Februari 2013: adem-avond, zangworkshops, energetisch lichaamswerk, 5 ritmes dans, healingconcerten

Aum-ruimte, Leuven (B)

01/02/2013

Trefwoorden: lichaamswerk, 5 ritmes, zangworkshops, ademen

 

In februari worden de volgende activiteiten georganiseerd in de Aum-ruimte in Leuven: Zangworkshops, healingconcerten, adem-avond, doorwerkdag energetisch lichaamswerk, 5 ritmes dans


Zangcirkel met stemcoach Els Cuypers


Genieten van verbinding met jezelf en de ander via klank in en rondom! In deze zangcirkels komen aan bod: je natuurlijke stem bevrijden, je stem als helend instrument, zingen van liederen en chants uit alle windrichtingen, afstemmen op jezelf/elkaar, ...

Geen zangervaring vereist. Reeks van 5 zaterdagochtenden op 16 febr., 9 maart, 20 april, 25 mei en 15 juni 2013 telkens van 10u-12u30.

Meer info: www.zangworkshops.be, bel 0478 25 48 32 of mail elscuypers@yahoo.com


Adem-avond


Op 7 februari van 19.30 tot 22.00 : Ademavond! In ons dagelijks leven gaan we vaak oppervlakkig ademen en daardoor niet ten volle leven. Deze avond word je uitgenodigd om bewuster en voller ademen. Hierdoor kan je meer gaan voelen en kan ook je levensenergie te vergroten. Iedereen die zin heeft om een avond tijd en aandacht aan zichzelf en zijn/haar adem te schenken, is van harte welkom !

Meer info: www.desprankeling.be, bel 02 251 02 12 of mail info@desprankeling.be


Doorwerkdag energetisch lichaamswerk


We gaan op zoek naar contact met ons wezen, waarbij de andere mensen een spiegel zijn. We omarmen de onbewuste aspecten van onze persoonlijkheid en worden ons weer bewust van wie we zijn. We gebruiken zacht energetisch lichaamswerk, familieopstellingen, healing, meditatie...

Deze dagen zijn bedoeld voor mensen die ervaring hebben met energetisch lichaamswerk en/of de basisdagen hebben gevolgd. Op zaterdag 9 februari van 09:30u tot 17:30u.

Meer info: www.leendhulster.be, bel 016-23 97 65 of mail info@leendhulster.be


Open 5-ritmes dansavond

De Vijf Ritmes die door Gabrielle Roth zijn ontwikkeld vormen een bewegingsmeditatie voor iedereen die van dansen houdt. De 5 Ritmes vormen een methode om voeling te krijgen met je lichaam en je gemoed. Zonder pasjes aan te leren maakt de vrije beweging je spanningen los, vind je plaats voor rust en kan je nieuwe energie aanboren. Ieder ritme heeft boeiende kwaliteiten waardoor je verschillende facetten van jezelf leert kennen.

Deze avonden zijn open voor iedereen elke woensdag van 20 tot 22u in de Aum-ruimte te Leuven. Je bent van harte welkom!

Meer info: www.5ritmes.be of via e-mail: vijf-ritmes-leuven@hotmail.com


Healingconcerten met de Secret Solfeggio Frequencies

Deze zeer oude frequentieschaal is een onderdeel van een zes-tonige schaal van opeenvolgende elektromagnetische frequenties. Deze frequenties zijn niet nieuw, maar zeer oud. Het schijnt dat de kracht hiervan in de kerk al veel langer bekend was, maar geheim gehouden werd.
Via etnische instrumenten zoals didgeridoo's, shamanendrum, gong, love fluiten, fujara's, hulusi, shakuhachi, oceandrum, spleettrommel, calimba, talkingdrum, udu, rainstick, clapsticks en boventoonzingen breng ik trillingen en healing in een reeks van 7 concerten. Eerste concert op zaterdag 2 maart om 19.30 uur.

Meer info en inschrijven: www.bluelighthouse.be of mail info@bluelighthouse.be
 

Neem voor meer informatie contact op met de lesgever of organisator van de activiteit.

 

De Aum-ruimte verhuurt volledige ingerichte, polyvalente ruimtes aan de vaart in Leuven vanaf 45 euro per dagdeel (3 uur). Er is ruime gratis parking vlakbij en er zijn interessante kortingen + gratis advertentieruimte bij INImail voor huurders van reeksen.

Bezoek voor meer informatie onze website www.aumruimte.be, bel naar coördinatrice Lea op 0479415900, of mail ons: info@aumruimte.be.

 

  

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy