Therapie wisten dat het lichaam niet kan worden gescheiden van het geestelijke en spirituele. coMra-Therapie is echt holistisch. Alles, te beginnen met de exacte frequenties van de componenten, is gebaseerd op kennis die in de lijn ligt van de oude Chinese traditie, de Kabbala of andere tradities.

coMra-Therapie ondersteunt het zelf-regenerende vermogen van het lichaam:
  • stimuleert de energiestofwisseling in cellen,
  • initieert neurochemische processen die leiden tot regeneratieve reacties,
  • versnelt herstelprocessen en is bovendien
  • zacht, niet-invasief en kent geen bijwerkingen.

coMra-Therapie met de Delta Laser is en een eigen therapievorm en kan ook heel goed complementair toegepast worden.
 


coMra-Therapie is er voor mensen die de regie over hun leven weer in eigen hand willen nemen.


 
coMra-Therapie is er voor helers/artsen enz. en is ook bij uitstek geschikt voor thuisgebruik: het is een eigentijdse manier om voor welzijn, preventie EN bij ziekte op holistische wijze zelfredzaam en zelfsturend te zijn.

Ideaal bij chronische ziekte of klachten, weinig energie, pijn enz.
De gebruikersgids beschrijft op eenvoudige wijze meer dan 100 voorbeeldbehandelingen voor lichte tot zeer ernstige aandoeningen.

 

De meest gekwalificeerde arts voor elke ziekte is de inherente intelligentie van ons eigen lichaam. Wij van RLT™ erkennen en respecteren de aangeboren intelligentie en complexiteit van het lichaam. In plaats van zich hierin te mengen en/of te onderdrukken ondersteunt coMra-Therapie het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen en optimaal te functioneren.

 

De Delta Laser heeft heel veel toepassingen.


Dit maakt hem onmisbaar voor ieder die pijn lijdt, chronisch ziek is, gewrichts- of spierblessures heeft, een lastige huid heeft of problemen met het haar.
De gebruikersgids beschrijft meer dan 100 voorbeeldbehandelingen, voor lichte tot zeer ernstige aandoeningen. coMra-Therapie wordt ook gebruikt door sporters, atleten, wielrenners, turners, dansers, hardlopers, wandelaars, bergbeklimmers en een ieder die interesse heeft in beter presteren, sneller herstellen, fit en gezond blijven, en die meer weerstand wil opbouwen tegen ziekte.


 

Wat zijn de mogelijkheden?


 

 
De Delta Laser kan gekocht worden als Go Set met 1 terminal (extra terminals kunnen los bijgekocht worden) of als Multi Set met alle vier terminals.

Helemaal links ziet u de MERIDIAAN terminal en daarnaast de ESTHETISCHE terminal. In het midden de MEDISCHE terminal die op het HANDAPPARAAT bevestigd is. Rechts daarvan de SONDE terminal met de normale schede erop; helemaal rechts de verlengde schede.


 

 
De Medische terminal kent de meeste toepassingen en wordt gebruikt voor preventie en bij blessures, ziekte en pijnbestrijding. De Sonde is voor aandoeningen in lichaamsopeningen maar ook voor acupunctuur. De Esthetische is vooral voor de huid en de Meridiaan terminal, tenslotte, voor hoofdhuid, haren en reflexologie.


 
Voor meer informatie:

NL: Steven Somsen
+31 654 308 195 en steven@radiant-life-technologies.com

BE: Caroline Ingelbrecht

+32 472 68 38 01 en caroline@radiant-life-technologies.com


www.radiant-life-technologies.com en www.comra-therapie.nl
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy