Doe mee aan de introductiedagen van de Opleiding tot Spiritueel Werker Aurora (R)

Spiritueel Centrum Aurora, Heeze (NL)

22/03/2013

Trefwoorden: Aurora, Heeze, Johan van Lier, Opleiding Spiritueel Werker

 

 
Introductietrainingen van de
Opleiding tot
Spiritueel Werker Aurora®

  
 
Wil je een paar dagen in een veilige sfeer aan je eigen thema’s werken of heb je interesse in bovenstaande opleiding?
Doe mee met een tweedaagse introductietraining binnen de opleiding tot Spiritueel Werker Aurora®. Tijdens deze dagen kun je werken met je persoonlijke levensthema's. Ook in twee dagen blijkt er al heel veel inzicht en heling mogelijk in een veilige sfeer.
Zie voor data onderaan deze mail.
 
 
Voor wie is deze opleiding geschikt?
Voor mensen die
•         willen werken aan persoonlijke groei en transformatie
•         meer uit hun leven willen halen en hun volle potentieel willen leren gebruiken
•         willen leren werken met levensthema’s en technieken om anderen professioneel te kunnen begeleiden.
 
 
Waarom zouden we onze spiritualiteit ontwikkelen?
Veel mensen vragen zich af wie ze zijn, wat de bedoeling van hun leven is en hoe ze de kwaliteit van leven kunnen verdiepen. Het volgen van deze spirituele opleiding biedt een concrete ervaringsgerichte weg om deze diepere antwoorden te vinden en ze praktisch vorm te geven. Onze vorm van spiritualiteit gaat uit van een holistische levensvisie waarbij aandacht is voor de uniciteit van een mens die oefent om de patronen en mechanismen van het ego los te laten. Kenmerken van spiritualiteit zijn liefde, concreetheid, openheid, uniciteit en ruimte geven aan dat wat ieder moment is. We oefenen ook heldere communicatie, gelijkwaardigheid, diepe verbinding en het voelen van je vitale levensenergie die vrij en creatief mag stromen. Een spiritueel pad gaat hiermee verder dan therapie. Dit is de werkelijke basis voor een vervuld leven.
 
Wat is belangrijk om je te realiseren?
Tijdens de opleiding vinden er fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel diepgaande helingen en transformatie plaats. Mensen ontvangen intensieve coaching. Er wordt een hoge mate van veiligheid en sfeer binnen de groep gecreëerd. Dit persoonlijk groeiproces hoort zeker tot de grotere uitdagingen die je in je leven kunt aangaan.
 
Na de tweejarige basisopleiding ben je op een dieper niveau in contact met je kracht en heelheid en in staat om dit te gebruiken in je privéleven, eigen praktijk of je werksituatie. Indien je aan al je opdrachten op voldoende niveau voldaan hebt, ontvang je een diploma. Je kunt vervolgens kiezen voor de tweejarige vervolg-opleiding waar je unieke kwaliteiten als coach uitgebreid aan bod komen en andere onderwerpen worden behandeld zoals kristalhelingen, geneeskracht van planten, sjamanistische rituelen zoals vuurloop, sterrenpoort, warm- en koudwatertraining, vision quest en contact met de spirituele dimensies leren maken. Tevens wordt er verdieping en verbreding van alle technieken aangeboden. Hieraan is ook een diploma verbonden.
 
Hoe is de structuur van de opleiding?
 
De lessen worden gegeven door Johan van Lier, andere professionele trainers en assistenten. De basisopleiding en vervolgopleiding zijn ieder tweejarig en parttime. Per lesjaar zijn er 21 lesdagen verdeeld over 7 periodes van 3 dagen.

Naast intensief persoonlijk werk, counseling en coaching, leer je ook met de volgende werkvormen professioneel anderen te begeleiden: ademtechnieken, massage, lichaamscommunicatie, voice dialogue en meditatie en het ontwikkelen van je praktische intuïtie.

Ook is er een medisch basistraject (psychologie, psychiatrie, fysiologie en pathologie) voor mensen die een praktijk willen beginnen.

 
 
Kosten introductietraining
€ 225 (inclusief overnachtingen, thee/koffie en vegetarische maaltijden).
Gebruikte andere dranken worden tegen geringe vergoeding verrekend.
Plaats: De lessen van onze opleiding worden gegeven in de omgeving van Valkenswaard/Leende, dichtbij de Belgische grens.
 
Data: 2013
 
·        vanaf zondag 7 april (19.30) t/m dinsdag 9 april (17.30)
·        vanaf donderdag 11 april (19.30) t/m zaterdag 13 april (17.30)
·        vanaf donderdag 18 april (19.30) t/m zaterdag 20 april (17.30)
·        vanaf donderdag 25 april (19.30) t/m zaterdag 27 april (17.30)
·        vanaf zondag 26 mei (19.30) t/m dinsdag 28 mei (17.30)
·        vanaf donderdag 30 mei (19.30) t/m zaterdag 1 juni (17.30)
·        vanaf zondag 30 juni (19.30) t/m dinsdag 2 juli (17.30)
·        vanaf donderdag 4 juli (19.30) t/m zaterdag 6 juli (17.30)
 
 
Wil je meer weten over deze opleiding?
 
·        Voor uitgebreide informatie zie www.spiritueelcentrumaurora.nl/index.php/Opleiding-spiritueel-werker.html
 
·        Over de kosten en andere praktische zaken:
 
·        Onze spirituele beroepsopleiding is erkend door de KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen). Wij zijn opgenomen in het CRKBO-register (Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs) na getoetst te zijn door het CPION (Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland) en wij zijn hierdoor een erkende instelling als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn.
 
·        Ons adres:
Spiritueel Centrum Aurora,
Deken Kempslaan 20
NL-5591 BE Heeze
Nederland
 
Telefoonnummer +31-40-2263399
 
 
 
 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy