Lezing en training door Christel Janssens

Christel Janssens, Putte (B)

08/11/2012

Trefwoorden: Christel Janssens, Putte, evolutietraject, quantumwetenschap

 

 

New World Academy

organiseert

 
Lezing: Bewust evolueren naar een nieuwe wereld
Geïnspireerd door het pionierswerk van Barbara Marx Hubbard en The Shift Network wil ik een warme oproep doen aan allen die wakker aan het worden zijn, aan allen die geloven in een betere wereld, aan allen die op zoek zijn naar wat wij hier zelf kunnen aan doen.
Wereldwijd worden mensen zich bewust van allerhande wantoestanden en het uiteenvallen van gevestigde waarden. Overal duiken berichten op over de veranderingen van onze planeet. We staan op de drempel van een nieuw begin, de geboorte van een nieuwe vorm van leven, zowel persoonlijk als collectief. Hoe deze evolutie zich voltrekt is niet voorbestemd. Wij, als mens, hebben een aandeel in dit creatieve proces.
Ik neem je in deze lezing graag mee naar de oorsprong van ons bestaan, het evolutionaire plan en onze potentie om actief deel te nemen aan de creatie van onze persoonlijke en onze planetaire toekomst.

Wanneer: vrijdagavond 7 december 2012 om 20.00 u. Deuren open om 19.30 uur.
Locatie: Rechtestraat 9 – 2580 Putte (bij Mechelen)
We vragen een bijdrage van € 10, te betalen bij aankomst.

Om praktische redenen vernemen we graag je komst voor 30 november. Je kan dit doen:
- per e-mail op
info@newworld-academy.be;
- telefonisch op 015 75 31 91.

 
Evolutietraject: Geboorte geven aan een Nieuwe Wereld
In dit evolutietraject word je begeleid naar een dieper inzicht en ervaren van jouw oorsprong, jouw essentie en levensverwachting in deze tijd van vernieuwd bewustzijn.
In ieder van ons huist een drijvende kracht die gericht is op evolutie en leven. Ze gaat ver voorbij onze aangeleerde patronen en gekende realiteit. Ze brengt je in contact met nog onontgonnen gebieden in jezelf, die als sluimerend potentieel op jouw aandacht wachten.
Aan jou de keuze om deze kracht aan te boren en het leven te leven waarin jij tot volle expressie komt.

Dit traject start op vrijdag 11 januari 2013 en loopt over 7 vrijdagavonden van 20.00 u tot 22.00 uur.

De lezing en de training worden verzorgd door Christel Janssens. Ze is jarenlang actief als Bodymindtherapeute en begeleidt mensen naar een bewust, gezond en kwaliteitsvol leven. De laatste jaren heeft ze zich verdiept in quantumwetenschap, spiritualiteit en Bewuste Evolutie. Ze is o.a. opgeleid in Hartcoherentie en als Agent of Conscious Evolution door Barbara Marx Hubbard en The Shift Network.

Meer informatie vind je op
www.newworld-academy.be.

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy