Verhalenavond 30 nov (voor M/V) en MannenWeekend 30 nov, 1-2 dec (voor M)

MannenWerk, Heverlee (B)

13/11/2012

Trefwoorden: Fred Versonnen, VerhalenAvond, WinterMannenWeekend, Bereklauw

  
We zijn in het donkere deel van het jaar aanbeland. Van oudsher de tijd om letterlijk en figuurlijk naar binnen te gaan. Met de VerhalenAvond (30 nov) en het WinterMannenWeekend (30 nov, 1 - 2 dec) volgen we deze natuurlijke beweging.

VerhalenAvond (voor M/V) 30 nov, 19u30 op de Heerlijckyt, Geetbets

   Fred Versonnen, www.schobbejak.be, vertelt verhalen over vroeger toen de dieren nog spraken. Vreemde sprookjes over gelukzoekers, slimme narren en gekke koningen. Vertelsels van droevige clowns en ter dood veroordeelde olifanten. En gruwelijke geschiedenissen...
 

Deze avond is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen en wat grotere kinderen (vanaf 7 à 8 jaar). De deelnameprijs is 10 euro per persoon (5 euro voor kinderen). Voor meer info en inschrijven zie website.

WinterMannenWeekend 30 nov, 1 - 2 dec op de Heerlijckyt, Geetbets


"We keren dit weekend terug naar de essentie van het mannenwerk: in eenvoud en verbondenheid samenzijn. Niet als een inspiratieloze herhaling maar als een feestmaal om ons te voeden en te laven met de authentieke oerenergie vanwaaruit alles kan stromen. Waaruit ook ieder individu zijn authentieke vorm mag creëren die het geheel ten goede komt.
Wat doet de magiër in deze stille winterperiode? Hij kijkt in het labo van het verleden, haalt ervaringen naar boven die voedzaam zijn en verbindt ze met onze dromen tot zaad voor de toekomst. Dit nieuwe zaad is een fijne selectie dat verder in stilte gekoesterd kan worden, zacht kan rijpen in onze innerlijke warmte tot de lente het laat ontkiemen. Dan kan de krijger - met zijn krachtige levensenergie - er mee aan de slag, ten dienste van de koning in ons. De magiër werkt eveneens ten dienste van de koning (ons hart en centrum), hij maakt intenties helder, boent en polijst, zodat de acties van de krijger een gebundelde energie wordt van het innerlijk winters werk.
Een goede duik naar binnen wens ik iedereen en dat we elkaar mogen ontmoeten in die winterdimensie."
Reinhard Peeters
 
De deelnameprijs voor het volledig weekend bedraagt 180 euro. Voor meer info en inschrijven zie website.


Een volledig overzicht van de aktiviteiten:

2012

2013
Naast en/of in combinatie met de groepsactiviteiten bieden we ook de mogelijkheid van persoonlijke coachingssessies. De combinatie van beide vormt daarbij een krachtig samenspel voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy