Feng Shui en karakteranalyse: Programma voorjaar 2013

Feng Shui and More, Brugge (B)

09/01/2013

Trefwoorden: Huizendokter, aardstralen, Brugge, Change Think+px HeaderNieuwsbrief
px


 

 

Programma voorjaar 2013:


heading Aarde

Feng Shui voor 2013:

De drie hoofdpunten tijdens deze workshop zijn:

 1. Welke kansen en opportuniteiten liggen er voor jou voor het grijpen in 2013? En welke impact heeft het jaar op jou persoonlijk?
 2. Verander je omgeving = verander je leven! Feng Shui tips om je huis aan te passen aan de nieuwe energie van 2013
 3. Timing is everything! Krachtige data om meer resultaat te creëren!

Wanneer?

 • 12 januari 2013 in Brugge (nog 6 plaatsen)
 • 19 januari 2013 in Antwerpen

Klik hier om je in te schrijven (enkel inschrijvingen die gebeuren via de website worden aanvaard).


Doe-het-zelf bundel 'Feng Shui voor 2013'

Kan je niet aanwezig zijn op de workshop 'Feng Shui voor 2013' en wens je toch je huis aan te passen aan de nieuwe jaarenergie? Dan kan je vanaf nu de doe-het-zelf-bundel bestellen.

Stuur een mail naar an@fengshuiandmore.be met je naam, adres en telefoonnummer. Na betaling van 25 euro op rekeningnummer BE52 0688 9389 2009 wordt de bundel je binnen de zeven dagen opgestuurd.


heading Metaal

Workshop Karakteranalyze (BaZi)

 • Wil je jezelf een stukje beter leren kennen?
 • Wat zijn je sterke punten? Wat zijn je natuurlijke talenten?
 • Wat zijn je 'werkpunten' en blinde vlekken?
 • Waar zit groeipotentieel?
 • En hoe sta je in relatie met anderen?

BaZi:

 • is een Oosterse methode van profielanalyse die je een beter inzicht geeft in wie je bent, wat je natuurlijke talenten zijn, wat je sterktes en valkuilen (blinde vlekken) zijn en hoe je deze dus optimaal kunt benutten om verder te groeien in al wat je doet en om positieve veranderingen toe te laten in je leven.

 • toont in welke levensfase je nu zit: iedereen evolueert, sommige jaren ben je succesvol, gelukkig,... andere jaren ben je minder succesvol of gelukkig. Met BaZi zie je in welke levensfase je nu zit, en dus wat je uitdagingen en groeipotentieel zijn in deze fase.

 • geeft inzicht en oplossingen om te groeien op elk levensgebied.

Eens je weet WIE je bent, en WAT je kan doen, kan je concrete ACTIES ondernemen om te groeien op alle vlak waardoor je niet enkel succesvoller wordt, maar vooral ook gelukkiger voelt! Naast het goed inrichten van een ondersteunende omgeving, is BaZi dus een perfecte aanvulling en 'the missing link' op Feng Shui!

Wanneer? 18 en 19 mei (BaZi level 1)

Klik hier indien je meer info wenst of je wenst in te schrijven.


heading                        Water

'Maak van je woning een krachtplek'

 • Wil je je goed voelen in je huis?
 • Wil je meer succes en erkenning?
 • Of voel je dat er in je woning iets niet klopt?
 • Heb je behoefte aan meer rust in je leven?

Hoe kan je hierin verandering krijgen?
Je huis en je omgeving bepalen een derde van het geluk in je leven (naast in evenredige mate je karma en je eigen inspanningen)! Je huis is de spiegel van je ziel, van hoe je je voelt. Door je huis bewust te gaan bekijken ontdek je welke levensgebieden er in je huis geblokkeerd zitten, en dus ook in jezelf. Door kleine aanpassingen aan te brengen in deze levensgebieden komt er terug stroming in deze gebieden en dus ook in jezelf!
Tijdens een tweedaagse initiatieworkshop leer je heel wat praktische en onmiddellijk toepasbare tips om terug stroming te brengen in je leven (relaties, financiën, gezondheid, carrière, sociale contacten,...).

Wanneer? 23 en 24 maart in Brugge

Meer info vind je hier.


Change logo

Change-evening 'Maak van je woning een krachtplek'.

In samenwerking met het magazine Change Think +. Feng shui zie je niet, je voelt het. De energie waarmee je jezelf omringt, bepaalt hoe jij je voelt. Dat is weer van invloed
op hoe je omgaat met jezelf, je leven en je ambities. An neemt je deze avond mee in de wereld van deze boeiende filosofie en geeft graag enkele praktische tips
mee voor beter wonen en leven.

Wanneer?


kompas

Professionele opleiding Feng Shui

 • Vind je Feng Shui boeiend en wil je je verder verdiepen in de klassieke, échte Feng Shui (en je dus niet bezig houden met geldkikkers, weeldevazen en andere New Age spullen)?
 • Ben je geïnteresseerd in het leren van authentieke Chinese Feng Shui en Metafysica en wil je je meer verdiepen in deze boeiende Oosterse holistische filosofie?
 • Heb je ambities om zelf Feng Shui consulent(e) te worden?
 • Ben je vastgoedmakelaar, vastgoedstylist of (interieur)architect en wil je de regels van Feng Shui op een professionele manier gebruiken voor je projecten?
 • Ben je zaakvoerder en wil je de technieken van Feng Shui toepassen om met dezelfde inspanningen betere resultaten te bereiken?


Dan is deze professionele opleiding iets voor jou!

Wat leer je tijdens deze opleiding?
Je leert de authentieke, klassieke Feng Shui zoals o.a. San He (Landschap - & Vormschool), San Yuan (Kompasschool), Xuan Kong (Flying Stars), Ba Zhai en Ming Gua (Acht Huizen), Ba Zi (Four Pillars/karakteranalyse) en Datum Selectie te begrijpen en te gebruiken als onderdeel van je leven en de praktijk.

Je leert verschillende technieken en formules die je ondersteunen in het bereiken van bepaalde doelen voor jezelf en voor anderen.

Met de theorie alleen ben je niets natuurlijk. Het geheim en de kracht achter de theorie is de ervaring en weten welke formules wanneer en hoe te gebruiken in de praktijk. Daarom wordt er tijdens deze opleiding veel aandacht besteed aan het toepassen van de theorie in de praktijk. We doen enkele consultaties - de beste manier om Feng Shui onder de knie te krijgen!

An Sterken leert je de methoden die ze heeft geleerd van verschillende Meesters en Grootmeesters in de UK, Taiwan, Hongkong en Maleisië. Voor de kenners is deze opleiding een combinatie van Chue-style (Imperial Feng Shui) en Yap-style. De combinatie van deze beide stijlen samen past An met succes en positieve resultaten toe bij haar eigen klanten. Net die praktische ervaring deelt ze a.d.h.v. de theorie toegepast in de praktijk.

Voor het eerst wordt de combinatie van deze twee stijlen onderwezen in Europa.
Een unieke opleiding en een unieke kans dus!

Wanneer? De opleiding start in het voorjaar 2013.

Alle details over het programma, de praktische zaken en hoe inschrijven vind je hier.

Opleiding Huisdokterhuis-te-koop-221x154
Wil je zelf aan de slag als verkoopstylist?
Heb je een passie voor het inrichten en restylen van huizen? Ben je creatief? Heb je het talent om door een woning heen te kijken en deze optimaal te stylen voor verkoop?
Heb je ambitie om zelf 'Huizendokter' te worden?
Dan is deze opleiding Huisdokter/Verkoopstyling/Vastgoedstyling/Home-Staging zeker iets voor jou!
Meer info vind je hier.


heading                        HoutWorkshop aardstralen en wateraders opzoeken

Tijdens deze praktische en leuke initiatieworkshop leer je hoe je aardstralen en wateraders kan opzoeken met een wichelroede. We leren afschermingstechnieken, aardingsoefeningen, de juiste vraagstelling, en vooral veel oefenen. We leren ook de signalen die de natuur ons toont. En we ervaren hoe de Kerk vroeger gebruik maakte van de ondergrondse krachtvelden voor het bouwen van de kerken. Je leert eveneens wateraders en aardstralen op een simpele manier te neutraliseren.
Wanneer? 8 juni 2013 van 10u tot 17u.
Alle info vind je hier.

sfeerbeeld An Sterken Feng                        Shui and More

'Je huis is je groter lichaam.
Je zult je vleugelen niet vouwen om een deur te kunnen binnengaan,
noch je hoofden buigen,
nog uit angst je adem inhouden.'
(Uit: 'De Profeet' – Kahlil Gibran)

Advies
Je kan bij An ook terecht voor Feng Shui advies voor bestaande woningen, nieuwbouw, aankoop van bouwgrond en huizen, verkoop van vastgoed, projectontwikkeling, kantoorinrichting, winkels, restaurants, hotels,...
We bieden verschillende formules voor Feng Shui advies aan. Ontdek deze hier. (Wens je een afspraak in te plannen? Vraag deze dan tijdig aan!)


heading Vuur

NIEUWS:

 • Wens je op de hoogte gehouden te worden van de workshops, tips en artikels, schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

 • Via Facebook kan je korte updates, nieuwtjes en foto's van projecten en reizen volgen.

 
px

Tot gauw & warme groeten,

An

 

An Sterken - Feng Shui Expert

 

 
   
 

an@fengshuiandmore.be | www.fengshuiandmore.be

 
px
footer

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy