Opendeurweekend bij Iza-men

Iza-men, Heusden (B)

30/03/2013

Trefwoorden: Iza-men, Anja Glabeke, Heusden, stervenszorg 
 

13-14 april 2013
WELKOM OP HET OPEN-DEUR WEEKEND bij IZA-MEN
 
Praktijk voor coaching, helende massage, rouw- en stervenszorg
Blauwesteenstraat 63, 9070 Heusden

 

Op zaterdag 13 april van 14u30 tot 17u en zondag 14 april van 17u tot 19u ben je welkom in mijn nieuwe praktijkruimte voor een babbel bij een hapje en een drankje en/of te genieten van een proefsessie helende massage.

Tijdens het weekend krijg je een korting van 20% op afspraken, inschrijvingen of cadeaubonnen.

Er zijn verschillende activiteiten voor volwassenen en kinderen waarbij je kan proeven van wat er leeft bij Iza-men én er zijn leuke cadeaus te winnen…

Er is ook een leeshoek waar je kennis kunt maken met het tijdschrift Change, het tijdschrift PlaceboNocebo, de helende verhalen van Ann Ackaert en de activiteiten van de organisaties waarmee ik samenwerk. 
Zaterdag 13 april (programma rond rouw- en stervenszorg)
 
 
10u30-12u: lichtcirkelmeditatie i.s.m. Birgit Maes en Jeanne Smout van vzw Ster (Timotheus Project)
Meditatie om in voeling te komen met een ruimere, dragende dimensie. We verbinden ons met de mensen die ons nauw aan het hart liggen en besteden in het bijzonder ook aandacht aan overledenen en hun omgeving om hen rust, vrede en licht toe te wensen. Je kan zelf de naam van een voor jou bijzondere overledene aanbrengen.
 
 
13u-14u30: Energetische zorg bij stervenden (voordracht/workshop)
Deze activiteit is bedoeld voor mensen met ervaring in energetisch werk (healing), maar ook mensen die daar voor open staan en nieuwsgierig zijn, kunnen gerust even komen proeven. Ik licht persoonlijke kennis en ervaringen toe aan de hand van enkele voorbeelden uit de praktijk. Uitwisseling met mensen die zelf ervaring hebben met stervenden, is welkom.
 
 
14u30-17u: gelegenheid te babbelen bij een hapje en een drankje en/of te proeven van een korte sessie helende massage (5 euro)
 
 
 
17u-18u30: Muziek, poëzie en proza i.s.m. Lut en Jan van Evolution Hill
In een intieme sfeer zal Lut enkele liederen zingen, begeleid door Jan, en afwisselend gedichten en verhalen van de website van Iza-men voorlezen.
 
 
19u-20u30: Inspiratiemoment: stervens- en rouwzorg in een nieuwe wereld
Vaak wordt gezegd dat je je eigen werkelijkheid kunt creëren. Maar hoe zou die zelf gecreëerde werkelijkheid er kunnen uitzien? Bij zorgverlening lijken de wetenschappelijke en de 'alternatieve' kant soms lijnrecht tegenover elkaar te staan. Het water tussen beiden is soms erg diep. Maar wat als tegenstellingen overwonnen worden en beiden gaan samenwerken? Let fantasy rules en geef je visionaire ik alle ruimte tijdens deze inspirerende uitwisseling!
 
 
 
Zondag 14 april (programma rond coaching, helende massage + kinderprogramma)
 
 
10u30-12u: coachingstechnieken (workshop)
Wat gebeurt er tijdens een coachingssessie? Korte uitleg over verschillende technieken (mindfullness, innerlijke voice dialogue, opstellingen...) en enkele praktische oefeningen om zelf eens uit te proberen. Leuk om te doen en meer inzicht in jezelf er gratis bovenop!

12u-13u30: aperitiefoptreden van de muziekgroep
"Evolution Hill"
Zachte muziek voor de ziel... afwisselend intieme, krachtige en speelse songs met veel helderheid gebracht door Lut Craeynest (zang), Jan Van Ertvelde (gitaar), Jason Anderson (cello en gitaar) en Yves Delcloo (bass).
 
 
13u30-15u: massage en aromatherapie i.s.m. Ina De Buck en Koen Soberon (workshop)
Korte uitleg over het gebruik van etherische oliën en hoe je er mee aan de slag kan. We zoomen ook even in op het gebruik van oliën in specifieke situaties, zoals bv. rouw. Vervolgens staan we uitgebreider stil bij massage met etherische olie bij kinderen. Heb je zelf kinderen tussen vier en twaalf? Breng ze gerust mee en leer zelf een eenvoudige massage voor je kind(eren) aan. Ook kinderen vinden het heel fijn om zelf te masseren...
 

15u- 17u: helende verhalen voor kinderen i.s.m. Ann Ackaert (workshop)

Verhalenworkshop waarbij we met de kinderen op zoek gaan naar de innerlijke kracht van kleurendromen. Via verhaal en enkele oefeningen verankeren we de mogelijkheid om onze omgeving anders te beleven.

17u-19u: gelegenheid te babbelen bij een hapje en een drankje en/of te proeven van een korte sessie helende massage (5 euro).
Wil je graag deelnemen aan een activiteit? Je hoeft je niet vooraf in te schrijven, maar aangezien de plaats beperkt is, is het wel aangewezen om vooraf een seintje te geven als je zeker wil zijn van je deelname (anja@izamen.be of 0485/386 181). Alle activiteiten tijdens het weekend zijn gratis (behalve proefsessies helende massage).
 

 
Klik hier voor meer info over het opendeurweekend
en over
individuele sessies en workshops bij Iza-men.

www.izamen.be:
informatieve en inspirerende site over sterven en rouwen 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy