Inpulsing coachprogramma

Carine Mortier, Bornem (B)

23/04/2013

Trefwoorden: Carine Mortier, zelfvertrouwen, Bornem, faalangst

 

L   C
  Q  

Life-Quality Coach
Haal nog meer kwaliteit uit je leven
 
 
Inpulsing coachprogramma

Als je lichamelijk of psychisch uit balans bent.

Inpulsing biedt een bijzondere vorm van lichaamsgerichte coaching en therapie.

Het actieve leven, ons werk of onze studies zorgt voor positieve stress. Dat geeft ons een goed gevoel.

Maar soms gaan we ons gespannen of ongemakkelijk voelen bij wat we doen. We hebben er dan niet altijd meer zin in of voelen ons snel moe. Dat is het signaal dat we in actie dienen te komen.

Voor wie opnieuw in balans wil komen
, is er Inpulsing. Een begeleiding waarin je leert opnieuw eigen gevoelens en behoeften te voelen om ze vervolgens te gebruiken als persoonlijk kompas in je beroep, je studies en je privéleven.

Inpulsing biedt een individuele begeleiding voor mensen die zich goed willen ontspannen en zich willen ontdoen van steeds terugkerende stress. Het is tevens een mooie insteek om te leren hoe om te gaan met gedachten, emoties en lichamelijke sensaties.

Het Inpulsing begeleidingstraject is tevens mensen coachen die zich verder willen ontwikkelen in hun persoonlijke groei.

Wil je er graag meer over weten of gewoon even met mij kennis maken, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 
Carine Mortier

 
Voel je energieker en levenslustiger

Mensen zijn energie. Energie is leven. Menselijke energie is - in tegenstelling tot natuurlijke energiebronnen - niet schaars. Op voorwaarde dat we onze energie goed aanwenden, dat we die niet verspillen aan onszelf vergalopperen in bijvoorbeeld werk, aan onszelf de das omdoen met negatieve gedachten, verlammende emoties, stress...

Weet dat het helemaal anders kan
, hoe moe, gespannen, afgepeigerd, uitgeput, gestrest, (faal)angstig, ... je je nu misschien ook voelt. Weet dat je jouw energie eender wanneer kunt herontdekken, dat je kunt leren jouw energie voortdurend positief aan te wenden. Waar wacht je nog op ... ?

De trainingen die ik aanbied vanuit de School voor Zelfvertrouwen tonen, hoe we die, vaak ondergesneeuwde, essentiële energie opnieuw kunnen voelen.

 
Data training ‘Bouwen aan je Zelfvertrouwen’ in groep
 
6 vrijdagvoormiddagen van 9u tot 12u:
26/04 – 03/05 – 10/05 – 17/05 – 24/05 – 31/05
Of
6 zaterdagvoormiddagen van 9u tot 12u:
04/05 – 11/05 – 18/05 – 01/06 – 08/06 – 15/06
 
Deze training kan ook individueel gevolgd worden. Ze bestaat dan uit 5 sessies van 1,5 uur. De data worden vastgelegd in onderling overleg.
 
Prijs: 375 euro, incl. btw, studiemateriaal en mailbegeleiding tussen de sessies door indien gewenst.
 
Inschrijven kan via onderstaande website.

Wil je er graag meer over weten of gewoon even met mij kennis maken, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Carine Mortier
0472/285 195
www.schoolvoorzelfvertrouwen.eu

 
 
 

  

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy