Tiendaagse cursus Holistic Pulsing

Inpulsing, Bornem (B)

20/01/2013

Trefwoorden: Holistic Pulsing, Inpulsing, Bornem, Kundalini 
 
 
 
 
 
Tiendaagse cursus Holistic Pulsing
Startdatum 2 februari 2013
 
Mensen zich opnieuw goed laten voelen

 
Voor wie
Deze cursus is geschikt voor mensen die op een andere manier contact willen maken met hun medemens. Tevens voor mensen die een aanvulling zoeken in de mensenbegeleiding, op allerlei vlak, die zij al doen. Te denken aan coaches, kinesisten (fysiotherapeuten), verpleging, oudere en jongeren zorg, masseurs enz.
 
Hoe werkt het
Holistic Pulsing is een bijzondere vorm van lichaamswerk. Tijdens de sessie brengt de "Pulser" het lichaam van de "gepulste" in beweging door een onafgebroken stroom van ritmische en wiegende bewegingen. Door de continuïteit van de pulsen kan de gepulste zich als het ware overgeven aan de vloeiende golfbewegingen en zich compleet ontspannen.
 
Voor wie is pulsen geschikt
In de eerste plaats zorgt Holistic Pulsing voor het loslaten van in het lichaam opgeslagen stress en spanningen. Daarnaast is pulsen bijzonder heilzaam bij emotionele spanningen en gevoelens van depressie. Zo kunnen kinderen met driftaanvallen veel baat hebben bij Holistic Pulsing. Bij oudere mensen kan Pulsing de gewrichten opnieuw mobiliseren. Niet in de laatste plaats verbetert Pulsing het contact met het eigen lichaam, wat bij mensen met een burn-out vaak verloren is gegaan.
 
Leren uit het zelf ervaren
 
Al op de eerste dag zal je zelf kunnen ervaren dat zowel het geven als het ontvangen van
Pulsen diep doorwerkt op je hele lichaam. De technieken worden steeds per twee geoefend. De Cursus bestaat uit 10 dagen, waarbij voorkennis niet nodig is.
Je leert de technieken van Holistic Pulsing vakkundig te hanteren en verfijnd toe te passen.
 
Certificaat
Bij de cursus hoort een cursusboek met een duidelijke stap-voor-stap beschrijving van de verschillende technieken van Holistic Pulsing. Na afloop ontvang je een certificaat en kan je mensen een woordeloze Holistic Pulsing sessie geven. Na deze cursus is er ook de mogelijkheid door te stromen naar de opleiding ‘Inpulsing lichaamswerker’.
 
Voor verdere info of een individueel gesprek:
Tel.: 03 899 11 48

 
 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy