'Blijf in je lijf!' (voor tieners) & Open avonden voor zijnsbeleving

Samtati, Duffel (B)

31/01/2013

Trefwoorden: Samtati, zelfbeeld, Borsbeek, Hilde Van BulckDit is de nieuwsbrief van Hilde Van Bulck en
Samtati, Huis Van Bewust-zijn.
 
Samtati
BLIJF IN JE LIJF! voor tieners
&
OPEN AVONDEN VOOR ZIJNSBELEVING
Door Hilde Van Bulck
Wens je de nieuwsbrief te ontvangen?
Vul dan je naam en e-mailadres in via info@samtati.com.
 
Wens je graag deel te nemen, schrijf dan tijdig in.

Toegankelijk voor iedereen, ook zonder voorkennis!
Heb jij er ook genoeg van om geplaagd te worden door een laag zelfbeeld, te worstelen met twijfels over jezelf, angst en onzekerheid? Wil je graag loskomen van onrealistische verwachtingen of wat anderen van je denken? KIES JIJ ervoor om een positief zelfbeeld met het nodige zelfvertrouwen en veerkracht op te bouwen? KIES JIJ ervoor om vanuit je eigen kracht te leren omgaan met gevoelens, jezelf weerbaar te maken en een positieve identiteit op te bouwen? Wil je graag meer vreugde en plezier, hechte vriendschapsrelaties en daarbij ook nog lekker in je lijf zitten en jezelf mooi vinden, dan hoeft dat geen jaren te duren. BLIJF IN JE LIJF!, twee dagen voor tieners om samen met andere jongeren het mooiste te bereiken wat er is: Gewoon jezelf zijn! Wil je dit kunnen? Doe dan gewoon mee!

 
wo 13 en do 14 februari 2013: 10 u - 17 u (Borsbeek)
€ 175 (lunch, drank en versnaperingen inbegrepen)
We werken met een kleine groep.

GRATIS! Heb je interesse om gratis het artikel 'Blijf in je lijf! voor tieners' te ontvangen,
stuur dan een mailtje naar info@samtati.com met vermelding van: artikel Blijf in je lijf en je naam.


 

Heb jij het gevoel dat gedachten met een duizelingwekkende snelheidin je hoofd rondrazen, je hart best wat extra aandacht en warmte zou kunnen gebruiken en je lijf de vergelijking met een gespannen boog gemakkelijk kan evenaren? Met eenvoudige oefeningen die voor iedereen haalbaar zijn, kun je je aandacht verplaatsen van zorgen, emoties en spanningen naar meer rust, vertrouwen en evenwicht voor je hoofd, hart en je lijf. Een oase van rust die terug te vinden is in jezelf! Deze maandelijkse open avonden voor ZIJNsbeleving staan open voor iedereen. We praten niet, maar we gaan van doen naar ZIJN tot aanwezig-zijn in jezelf een vanzelfsprekend en natuurlijk gegeven wordt. We bundelen onze energie en laten haar vrijuit stromen. Je energetische kanalen openen zich. Je kunt de energiestromen in en rond je lichaam leren voelen : eenvoudig, intens, en grensverleggend. Je voelt hoe een innerlijke verandering langzaam, maar zeker plaatsvindt en je met andere ogen de wereld inkijkt. UNIEK, DIEPGAAND, EIGENZINNIG, TRANSFORMEREND, … VAN DOEN NAAR ZIJN Elke avond kan apart gevolgd worden, maar maandelijks deelnemen vergroot de resultaten aanzienlijk. Op voorhand aanmelden is aangewezen ! Ik hoop je op de open avonden voor ZIJNsbeleving te mogen verwelkomen. En kom niet alleen! Nodig je vrienden uit om mee te genieten. Na de open avond is er gelegenheid om nog iets te drinken en te keuvelen. (inbegrepen in de prijs)

vrijdag 15 februari
vrijdag 15 maart
vrijdag 19 april
vrijdag 17 mei
vrijdag 14 juni
telkens van 20 u - 22 u (Borsbeek)
Vooraf aanmelden is noodzakelijk.
Je kunt per keer inschrijven.
€ 18 per avond

 
REACTIES VAN DEELNEMERS:
- De open avond voor zijnsbeleving heeft me een vreugde- en geluksgevoel gegeven, zomaar. Ik voel me lichter en levendiger, milder en warmer. Graag ben ik volgende maal opnieuw aanwezig. (C.V.)

- Ik heb de stilte in mezelf toegelaten en heb genoten van dit stil moment. Verstillen. De fijne energieën waren voelbaar met de anderen verbonden. (V.D.H.)

- De ‘zijnsbeleving’ van vrijdagavond is me enorm meegevallen, voor herhaling vatbaar. Ik heb nog regelmatig stilgestaan bij deze ‘bijzondere’ ervaring. Het was voor mij de eerste keer dat ik zo’n concrete ‘hier-en-nu-ervaring’ had. Ik ben me tevens bewust geworden dat ik veel te weinig ‘me-time’ heb. Vrijdagavond was een moment waarop ik gedurende twee volle uren bij mezelf kon zijn, voor mezelf kon zorgen. Wat een luxe! (D.M.)
Wil je me uitnodigen voor een lezing, een opstelling of een workshop, neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande coördinaten.
Wens je de nieuwsbrief te ontvangen?
Vul dan je naam en e-mailadres in via info@samtati.com.
 
Samtati, Huis Van Bewust-ZIJN
015 31 54 81
0493 247 547
 
 
Samtati op Facebook           Hilde Van Bulck op Facebook
Copyright © 2013 Samtati bvba, All rights reserved.
Activiteiten om het bewustzijn te verhogen.

Mijn contactgegevens zijn:
Samtati bvba
Gasstraat 19
Duffel 2570
Belgium 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy