coMra-Therapie met de Delta Laser

Steven Somsen, Rotterdam (NL)

23/03/2013

Trefwoorden: multiple sclerose, Delta Laser, migraine, artrose


 

coMra-Therapie met de Delta Laser is een behandelwijze die het zelf-herstellend
vermogen van het lichaam op holistische wijze ondersteunt.
Oude natuurgeneeskunde en nieuwste wetenschap komen hier in een eigentijdse
en mensvriendelijke technologie samen:
de Delta
(voor meer info klik hier)
 
De grote voordelen van deze vorm van behandelen zijn:
• je kunt het zelf thuis doen
• eenvoudig en veilig
• geen bijwerkingen, en daarom
• meer kwaliteit van leven
Deze behandelwijze is daarom bij uitstek geschikt voor mensen met chronische
aandoeningen die actief willen werken aan hun ziekte en aan de oorzaak ervan.
 

Hieronder volgen een aantal ervaringsverhalen van gebruikers
van de Delta Laser:

   
MIGRAINE

   

Een 57-jarige vrouw leed als sinds haar kindertijd aan ernstige migraine. 2 à 3 keer per maand had ze last van aanvallen. Sterke pijnstillers werden in de loop van de tijd steeds minder effectief. Ze begon zichzelf in november 2011 met coMra-Therapie te behandelen. Ze deed de behandeling Algemeen 1 (voor het Hoofd) uit de Gebruikersgids: 1 a 2 keer per dag gedurende 4 weken. Ze meldde dat ze in de 3 maand na afloop van de kuur geen migraine-aanvallen had. Daarna kwamen ze terug maar was de frequentie en intensiteit van aanvallen minder en dit houdt tot op heden (februari 2013) aan. Door haar sterk verbeterde toestand is ze niet gemotiveerd om de hele kuur te herhalen.
   
 
   
KNIE-ARTROSE
   

In april 2011 kreeg ik (man, 63 jaar) ernstige pijn aan mijn linkerknie. Kon niet lang lopen (100m) en ook niet lang staan. Diagnoses van huisarts, fysiotherapeut en MRI- scan wezen uit: knie-artrose (gonartrose). Kraakbeen was helemaal weg. Ik ben mezelf met de Delta Laser gaan behandelen – 15 à 30 minuten per dag – en het duurde een volle maand voordat de pijn van
ca. 5 (op een schaal van 1-10) verminderd was naar 1, soms 2. Ik ben doorgegaan met behandelen – maar korter en met onderbrekingen - omdat ik graag alles weer wil kunnen. Nu, maart 2013, terwijl ik mezelf niet behandel, voel ik geen pijn meer alhoewel er nog wel “wat” zit. Ik kan in feite alles weer: dansen en verre wandelingen maken.
   

MULTIPLE SCLEROSE

Vrouw, 48 jaar, MS sinds ’99, Relapse-Remitting Type (RR MS), heel veel symptomen, gemiddeld twee keer per jaar terugval met permanente beschadiging, dagelijks 6 verschillende medicijnen en 1/wk morfine tegen pijn.
Na 1ste maand behandelen met de Delta gestopt met alle medicatie behalve voor bloeddruk en een testmedicijn. Artritis en zwelling linkerhand verdwenen. Na 2e maand: Begint met lopen zonder wandelstok. Na 3e maand: Bloedsuiker, cholesterol, vitamine D, fosfor en bloeddruk alle normaal. Na 4e maand: Kan nu zonder wandelstok lopen. Na 1 jaar: bovenstaande verbetering is geconsolideerd. Ze gebruikt de Delta nu alleen nog voor ‘onderhoud’. 
Nadere informatie:
 

Nederland:
Steven Somsen

België:
Caroline Ingelbrecht
 
 
 
 
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy