Gratis informatieavond over de activiteiten van Cirkels

Cirkels, Hoegaarden (B)

24/11/2012

Trefwoorden: Transactionele Analyse, Margit Sleeuwenhoek, Linda Hoeben, Lieuwe Koopman

 Nieuwsbrief Cirkels - november 2012
#  
 

 

Beste lezer,
 
Buiten is het koud en nat, maar dat deert ons niet. Want we hebben weer veel goed nieuws van Cirkels.
 
Afgelopen weekend hebben we felicitaties kunnen geven aan een groep cursisten die hun certificaten met glans hebben behaald, een mooi feest.
Volgend jaar bestaan we vijf jaar, het jaarlijkse ritueel wordt dan nog veel feestelijker!
Voor ons is ons jubileum jaar ook een jaar waarin we met wat uitbreiding gaan beginnen, in deze nieuwsbrief zul je daar meer over kunnen lezen.
 
 
Zelf zijn we bezig met het verruimen van onze blik naar buiten. Concreet: we willen graag dat het makkelijker wordt om kennis te maken met Transactionele Analyse. Daarom kun je voortaan kiezen of je je opgeeft voor de volledige opleiding of alleen voor de eerste twee jaar. Of je het derde jaar ook wilt volgen, besluit je dan op een later moment. Daarnaast hebben we ons aanbod vergroot: er komen informatieavonden, supervisiedagen en themaweekends. Hierbij een greep uit onze agenda voor de komende tijd.
 
 
 
Agenda Cirkels winter 2012-2013
 
 
1.       Informatieavond
Volg je de TA-opleiding nog niet en ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Wees welkom op onze gratis en vrijblijvende informatieavond.
Wanneer: vrijdag 7 december, 20.00-22.00 uur
Waar: De Lichtbron in Wijnegem, bij Antwerpen
Verzorgd door: Linda Hoeben
Kosten: geen
 
2.       Introductieworkshop
Een tweedaagse kennismaking met TA en Cirkels. In deze module krijg je uitleg en oefeningen rond de belangrijkste concepten van de Transactionele Analyse.
Wanneer: 8 december, 9.30-17.00 uur en 9 december 9.30-16.00 uur
Waar: De Lichtbron
Trainer: Linda Hoeben
Kosten: € 250
3.        Open Cirkel
Een tweedaagse met focus op professionalisering. Supervisie, oefenen met coaching, persoonlijk werk of een stuk theorie herhalen.
Ook voorbereiden voor je CTA-examen, misschien al een oefenexamen doen.
Deze module is ook geschikt voor de deelnemers aan de Cirkel-opleiding voor het inhalen van TA-uren indien je opleidingsuren hebt gemist tijdens het opleidingsjaar.
Wanneer: zaterdag 1 en zondag 2 december 2012
Trainers: Lieuwe Koopman PTSTA organisational en Sander Reinalda, PTSTA counselling.
Plaats: De Lichtbron in WIjnegem
Prijs: 360 euro voor de twee volledige dagen 
 
4.       Nieuwe jaargang
In januari gaat de TA-opleiding weer van start voor nieuwe eerstejaars. Je kunt je inschrijven voor de volledige drie jaar of voor alleen de eerste twee jaar. Lees meer over de opleiding op www.cirkels.be.
 
5.       Supervisie
Heb je minstens één jaar TA achter de rug en behoefte aan supervisie? Kom dan naar onze supervisiedagen.
Wanneer: 1 februari 2013, 13.00-17.00 uur en/ of 2 februari 9.00-13.00 u.
Waar: De Lichtbron
Trainer: Linda Hoeben
Kosten: € 95 (een dagdeel) of € 180 (beide dagdelen)
 
6.       Themadagen: stress
Een tweedaagse module rond angst, spanning, stress en alles wat daarmee samenhangt.
Wanneer: 23 en 24 februari 2013
Waar: De Lichtbron
Trainer: Margit Sleeuwenhoek
Kosten: € 360
 
7.       Meer
Bekijk ook onze volledige agenda op onze website!
 
Opgeven
Wil je je opgeven voor een van bovenstaande activiteiten, stuur dan een mail aan: linda.hoeben@scarlet.be of kijk voor meer informatie op www.cirkels.be.
 
Graag tot ziens!
 
Hartelijke groet,
 
Margit Sleeuwenhoek en Linda Hoeben
 
 
 
Waarom Cirkels?
·         Kwaliteit. Cirkels is een erkend opleidingsinstituut voor Transactionele Analyse (TA). Onze TA-opleiding is, als enige in Vlaanderen, erkend door EATA, de Europese koepel van TA-opleidingen. Deze erkenning kunt u beschouwen als een kwaliteitsgarantie.
·         Rust. De opleiding van Cirkels vindt plaats op een prachtig landgoed, omgeven door rust. Een ideale plek om te leren.
·         Zakelijk en privé tegelijk. U leert via een persoonlijk traject: door te werken aan uzelf vergroot u uw professionaliteit.
·         Extra aanbod. Bij Cirkels kunt u een volledige TA-opleiding volgen. Daarnaast kunt u bij Cirkels terecht voor verschillende soorten workshops, coaching, supervisiedagen en themadagen.
·         Tevredenheid. In het tevredenheidsonderzoek van Qfor behaalde de TA-opleiding van Cirkels de hoogste score ooit gemeten in heel België: maar liefst 98%.
·         Subsidie. Heeft u een kleine of middelgrote onderneming (KMO) in Vlaanderen, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een subsidie van de Vlaamse overheid. Via een KMO-portefeuille krijgt u de helft van de opleidingskosten vergoed. Cirkels kan u helpen bij uw aanvraag.
 
Transactionele analyse
Transactionele analyse is een denkmodel over gedragsstructuren en veranderingsprocessen. Eenvoudiger gezegd: met TA leert u waarom mensen doen zoals ze doen, en hoe u hen kunt begeleiden in veranderingsprocessen. Een veranderingsproces op basis van TA heeft overigens nooit als doel om mensen zélf te veranderen. Integendeel. Het doel van TA is altijd authenticiteit: het mooiste wat je kunt worden is jezelf.
 
De opleiding
De TA-opleiding van Cirkels biedt een beroepstoegevoegde waarde: u verrijkt uw eigen beroep met nieuwe inzichten. De volledige opleiding duurt drie jaar, verdeeld over negen weekends per jaar. U kunt zich ook inschrijven voor de eerste twee jaar en op een later moment besluiten of u ook het derde jaar wilt volgen. U krijgt les van ervaren en gedreven TA-docenten, in ons prachtige landhuis De Lichtbron in Wijnegem, bij Antwerpen. In het derde leerjaar kiest u een werkveld: onderwijs, coaching, organisaties of psychotherapie. Het is ook mogelijk om alleen de eerste twee jaar van de opleiding te volgen. Na afronding van de volledige opleiding ontvangt u een certificaat. Vanaf dat moment mag u zich TA-practitioner noemen. Lees meer over de opleiding op onze website.
 
Voor wie?
Transactionele Analyse is een zeer breed toepasbaar denkmodel. De TA-opleiding is geschikt voor iedereen die zich in zijn dagelijks werk bezighoudt met het begeleiden van mensen. Een paar voorbeelden: docenten, coaches, artsen, teamleiders, personeelsdeskundigen. Het is dus niet noodzakelijk dat u gespecialiseerd bent in een van de werkvelden van TA.
 
Contact
Margit Sleeuwenhoek (Utrecht – NL) gsm: +31-(0)653 13 30 23, pmobile@xs4all.nl
Linda Hoeben (Hoegaarden) gsm +32-(0)474 92 08 77, linda.hoeben@scarlet.be

 

 
     
   
     
     
 
 

© Cirkels vzw - www.cirkels.be

Qfor
 
  

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy