Opstellingen, hartskwaliteiten en open avond

Samtati, Duffel (B)

08/04/2013

Trefwoorden: Samtati, Hilde Van Bulck, familieopstellingen, overlijden


Dit is de nieuwsbrief van Hilde Van Bulck en
Samtati, Huis Van Bewust-zijn.
Wordt deze email niet correct weergegeven? Bekijk hem online
Samtati

 
 

Opstellingen, hartskwaliteiten en open avond

Door Hilde Van Bulck 
Onlangs was ik te gast bij het seminarie van Franz Ruppert. Hij begeleidt traumaopstellingen waarbij hij de opstelling start vanuit het VERLANGEN van de cliënt. Zijn werkwijze was enigszins anders dan de werkwijze die ik meer gewoon ben. Weer een andere en leerrijke invalshoek om naar het systemisch werk te kijken. Sommige aspecten zal ik zeker in mijn opstellingswerk integreren.
Opstellingen zijn een mooie en bijzondere werkwijze waarbij je als het ware in de spiegel kijkt om jezelf beter te leren kennen. Door een wakkerder bewust-ZIJN kun je weer verdere stappen in je leven zetten.
 
Doe je graag mee, schrijf je dan zo snel mogelijk in.
Zondag 5 mei 2013
in The Great White Whale Center Borsbeek
Eigen opstellingen: VOLZET
Inschrijven als representant nog mogelijk 
Zaterdag 1 juni 2013
in The Great White Whale Center Borsbeek
Eigen opstellingen: VOLZET
Inschrijven als representant nog mogelijk
Schrijf je nu in!
 
Klik hier voor reacties van deelnemers.
Wil je me uitnodigen om opstellingen in je centrum of organisatie te begeleiden, neem dan gerust vrijblijvend contact op.


  Hoe zijn geboorte en dood met elkaar verbonden? Wat betekent een overlijden voor diegene die overgaat? Wat betekent het voor diegenen die achterblijven? Is er alleen verdriet? Of kun je ook vreugde ervaren? Het is een ingrijpende gebeurtenis en toch draagt het heel veel bij aan je levenskwaliteit. Vanuit mijn eigen diepe en intense ervaring vertel ik over de bewustzijnsprocessen bij de overgang en hoe het me als mens rijker en bewuster gemaakt heeft.
Mijn ervaringen heb ik uitgeschreven in het boek ‘De nacht van ons leven’ dat tijdens de lezing te koop is.
 
Woensdag 10 april 2013
De Kleine Bron Lier
Inschrijven niet nodig, maar het mag!
Wil je me uitnodigen om deze lezing in je centrum of organisatie
 te geven, neem dan gerust vrijblijvend contact op.


  Maandelijkse speelse en liefdevolle ZIJNsontmoetingen in The Great White Whale Center in Borsbeek.

Vrijdag 19 april 2013
20u
Schrijf je nu in!


   Om het hart te kunnen openen, is het nodig om de dertien hartskwaliteiten opnieuw te activeren. Tijdens onze incarnatiecyclus op aarde hebben we onze harten gesloten. Dit was een noodzakelijk proces. Met behulp van de dualistische emoties en verschillende vormen van verlangens bereiken we een specifiek omkeerpunt om via verschillende fasen de daarmee verbonden hartskwaliteiten opnieuw te openen. Vele levens en hartcycli waren daarvoor nodig. Dit proces met een indalende en opstijgende fase is gebaseerd op de leringen van Maria Magdalena, inzichten die men tweeduizend jaar geleden nog niet kon begrijpen, maar waarvoor de tijd nu rijp is. De leringen bieden ons een uitgebreide waaier van inzichten en begrippen aan die ons zicht op de spirituele en materiële dimensie van de mens in een ander daglicht stelt. Onze zoektocht op de aarde en de moeilijkheden die we daarin tegenkomen, worden begrijpelijker en bieden ons een handige code aan om ons hart te openen. Heel dit proces verloopt volgens een welomlijnde structuur. Aan de slag gaan met de dertien hartskwaliteiten brengt je in contact met je eenheidsbewustzijn.
 
Zaterdag 20 en zondag 21 april
in The Great White Whale Center Borsbeek
zaterdag van 10 u tot 17 u
zondag van 10 u tot 16 u
Schrijf je nu in!
 

 
Al een glimp van de volgende maanden:
 
Uiteraard zijn er weer de Open avonden voor ZIJNsbeleving en de familieopstellingen, maar op 4 mei zal ik een STUDIE/KENNISMAKINGSDAG VOOR SCHOLEN organiseren. We maken kennis met nieuwe wegen van beleidsvoering en school maken.

Op 14 en 15 mei is er Van-Zelfmanagement naar schoolmanagement om leidinggevenden te doen STRALEN en op 8 en 9 juni Teaching by being of lesgeven vanuit ZIJN, hoe doe je dat?

Nodig nu alvast maar je collega, je directie, je personeel, de ouders, de coördinatoren, het clb, de leerlingenbegeleiding en ja waarom zelfs niet het schoolbestuur of de schepen van onderwijs van je dorp uit en prik de data in je agenda. Meer nieuws volgt in de volgende nieuwsbrief.Wil je me uitnodigen voor een lezing, een familieopstelling of een workshop, neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande coördinaten.
Wens je de nieuwsbrief te ontvangen? Vermeld of je de nieuwsbrief voor onderwijs of voor particulieren wenst. Vul dan je naam en e-mailadres in via info@samtati.com.

  
Hilde Van Bulck
Samtati, Huis Van Bewust-ZIJN
info@samtati.com
015 31 54 81
0493 247 547

 
 
Samtati op facebook           Hilde Van Bulck op facebook

Copyright © 2013 Samtati bvba, All rights reserved.
Activiteiten om het bewustzijn te verhogen.

Mijn contactgegevens zijn:
Samtati bvba
Gasstraat 19
Duffel 2570
Belgium

  

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy