Gezins-leervakantie in Tsjechie

Outline-Travel, Gent (B)

20/02/2013

Trefwoorden: Outline-Travel, sensitief, gezinsvakanties, Jiricna 

   
Herbronnen in het Boheemse Woud, Tsjechië
&
Gezins-leervakantie voor hooggevoelige kinderen
 


 

Het Boheemse Woud & de Kelten
De Kelten komen uit Centraal Europa en de toenmalige Hallstatt-cultuur strekte zich uit over Oostenrijk, Zwitserland en Bohemen. In het uitgestrekte Boheemse Woud vind je nog tal van verwijzingen naar die Keltische samenleving. In deze paradijselijke omgeving kom je tot rust, herontdek je de natuur en eeuwen oude tradities.

Jiřičná
Aan de rand van het Boheemse Woud, op slechts 760 km van de Belgische grens en 150 km ten zuidwesten van Praag, tussen gletsjermeren en Middeleeuwse burchten ligt het dorpje Jiřičná. Hier heeft de Belgische organisatie Outline haar thuisbasis. In Jiřičná beschikken zij over een uitgebreide infrastructuur en karaktervolle ruimtes voor groepen. Twee Tsjechische en een Belgisch pension, manège, maaltijden en activiteiten voor groepen tot 120 deelnemers. Een ideale uitvalsbasis voor één- of meerdaagse workshops, teambuilding, meditatiesessies, natuurbeleving, energiewerk. Tijdens de maanden juli en augustus kan je in de B&B van Jiřičná terecht voor een fijne gezinsvakantieformule. Op maat van families en steeds met aandacht voor natuurbeleving, verhalen en avontuurlijke activiteiten. Voor informatie kan je terecht op het Outline-bureau in Gent.

Sensitief: een gezins- leervakantie van 12 tot 21 juli 2013
In samenwerking met vzw Sensitief en An Michiels organiseert Outline in Jiřičná een gezinsvakantie voor families met hooggevoelige kinderen. Samen genieten én groeien in assertiviteit en zelfvertrouwen en dit via verbindende communicatie. We verleggen spelenderwijs onze grenzen, leren in onze eigen kracht te staan en (her)-ontdekken elkaars positieve kwaliteiten.
Leermomenten en workshops in de voormiddag. Familie-activiteiten en training in de namiddag. En een bezoek aan Praag kan niet ontbreken.

Herbronnen in het Boheemse Woud, Tsjechië van 26.7 – 4.8
Geen valserik de Zalm. Hij keert terug naar huis.
Als je het zoeken daar moe bent, zal je het antwoord hier vinden.

Aan de hand van deze begeleide reis keren we terug naar de bron van onze herkomst: misschien wel het land van onze voorouders – de Kelten. Onder begeleiding gaan we op zoek naar spirituele plaatsen in de natuur en in namiddag sessies onderzoeken we naar wat dat met ons doet. We verbinden ons met de natuur en verrijken zo onze belevingswereld. Een reis om even bij stil te staan.
 
Het betreft een busreis op basis van nachtritten. Verblijf in vol pension. Minimum 8 deelnemers en voorzien van ervaren begeleiding. 675 € in vol pension.
Interesse? Mail naar info@outline-travel.com of bel 0032 9 219 90 18.
      
 
 
 
         
 
 www.outline-travel.com

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy