Januari 2013: lezingen van de Dimschool, 5-ritmes dansavonden, lichaamswerk, biodanza

Aum-ruimte, Leuven (B)

31/12/2012

Trefwoorden: 5-ritmes, lichaamswerk, biodanza, dimschool

 

In januari worden de volgende activiteiten georganiseerd in de Aum-ruimte in Leuven: lezingen "De Mens en zijn mogelijke Innerlijke evolutie", 5-ritmes dansavonden, lichaamswerk, biodanza.


Kennismakingsdag Leuven: De Mens en zijn mogelijke Innerlijke evolutie

Zaterdag 26 januari 2013 - van 14u tot 17u. Thema's die zullen worden behandeld, zijn: - Een Cursus in Wonderen - Het Nulpuntenergieveld & Dimensies - Is er leven na de dood? - Ontwikkel jouw zesde zintuig - Ontwikkelingspsychologie voor kinderen - QiHuna, Oost ontmoet... Polynesië - Werken met licht- en kleurlicht & Neuro-pedagogie - Wie ben IK?

Meer info: www.dimschool.be of mail info@dimschool.be


Open 5-ritmes dansavond

De 5 Ritmes vormen een methode om voeling te krijgen met je lichaam en je gemoed. Zonder pasjes aan te leren maakt de vrije beweging je spanningen los, vind je plaats voor rust en kan je nieuwe energie aanboren. Ieder ritme heeft boeiende kwaliteiten waardoor je verschillende facetten van jezelf leert kennen. Deze avonden zijn open voor iedereen elke woensdag van 20 tot 22u in de Aum-ruimte te Leuven.

Meer info: www.5ritmes.be of via e-mail: vijf-ritmes-leuven@hotmail.com


Start avondreeks energetisch lichaamswerk


Deze groep is bedoeld voor mensen die al bekend zijn met de kracht van lichaamsgericht werken. In een sfeer van veiligheid en vertrouwen komen diepere lagen van jezelf meer in het licht en kom je meer in contact met wie je bent. Van dinsdag 8 januari om 19.30 uur tot 19 maart 2013 (10 avonden).

Meer info: www.leendhulster.be, bel 016-23 97 65 of mail info@leendhulster.be


Avondreeks Emotioneel Lichaamswerk en Ademen

Wil je graag meer sprankeling in je leven en je levenslust laten opborrelen? Je ADEM meer ruimte geven en jezelf meer ADEM-ruimte geven ? En van daaruit in verbinding gaan met anderen ? Van harte welkom om mee op ontdekking te gaan naar jezelf. Gratis proefavond op donderdag 10 januari om 19.30. Start van de avondreeks op 17 januari van 19.30 tot 22.00 (9 avonden)

Meer info: www.desprankeling.be of mail dymfna.deleeuw@skynet.be


Biodanza: de dans van het leven
Elke maandagavond (behalve in de schoolvakanties en feestdagen) van 19.30 tot 21.30 uur.
Dans en beweeg op aanstekelijke muziek, geniet van ontspanning, vitaliteit, ontmoeting en levensvreugde.

Goed voor mannen en vrouwen van elke leeftijd, geen danspassen leren, wel genieten!


Meer info en inschrijvingen: www.biodanzamdm.be, bel 0498 61 41 46 of mail Michèle De Moor: demoormichele@yahoo.fr
 

Neem voor meer informatie contact op met de lesgever of organisator van de activiteit.

 

De Aum-ruimte verhuurt volledige ingerichte, polyvalente ruimtes aan de vaart in Leuven vanaf 45 euro per dagdeel (3 uur). Er is ruime gratis parking vlakbij en er zijn interessante kortingen + gratis advertentieruimte bij INImail voor huurders van reeksen.

Bezoek voor meer informatie onze website www.aumruimte.be, bel naar coördinatrice Lea op 0479415900, of mail ons: info@aumruimte.be.

 

  

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy