Wandelen voor homeopathie

Anne Vervarcke & Christel Lombaerts, Leuven (B)

12/01/2013

Trefwoorden: Anne Vervarcke, Christel Lombaerts, Anne Vervarcke, homeopathie

 

Homeopate Anne Vervarcke stapt voor homeopathie onder het motto Walk-Heal-Link. In haar rugzak zitten homeopathische geschenken en massa’s kennis en informatie die ze ter plaatse graag wil delen.

Het eerste traject, in Nederland, sloot ze op 12.12.12 af. Nu (januari-februari 2013) doet ze de Vlaamse provincies aan: Limburg (met vertrek op 6 januari in Hasselt), op 15 januari de Kust (vanuit Knokke tot Waregem op 18 januari), in Vlaams-Brabant van 22 tot 26 januari, met als eindpunt Rixensart, en tenslotte een week in Oost-Vlaanderen van 18 februari tot 22 februari.
Zin om mee te stappen? Stuur gewoon een mailtje aan annevervarcke@thewhiteroom.be of christellombaerts@gmail.com. Meer gegevens over het traject vind je op de website walkforhomeopathy.org/the-walk-belgium.
Je kan ook een actie te verbinden aan de Walk en op Anne’s stopplaatsen een onthaal of event organiseren. Inspiratie vind je op Anne’s blog.
De inkomsten die gegenereerd worden door consulten, lezingen en donaties worden iedere maand geschonken aan een ander homeopathisch project: wij delen onze kennis en materiaal ook met de minder fortuinlijke mensen. Alle inkomsten uit deze ronde, na aftrek van de – laag gehouden – onkosten gaan naar Homeopathy for Health in Africa. Een info-avond over dit project staat ook op de planning.
Het zou mooi zijn mocht de Walk for Homeopathy ook in België de aanzet betekenen van een positieve golf van enthousiasme waardoor homeopaten en andere helers hun idealisme en inzet tot uitdrukking brengen in talloze creatieve acties.
Iedereen kan aan deze actie meedoen omdat iedereen kan: wandelen, erover praten, steunen, geven, informeren, genezen, sympathiseren, schenken, ideeën hebben, wensen, organiseren, durven, willen, hopen, manifesteren.


  

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy