December 2012: omgaan met grenzen, biodanza en 5-ritmes, healingconcert, energetisch lichaamswerk

Aum-ruimte, Leuven (B)

01/12/2012

Trefwoorden: healingconcert, energetisch lichaamswerk, biodanza en 5-ritmes, 5 ritmes

 

In december worden de volgende activiteiten georganiseerd in de Aum-ruimte in Leuven: omgaan met grenzen, 5-ritmes en biodanza, healingconcert, energetisch lichaamswerk.


Biodanza: de dans van het leven
Elke maandagavond (behalve in de schoolvakanties en feestdagen) van 19.30 tot 21.30 uur.
Dans en beweeg op aanstekelijke muziek, geniet van ontspanning, vitaliteit, ontmoeting en levensvreugde.

Goed voor mannen en vrouwen van elke leeftijd, geen danspassen leren, wel genieten!


Meer info en inschrijvingen: www.biodanzamdm.be, bel 0498 61 41 46 of mail Michèle De Moor: demoormichele@yahoo.fr


Healingconcert met de Secret Solfeggio Frequencies

Deze zeer oude frequentieschaal is een onderdeel van een zes-tonige schaal van opeenvolgende elektromagnetische frequenties. Deze frequenties zijn niet nieuw, maar zeer oud. Het schijnt dat de kracht hiervan in de kerk al veel langer bekend was, maar geheim gehouden werd.
Via etnische instrumenten zoals didgeridoo's, shamanendrum, gong, love fluiten, fujara's, hulusi, shakuhachi, oceandrum, spleettrommel, calimba, talkingdrum, udu, rainstick, clapsticks en boventoonzingen breng ik trillingen en healing in een reeks van 7 concerten. Volgende (en laatste) concert op zaterdag 8 december om 19.30 uur.

Meer info en inschrijven: www.bluelighthouse.be of mail info@bluelighthouse.be


Open 5-ritmes dansavond

De 5 Ritmes vormen een methode om voeling te krijgen met je lichaam en je gemoed. Zonder pasjes aan te leren maakt de vrije beweging je spanningen los, vind je plaats voor rust en kan je nieuwe energie aanboren. Ieder ritme heeft boeiende kwaliteiten waardoor je verschillende facetten van jezelf leert kennen. Deze avonden zijn open voor iedereen elke woensdag van 20 tot 22u in de Aum-ruimte te Leuven.

Meer info: www.5ritmes.be of via e-mail: vijf-ritmes-leuven@hotmail.com


Start avondreeks energetisch lichaamswerk


Deze groep is bedoeld voor mensen die al bekend zijn met de kracht van lichaamsgericht werken. In een sfeer van veiligheid en vertrouwen komen diepere lagen van jezelf meer in het licht en kom je meer in contact met wie je bent. Van dinsdag 8 januari om 19.30 uur tot 19 maart 2013 (10 avonden).

Meer info: www.leendhulster.be, bel 016-23 97 65 of mail info@leendhulster.be

Omgaan met grenzen

Er zijn vele redenen waarom we onze grens niet altijd aangeven: we willen aardig gevonden worden, zijn bang voor kritiek, willen conflicten uit de weg gaan,... Of we zijn het contact met ons eigen lichaam kwijt en voelen onze grens niet meer.

We gaan op verschillende manieren oefenen met het voelen en het aangeven van onze grenzen. Je bent welkom op 6 dec van 19.30 tot 22.00 voor dit boeiend onderzoek!

Meer info: www.desprankeling.be of mail dymfna.deleeuw@skynet.be
 

Neem voor meer informatie contact op met de lesgever of organisator van de activiteit.

 

De Aum-ruimte verhuurt volledige ingerichte, polyvalente ruimtes aan de vaart in Leuven vanaf 45 euro per dagdeel (3 uur). Er is ruime gratis parking vlakbij en er zijn interessante kortingen + gratis advertentieruimte bij INImail voor huurders van reeksen.

Bezoek voor meer informatie onze website www.aumruimte.be, bel naar coördinatrice Lea op 0479415900, of mail ons: info@aumruimte.be.

 

  

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy