Wat is de invloed van een 'stralende directeur'?

Samtati, Duffel (B)

02/02/2013

Trefwoorden: Samtati, Hilde Van Bulck, leerkracht, Huis Van Bewust-ZIJNDit is de nieuwsbrief van Hilde Van Bulck en
Samtati, Huis Van Bewust-zijn.
Wordt deze email niet correct weergegeven? Bekijk hem online
Samtati

WAT IS DE INVLOED VAN EEN
'STRALENDE DIRECTEUR'?

Door Hilde Van Bulck
Wens je de nieuwsbrief te ontvangen? Vul dan je naam en e-mailadres in via info@samtati.com. Vermeld of je de nieuwsbrief voor onderwijs of voor particulieren wenst.
 
Wil je meer weten over hoe patronen uit je familie invloed uitoefenen in de klas en op school? Wil je aan de lijve ondervinden hoe je je innerlijke ingesteldheid kunt inzetten voor een effectiever beleid? Wil je als leidinggevende meer draagkracht voor je omvangrijke taak en meer plezier in je werk en je personeel?
Lees dan verder in het aanbod van THE NEW TEACHING (TNT)
 
Toegankelijk voor iedereen, ook zonder voorkennis!
 


 
Een uniek en vernieuwend concept!
ma 25 en di 26 februari (Borsbeek)
 
Reacties van directeurs die aan Van-Zelfmanagement deelgenomen hebben: Energierijk en de moeite waard. Het zet aan om er persoonlijk, individueel nog meer mee te gaan doen. Hilde leeft voor waar ze voor staat en is enthousiast. De kleine groep voelde veilig aan. Wat ik meeneem zijn enkele belangrijke inzichten om toe te passen als beginnend directeur. Het contrast tussen lichaam en geest, de impact die je als directeur hebt vanuit wie je bent. (HV)
 
Voor mij was het een positieve ervaring. Wat ik vooral meeneem is dat je eerst voor jezelf dient te zorgen en het besef dat er achter elke jongere met probleemgedrag een verhaal zit dat je door een andere benadering ‘opgelost’ krijgt. (LP)
 
Getuigenis van een leerkracht: 'En ik heb het al aan de lijve gevoeld dat één van onze directeurs de workshop volgde!' (HT)
 

 
wo 28 februari: 20 u (Borsbeek)
 

zo 3 maart: 13 u - 18 u (Borsbeek)
EEN EYE OPENER VOOR IEDEREEN
DIE MET ONDERWIJS EN OPVOEDING TE MAKEN HEEFT
 

 
MAAK HET JE LERAREN VEEL GEMAKKELIJKER
EN TRAKTEER HEN OP DE WORKSHOP:

Teaching by being, of lesgeven vanuit ZIJN, hoe doe je dat? (TNT)
do 31 januari + vr 1 februari NET GEMIST
ma 11 + di 12 maart (Borsbeek)
Schrijf je nu in!

Geschikt voor iedereen die met kinderen en jongeren werkt.
 
Reacties van deelnemers aan Teaching by being:
Het laatste uur moest ik in een drukke klas zijn. Ik plantte mijn wortels in de grond en begon rustig het geheel te overschouwen. En het werd vanzelf stil! Ik kon gewoon met de glimlach op het gelaat daar staan. Het ging allemaal vanzelf!!! Super!!!! Ik was ook een heel les echt rustig!
(A.G.)
 
In mijn klas zit een ADHD-er. Hij heeft geweldig veel problemen om met zijn gedachten bij de les te blijven en hij is ook chaotisch. Vraagt dus veel aandacht. Ik heb hem na de cursus op die aardse manier proberen te benaderen en ik merkte inwendig dat ik hem anders aansprak, zijn expressie veranderde helemaal en sprak boekdelen. Ik had iets gezegd in de trant van: 'Ik ben bang dat je door je gebabbel en gerommel niet veel oppikt van de les, dat je daardoor dingen zal vergeten en belangrijke info mist..., het is uit bezorgdheid dat ik je dit zeg. Ik wil dat je evenveel kansen krijgt als de anderen, daarom wijs ik je hierop.' Ook de klas werd even muisstil, het leek bijna alsof ze ontroerd waren door wat ik zei, en vooral HOE ik het zei. Mooi moment. (I.L.)


Wil je me uitnodigen voor een lezing, een onderwijsopstelling of een workshop, neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande coördinaten.
Wens je de nieuwsbrief te ontvangen? Vermeld of je de nieuwsbrief voor onderwijs of voor particulieren wenst. Vul dan je naam en e-mailadres in via info@samtati.com.
 
Expert in THE NEW TEACHING (TNT)
Samtati, Huis Van Bewust-ZIJN
015 31 54 81
0493 247 547

 


 
Samtati op facebook           Hilde Van Bulck op facebook

Copyright © 2013 Samtati bvba, All rights reserved.
Activiteiten om het bewustzijn te verhogen.

Mijn contactgegevens zijn:
Samtati bvba
Gasstraat 19
Duffel 2570
Belgium

  

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy