Instituut Orshof, energetisch leven en werken

Instituut Orshof, Moelingen (B)

17/01/2013

Trefwoorden: Orshof, Ivo Van Orshoven, Jaap Van der Wal, Dan Brown

 

 

 

De Reis van je Leven - Ivo Van Orshoven
zondag 24 februari - vrijdag 1 maart 2013
Een intense transformerende zesdaagse basiscursus, waar je enerzijds (chronische) klachten leert loslaten en anderzijds de realiteit van je lichamelijkheid ervaart, en leert genieten van je kwaliteiten. Zo leer je vanzelf te handelen vanuit je natuurlijke vaardigheden tot je lekker in je vel zit. Deze bevrijding werkt door op je gezinsleden en je omgeving zodat ieder van die welgezindheid kan genieten.
meer info

 
Embryo in beweging - Jaap Van der Wal
donderdag 7 maart - zaterdag 9 maart 2013
Een cursus in beeld en verhaal welk antwoord zoekt op de 'échte' vragen over ons voorgeboortelijke en embryonale bestaan. Vanuit de grote thema's van geboorte en sterven, conceptie en ‘begin van leven’ wordt de embryonale ontwikkeling in de eerste weken via beeld en verhaal gevolgd. Het menselijk embryo wordt benaderd als wordend mensenwezen, dat van meet af aan in groei en metamorfose menselijk gedrag vertoont. Een dynamische interactieve cursus met dr. Jaap van der Wal is verrijkend, bevrijdend, en inspirerend!
meer info
 
Mahamudra Retreat - Dan Brown
zondag 24 maart - zondag 31 maart 2013
The pointing out way of tibetan buddhist meditation
Als geen ander kent dr. prof. Dan Brown de diepste geheimen van de mahamudra- meditatie die je brengt bij je diepste zijn. Hij biedt zijn uitzonderlijke bekwaamheid en jarenlange ervaring en wijsheid aan, aan ieder die zich in deze bijzondere meditatie wil verdiepen.
De cursus start met de veelgebruikte training ‘mindfullnes’ om zo aan de hand van de 'nine states of mental calming/staying', ontwikkeld door de Indo-Tibetan traditie, te komen tot een intensieve concentratie meditatie. Deze ontwaakte wijsheid leidt je tot een gevoel van volledige aanwezigheid elk moment van je  leven.
Tijdens deze retreat krijg je een volledige, gedetailleerde set van instructies voor elk stadium van meditatie. Elke deelnemer wordt persoonlijk begeleid.
 
UNIEK & EENMALIG IN BELGIË!
meer info

 
Instituut Orshof coacht en begeleidt reeds jaren mensen bij het hervinden van hun authenticiteit.
Een life changing experience waardoor je fysiek en emotioneel voor elkaar krijgt waarnaar je zo verlangt.
Meer info: info@instituutorshof.be www.instituutorshof.be Voerenstraat 52 3790 Moelingen

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy