Maart 2013: bewustzijnsverruimende voordracht, lichaamswerk, adem-avond, healingconcerten

Aum-ruimte, Leuven (B)

01/03/2013

Trefwoorden: bewustzijnsverruimend, lichaamswerk, ademen, healing

 

In maart worden de volgende activiteiten georganiseerd in de Aum-ruimte in Leuven: een bewustzijnsverruimende voordracht, lichaamswerk, een adem-avond en healingconcerten!

Bewustzijnsverruimende voordracht

Deze bewustzijnsverruimende voordracht gaat over: het leven na de dood en hergeboorte; de reden van ons ontstaan en de matrix; het menselijke levensspel; het Hoger Doel van elke mens en energetische blokkades hierop; een duidelijke uitleg over wat de ZIEL is; onontbonden lijken - vertrek uit reïncarnatie-rad;  zelfrealisatie; michelangelo en de geheimen in de sixtijnse kapel. Op 5 maart van 19u tot 22u.

Meer info: www.hetpadnaarzelfrealisatie.be, bel 0478 25 48 32 of mail info@hetpadnaarzelfrealisatie.be


Adem-avond

Op 7 maart van 19.30 tot 22.00 : Ademavond! In ons dagelijks leven gaan we vaak oppervlakkig ademen en daardoor niet ten volle leven. Deze avond word je uitgenodigd om bewuster en voller ademen. Hierdoor kan je meer gaan voelen en kan ook je levensenergie te vergroten. Iedereen die zin heeft om een avond tijd en aandacht aan zichzelf en zijn/haar adem te schenken, is van harte welkom !

Meer info: www.desprankeling.be, bel 02 251 02 12 of mail info@desprankeling.be


Basisdag energetisch lichaamswerk

Voor mensen die nog geen ervaring hebben met energetisch lichaamswerk. Het is kennismaken, ervaren wat lichaamswerk met je doet. Het is een ontdekkingstocht naar je spanningen en naar je levensvreugde. Zaterdag 23 maart van 9.30 tot 17.30 uur.

Meer info: www.leendhulster.be, bel 016-23 97 65 of mail info@leendhulster.be


Healingconcerten met de Secret Solfeggio Frequencies

Deze zeer oude frequentieschaal is een onderdeel van een zes-tonige schaal van opeenvolgende elektromagnetische frequenties. Deze frequenties zijn niet nieuw, maar zeer oud. Het schijnt dat de kracht hiervan in de kerk al veel langer bekend was, maar geheim gehouden werd.
Via etnische instrumenten zoals didgeridoo's, shamanendrum, gong, love fluiten, fujara's, hulusi, shakuhachi, oceandrum, spleettrommel, calimba, talkingdrum, udu, rainstick, clapsticks en boventoonzingen breng ik trillingen en healing in een reeks van 7 concerten. Eerste concert op zaterdag 2 maart om 19.30 uur.

Meer info en inschrijven: www.bluelighthouse.be of mail info@bluelighthouse.be

 

Neem voor meer informatie contact op met de lesgever of organisator van de activiteit.

 

De Aum-ruimte verhuurt volledige ingerichte, polyvalente ruimtes aan de vaart in Leuven vanaf 45 euro per dagdeel (3 uur). Er is ruime gratis parking vlakbij en er zijn interessante kortingen + gratis advertentieruimte bij INImail voor huurders van reeksen.

Bezoek voor meer informatie onze website www.aumruimte.be, bel naar coördinatrice Lea op 0479415900, of mail ons: info@aumruimte.be.

 

  

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy