Gezins-leervakantie in Tsjechie

Outline-Travel, Gent (B)

16/01/2013

Trefwoorden: Outline-Travel, sensitief, gezinsvakanties, Jiricna 
   
Vakantie in het Boheemse Woud, Tsjechië
&
Gezins-leervakantie voor hooggevoelige kinderen
 

 

Het Boheemse Woud & de Kelten
De Kelten komen uit Centraal Europa en de toenmalige Hallstatt-cultuur strekte zich uit over Oostenrijk, Zwitserland en Bohemen. In het uitgestrekte Boheemse Woud vind je nog tal van verwijzingen naar die Keltische samenleving. In deze paradijselijke omgeving kom je tot rust, herontdek je de natuur en eeuwen oude tradities.

Jiřičná
Aan de rand van het Boheemse Woud, op slechts 760 km van de Belgische grens en 150 km ten zuidwesten van Praag, tussen gletsjermeren en Middeleeuwse burchten ligt het dorpje Jiřičná. Hier heeft de Belgische organisatie Outline haar thuisbasis. In Jiřičná beschikken zij over een uitgebreide infrastructuur en karaktervolle ruimtes voor groepen. Twee Tsjechische en een Belgisch pension, manège, maaltijden en activiteiten voor groepen tot 120 deelnemers. Een ideale uitvalsbasis voor één- of meerdaagse workshops, teambuilding, meditatiesessies, natuurbeleving, energiewerk. Tijdens de maanden juli en augustus kan je in de B&B van Jiřičná terecht voor een fijne gezinsvakantieformule. Op maat van families en steeds met aandacht voor natuurbeleving, verhalen en avontuurlijke activiteiten. Voor informatie kan je terecht op het Outline-bureau in Gent.

Sensitief: een gezins- leervakantie van 12 tot 21 juli 2013
In samenwerking met vzw Sensitief en An Michiels organiseert Outline in Jiřičná een gezinsvakantie voor families met hooggevoelige kinderen. Samen genieten én groeien in assertiviteit en zelfvertrouwen en dit via verbindende communicatie. We verleggen spelenderwijs onze grenzen, leren in onze eigen kracht te staan en (her)-ontdekken elkaars positieve kwaliteiten.
Leermomenten en workshops in de voormiddag. Familie-activiteiten en training in de namiddag. En een bezoek aan Praag kan niet ontbreken.

Het betreft een busreis met verblijf in vol pension. Interesse? Kom dan naar een van de info-momenten:
·         Antwerpen vrijdagavond 01/2/13 Huis van de Sport te Berchem;
·         Brugge zondagochtend 24/2/13 Hof van Watervliet, zaal 5 om 11.00 u;
·         Gent zondagnamiddag 24/3/13 Kinderwijze beurs Expo Gent.
      
 
 
 
         
 
 www.outline-travel.com

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy