Info-avond 'Een reis naar authenticiteit'

Etaka Training, Breathing and Coaching, Gent (B)

09/03/2013

Trefwoorden: Etaka, Griet Van Dingenen, ademhaling, Melle
Info-avond:
 
Een reis naar authenticiteit met Breathfulness
harmoniserend ademen


 

De reis begint bij jouw geboorte. Alles is klaar. Je hart klopt, dus je weet al wat je hier komt doen. Nu nog door het geboortekanaal en dan die eerste ademhaling. Iedereen wacht vol spanning af...

Onze ademhaling begeleidt ons op onze hele levensreis. Van het moment dat we de eerste ademteug nemen, tot het moment dat we de laatste adem laten gaan. Op die weg neemt ze verschillende ritmes aan, gaat ze diep en dan weer oppervlakkig, soms gaat ze snel, soms ook heel traag. Telkens beweegt ze mee op wat we ervaren.
In haar volheid is ze de verbinding tussen lichaam en ziel en voedt ze ons met levensenergie en levenslust. Wordt ze beperkt, dan laat ze slechts een fractie van het leven toe en wordt leven eerder een kwestie van overleven op wilskracht en doorzetting.

De ademhaling is een voertuig dat, als jij je ermee verbindt, je door de sluiers van het verleden meeneemt naar jouw diepste kern. Die plek waar alles aanwezig is om te worden wie je werkelijk bent. Zo nodigt ze jou uit om samen met haar het pad naar authenticiteit en innerlijke kracht te bewandelen.

Tijdens deze avond neemt Griet Van Dingenen jou een stukje mee op de reis die ze samen met haar ademhaling maakte. Een reis die ongeveer 10 jaar geleden begon. Toen ze na een burn-out besloot om niet langer te leven vanuit het ideale plaatje, maar ervoor koos om vanuit authenticiteit in het leven te staan.
Je krijgt ook de gelegenheid om even de volheid van het leven met Breathfulness harmoniserend ademen te ervaren. 
Woensdag 13 maart 2013
Woensdag 27 maart 2013
20.00 uur - 22.00 uur (kan wat uitlopen)
Aanmelden via:
Mail: etaka@skynet.be (bij voorkeur)
Of telefonisch: 0473 820 158
Deelname: 10 euro 
Het is belangrijk om je aan te melden als je graag wil deelnemen.

Locatie:
Entre Cour et Jardin
Brusselsesteenweg 263-265
9090 Melle
www.ecej.be 

  

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy