Zachte Yoga in Heverlee

Panta Rei, Heverlee/Leuven (B)

27/03/2013

Trefwoorden: zachte yoga, panta rei, fibromyalgie , cvs

 

ZACHTE YOGA

 

Aangepaste yogalessen voor o.a. CVS, fibromyalgie of andere aandoeningen die deelname aan de klassieke yogalessen belemmeren.

 

Waar? In het gemeentehuis van Heverlee, Waversebaan 66

Elke donderdag van 13u tot 14u

 

Info en inschrijvingen? YOGACENTRUM PANTA-REI VZW

www.yogapantarei.handelsgids.be

Jacques en Evgenia

016/632542

pantarei_bel@yahoo.com


 

Wie het pad van yoga kiest, kiest ervoor om zonder dwang of prestatiedrang volop zijn eigen natuurlijke mogelijkheden tot ontplooiing te brengen.

Zachte Yoga is zo mogelijk, nog meer dan de klassieke hatha yoga, een weg om langzaam en gedragen op het eigen innerlijke ritme datgene te heroveren wat ons lijkt te ontglippen : soepelheid, beheersen van spieren en gewrichten, innerlijke zekerheid, rust in het denken...

De zachte fysieke oefeningen kunnen op verschillende manieren uitgevoerd worden naargelang ieders eigen mogelijkheden, zittend of liggend op de mat, rechtstaand of zittend op een stoel.

De talrijke ademhalingstechnieken die yoga ons aanreikt, stellen ons in staat om de capaciteit van onze longen langzamerhand te herwinnen en zo de zuurstofvoorziening naar de cellen te bevorderen. Dit resulteert in een volledige en vrijere ademhaling en een vrijere beweging.

We leren de creatieve kracht van de gedachten kennen om ons bewegingsapparaat aan te sturen en via relaxatietechnieken alles wat in beweging gekomen is, in harmonie te brengen.

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy