Mei 2013: workshop op zaterdag: de grote vrouw, trancedans en 5 ritmes, biodanza en zang

Aum-ruimte, Leuven (B)

01/05/2013

Trefwoorden: trancedans en 5 ritmes, 5 ritmes, lichaamswerk, zaterdagworkshop de grote vrouw

In mei 2013 worden de volgende activiteiten georganiseerd in de Aum-ruimte in Leuven: workshop op zaterdag 'de grote vrouw', trancedans en 5 ritmes, biodanza en zang!

Workshop op zaterdag: "De grote vrouw"

Op zaterdag 25 mei nodig ik je uit om in een veilige groep vrouwen de stralende vrouw die jij bent -nog meer- te ontdekken en uit te nodigen in jouw leven. Aan de hand van een reeks eenvoudige oefeningen en een bewegingsmeditatie verkennen we ons lichaam en leren we met onze aandacht aanwezig te zijn in de plek waar we als vrouw ons licht laten stralen op onszelf en op iedereen rondom ons. Welkom!

Meer info: www.essensual.be of via e-mail: info@marijkederese.be


Open 5-ritmes dansavond

De Vijf Ritmes die door Gabrielle Roth zijn ontwikkeld vormen een bewegingsmeditatie voor iedereen die van dansen houdt. De 5 Ritmes vormen een methode om voeling te krijgen met je lichaam en je gemoed. Zonder pasjes aan te leren maakt de vrije beweging je spanningen los, vind je plaats voor rust en kan je nieuwe energie aanboren. Ieder ritme heeft boeiende kwaliteiten waardoor je verschillende facetten van jezelf leert kennen.
Deze avonden zijn open voor iedereen elke woensdag van 20 tot 22 uur in de Aum-ruimte te Leuven. Je bent van harte welkom!

Meer info: www.5ritmes.be of via e-mail: vijf-ritmes-leuven@hotmail.com


Trancedans

We dansen geblinddoekt en maken een reis naar binnen, naar de wijsheid van je hart, naar je dromen, naar je kracht. Volgende dansavond op vrijdag 17 mei vanaf 19:30 uur. Die avond dansen we met de energie van de arend en de condor.
Bijdrage 15€. Enkel mits aanmelding per mail, want het aantal dansers is beperkt.
Wees welkom, ook zonder danservaring!

Meer info: www.hartenmagie.be, bel 0498 27 67 71 of mail hartenmagie@hotmail.com


Zangcirkel met stemcoach Els Cuypers

Genieten van verbinding met jezelf en de ander via klank in en rondom! In deze zangcirkels komen aan bod: je natuurlijke stem bevrijden, je stem als helend instrument, zingen van liederen en chants uit alle windrichtingen, afstemmen op jezelf/elkaar, ...
Geen zangervaring vereist. Reeks zaterdagochtenden op 25 mei en 15 juni 2013 telkens van 10 tot 12:30 uur.

Meer info: www.zangworkshops.be, bel 0478 25 48 32 of mail elscuypers@yahoo.com


Biodanza: de dans van het leven

Biodanza® workshops van 1 dag in Leuven. Zowel voor wie Biodanza® wil ontdekken als voor wie verdieping zoekt.
Op zondagen 26 mei en 7 juli 2013 van 10 uur tot ongeveer 16:30 uur; ontvangst vanaf 9:45 uur. Inschrijven noodzakelijk.

Meer info en inschrijvingen: www.biodanzamdm.be, bel 0498 61 41 46 of mail Michèle De Moor: demoormichele@yahoo.frNeem voor meer informatie contact op met de lesgever of organisator van de activiteit.

 

De Aum-ruimte verhuurt volledige ingerichte, polyvalente ruimtes aan de vaart in Leuven vanaf 47 euro per dagdeel (3 uur). Er is ruime gratis parking vlakbij en er zijn interessante kortingen + gratis advertentieruimte bij INImail voor huurders van reeksen.

Bezoek voor meer informatie onze website www.aumruimte.be, bel naar coördinatrice Lea op 0479415900, of mail ons: info@aumruimte.be.

 

  

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy