Nia White Belt training in Belgie!

Eniava, Oostakker (B)

05/02/2013

Trefwoorden: Eniava, Nia White Belt, Ann Christiansen, kinesiologie

Nia White Belt training in België!

De White Belt training is de eerste in een reeks van 5 intensieve trainingen die een lichaamsgeoriënteerde benadering voor meer gezondheid, wellness en fitness vooropstelt.
Wil je zelf Nia delen, dan is deze training de ingang tot lesgeven. Deze training staat echter open voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke verrijking.
Gedurende een week onderzoek je fysieke sensaties met focus op beweging, muziek, anatomie, wetenschap en filosofie.
Lichaamswijsheid door te luisteren, te interpreteren en bewust te antwoorden op die informatie die je lichaam communiceert via sensatie...


Ann Christiansen, Nia-trainer sinds 2003, komt hiervoor speciaal naar België! Ann is een dansende zeemeermin. Als Olympisch zwemster (en wereldkampioene in 1998!) en als model reisde ze de wereld rond. Terug in Europa studeerde ze toegepaste kinesiologie en alternatieve genezingstechnieken. Ze ontdekte Nia in 1998 en vloog stante pede naar Portland voor haar White Belt Intensive. Ze blijkt geen uitzondering. Velen vallen als een blok voor Nia, zelfs na slechts 1 of enkele Nia-lessen gevolgd te hebben!

Klik
hier en lees meer over de White Belt training.
Schrijf je vandaag nog in voor deze unieke training en geef positief vorm aan hoe je je voelt, je eruit ziet, denkt en leeft.


 

Registreer via Nia Belgium of rechtstreeks via Nia Amerika!!

Periode? 5 - 11 april 2013 (paasvakantie)
 
Place to be? Entre Cour & Jardin, Brusselsesteenweg 265, 9090 Melle

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy