Van oervrouw tot godin & Het ontwaken van je dertien hartskwaliteiten & Nog zo veel meer...

Samtati, Duffel (B)

11/02/2013

Trefwoorden: Samtati, godin, Hilde Van Bulck, eenheidsbewustzijnDit is de nieuwsbrief van Hilde Van Bulck en
Samtati, Huis Van Bewust-zijn.
Wordt deze email niet correct weergegeven? Bekijk hem online
Samtati

Van oervrouw tot godin
&
Het ontwaken van je dertien hartskwaliteiten
&
Nog zo veel meer...

Door Hilde Van Bulck
Wens je de nieuwsbrief te ontvangen? Vul dan je naam en e-mailadres in via info@samtati.com. Vermeld of je de nieuwsbrief voor onderwijs of voor particulieren wenst.

We spreken wel veel over het hart en 'denken' dat we het ook gebruiken. Toch voelen velen dat het hart nog een emotionele lading draagt. De sleutel tot het toelaten van je vrouw-zijn, je leven werkelijk te leven en genezing kan enkel als destructieve en beperkende celherinneringen kunnen losgelaten worden. De bron van je levensvreugde, je vrouwelijke stroming vind je in het menselijke hart, dus enkel in 'jouw' hart, niet ergens buiten jezelf. Keer op keer heb ik dit in mijn leven mogen ervaren. Mijn doorleefde ervaringen wil ik graag met jou delen.


Toegankelijk voor iedereen, ook zonder voorkennis!

Hilde
 


Van oervrouw tot godin
Voor vrouwen die van zichzelf houden
16 en 17 maart

Wil je je bevrijden en voorbij de schuld en de last van de erfzonde gaan ? Wil je contact maken met het diepgaand aardse wezen van de oervrouw en haar fabelachtige stabiliteit en evolueren naar de subtiele vibraties van de godin? Daartussen vind je al de schakeringen van de vrouw, in alle vormen, geuren en kleuren, in beweging en dans en vooral in haar potentieel om oneindige liefde te leven. Vanuit die liefde kan ze het hart van de man bereiken en kan mogelijk worden waarvoor man en vrouw voorbestemd zijn en waar ze beiden diepgaand naar verlangen: bewust-zijn, vertrouwen en eenheid beleven.
Wil je voluit genieten van je vrouwelijke essentie en je laten inspireren door de andere vrouwen in de groep? Wil je jezelf een waardevol cadeau gunnen? De workshop Van oervrouw tot godin is dan misschien iets voor jou.Het ontwaken van je dertien hartskwaliteiten
20 en 21 april

Om het hart te kunnen openen, is het nodig om de dertien hartskwaliteiten opnieuw te activeren. Tijdens onze incarnatiecyclus op aarde hebben we onze harten gesloten. Dit was een noodzakelijk proces. Met behulp van de dualistische emoties en verschillende vormen van verlangens bereiken we een specifiek omkeerpunt om via verschillende fasen de daarmee verbonden hartskwaliteiten opnieuw te openen. Vele levens en hartcycli waren daarvoor nodig. Dit proces met een indalende en opstijgende fase is gebaseerd op de leringen van Maria Magdalena, inzichten die men tweeduizend jaar geleden nog niet kon begrijpen, maar waarvoor de tijd nu rijp is. De leringen bieden ons een uitgebreide waaier van inzichten en begrippen aan die ons zicht op de spirituele en materiële dimensie van de mens in een ander daglicht stelt. Onze zoektocht op de aarde en de moeilijkheden die we daarin tegenkomen, worden begrijpelijker en bieden ons een handige code aan om ons hart te openen. Heel dit proces verloopt volgens een welomlijnde structuur. Aan de slag gaan met de dertien hartskwaliteiten brengt je in contact met je eenheidsbewustzijn.
 
Wil je me uitnodigen voor een lezing, een familieopstelling of een onderwijsopstelling of een workshop, neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande coördinaten.
Wens je de nieuwsbrief te ontvangen? Vermeld of je de nieuwsbrief voor onderwijs of voor particulieren wenst. Vul dan je naam en e-mailadres in via info@samtati.com.

Hilde Van Bulck
Expert in THE NEW TEACHING (TNT)
Samtati, Huis Van Bewust-ZIJN
info@samtati.com
015 31 54 81
0493 247 547
 
 
Samtati op facebook           Hilde Van Bulck op facebook

Copyright © 2013 Samtati bvba, All rights reserved.
Activiteiten om het bewustzijn te verhogen.

Mijn contactgegevens zijn:
Samtati bvba
Gasstraat 19
Duffel 2570
Belgium

  

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy