Instituut Orshof, energetisch leven en werken

Instituut Orshof, Moelingen (B)

25/04/2013

Trefwoorden: Orshof, Ivo Van Orshoven, Shodo Harada, Harada Roshi

 

 

De Reis van je Leven - Ivo Van Orshoven
zondag 26 mei - vrijdag 31 mei 2013
 
Een intense transformerende zesdaagse basiscursus, waar je enerzijds (chronische) klachten leert loslaten en anderzijds de realiteit van je lichamelijkheid ervaart, en leert genieten van je kwaliteiten. Zo leer je vanzelf te handelen vanuit je natuurlijke vaardigheden tot je lekker in je vel zit. Deze bevrijding werkt door op je gezinsleden en je omgeving zodat ieder van die welgezindheid kan genieten.
Meer info...
 
 
Familieopstellingen - Ivo Van Orshoven
zaterdag 8 juni 2013 & zondag 9 juni 2013

Ons familiesysteem heeft veel meer invloed op ons dan wij beseffen. Families hebben krachtige systemische bindingen. In deze workshop worden uw onbewuste bindingen, verstoorde verhoudingen binnen de familie zichtbaar gemaakt.
Tijdens deze dag maakt u kennis met de uniek en realistische aanpak van Ivo Van Orshoven. Door het samenspel van de systemische opstellingen en de Orshof Methodiek komt u als deelnemer opnieuw in harmonie met uzelf. Zodat u in uw leven en werk vanzelfsprekend succesvol wordt.
Meer info..
.
 
 
Zenmeditatie - Shodo Harada (Harada Roshi)
woensdag 26 juni - vrijdag 28 juni 2013

Shodo Harada (Harada Shodo, c. 1940), of Harada Roshi, is een Rinzai-priester, auteur, kaligrafie-artist, en hoofd van het Sogen-ji klooster, een driehonderd jaren oude tempel in Okyama, Japan. Hij is bekend geworden als teacher of teachers, waarbij vele meesters van verschillende meditatiestrekkingen bij hem in de leer komen in Japan of tijdens zijn vele bezoeken door de Verenigde Staten en Europa.  Instituut Orshof biedt een driedaagse zenmeditatie voor beperkte groep met Harada Roshi.
Meer info...
 
 

 
Instituut Orshof coacht en begeleidt reeds jaren mensen bij het hervinden van hun authenticiteit.
Een life changing experience waardoor je fysiek en emotioneel voor elkaar krijgt waarnaar je zo verlangt.
Meer info: info@instituutorshof.be www.instituutorshof.be Voerenstraat 52 3790 Moelingen

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy