De 7 'Soundhealings' van 'The Secret Solfeggio Frequenties'

Peter De Meyer, Berchem (B)

10/02/2013

Trefwoorden: Peter De Meyer, soundhealing, solfeggio, didgeridoo

 

 
februari 2013
 

Boek nu de 7 "Soundhealings" van "The Secret Solfeggio Frequenties"

"One reason sound heals on a physical level is because it so deeply touches
and transforms us on the emotional and spiritual planes."

De voorbereidingen zijn klaar, de tijd is NU. Ik nodig je uit voor een "transformerende, mystieke reis door het innerlijke"!

Mijn manier om mij te verbinden met Spirit - the Void - de Akasha cronicles - het universum - de bron ....hoe je het ook wenst te noemen, is via "klank. Ik maak gebruik van ethnische muziekinstrumenten en mijn stem om sterke vibraties in de ruimte te brengen. Deze vibraties, trillingen of frequenties raken elke cel van je lichaam. Zo ontstaat Sound "Healing"!
 

Wat zijn nu "The secret Solfeggio frequenties"?
Deze frequenties zijn niet nieuw, maar zeer oud. Het schijnt dat de kracht hiervan in de kerk al veel langer bekend was, maar geheim gehouden werd, zeker in combinatie met het Latijn. Elke frequentie heeft een unieke trilling die de aura, de cellen en de dna raakt. Het luisteren naar deze frequenties zorgt ervoor dat je hart open gaat en dat healing kan plaats vinden, daar waar het op dat moment, nodig is.

Wat deze frequenties voor mij deden:
"Ik volgde een driedaagse seminar in Nederland. 's Avonds in mijn hotelkamer ging ik in een diepe trance door naar mijn eigen-net-gemaakte cd te luisteren. Ik stelde vooraf de intentie om een "mirakel" te creëren. Dit als bewijs van de kracht van deze frequenties.
De volgende dag won ik in deze seminar, een ticket voor de vervolgcursus, ter waarde van 2.500 euro... en dit in een zaal waar 2000 mensen aanwezig waren."

Wat deze frequenties voor anderen deden:
• "Elk Solfeggio concert dat ik heb bijgewoond, heeft zijn uitwerking gehad, maar de laatste was toch wel extra speciaal. Twee dagen later zat ik op de bank en voelde hoe mijn bewustzijn door een tunnel naar een andere dimensie werd getrokken. Aan de andere kant was het licht en vreugdevol. Er werd op me gewacht en van alles verteld, wat ik snel weer vergat. Duizelig realiseerde ik me dat ik weer (met mijn bewustzijn) op de bank zat. Nu kan ik heen en weer wanneer ik wil. Er is me gezegd om dit in mijn tempo regelmatig te doen, zodat ik aan de andere kant kan wennen. Vragen die ik stel worden meteen beantwoord."
J.B.

• "Net terug van secret healing concert. Resultaat: tijdens het concert enorme kramp in linkerdij en kuit. Activatie van gevoel in gans been tot de teentoppen! Wat kinesisten(pseudo-dokters) in 23 jaar niet konden activeren doe jij met je klanken in 5 concerten die ik tot nu toe volgde. Van HARTE DANK ! Zie uit naar volgende HEALING-sessie! Tot kijks en nogmaals proficiat !
D.M

Ik zal zeven unieke "Soundhealings" geven: de eerste zes, zullen gebracht worden in één specifieke frequentie, de zevende soundhealing bevat alle zes frequenties samen. Zowel iedere frequentie apart met zijn specifieke trilling, als alle zes samen gegeven, is belangrijk voor de healing.
Als je op zoekt bent naar een manier om helemaal ontspannen, stressvrij, gemakkelijk, zonder woorden,... een krachtige healing te ontvangen... dan is dit de beste manier. Boek hieronder een reeks van Soundhealings en laat je verrassen !
Nieuwe reeks van "the Secret Solfeggio Frequencies"

 

Info & boeking - LOPPEM:
klik hier

Info & boeking - ANTWERPEN:
klik hier

Info & boeking - LEUVEN:
klik hier

 

NOTEER op je ticket bij "Discount code":
BLH-10

 

Basiscursus Didgeridoo in Antwerpen 

Info: klik hier

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy