Keltische spiritualiteit in Tsjechie

Outline-Travel, Gent (B)

15/05/2013

Trefwoorden: Outline-Travel, sensitief, gezinsvakantie, Keltisch

Outline Travel, Kelten in Tsjechië, Op reis met gevoelige kinderen, Jiricna onleesbaar? klik hier
Een uniek aanbod in Tsjechië,

Outline Travel is een reisorganisatie uit Gent met een specifieke werking in Tsjechië. 


Kelten in Tsjechië

Bart reist als reisorganisator al 20 jaar doorheen het Boheemse Woud en door de bijzondere aantrekkingskracht van uit de bossen startte hij jaren geleden met cursussen Sjamanisme. De roep van de natuur resulteerde in dit nieuw programma. 
Een 9 daagse reis naar Tsjechië, vervoer, overnachtingen, alle maaltijden en begeleiding inbegrepen. Dag na dag versterken we onze relatie met de natuur en we begeleiden u om zo de relatie met uw eigen natuur te herontdekken. Het wakker maken van alle zintuigen, u opladen aan de energie van de natuurelementen, de inspirerende energie van oude verhalen.
Tijdens deze reis laten we oude energieën achter, we ruimen op en begeleiden u naar het nu. Daarom voorzien we iedere vooravond extra individuele sessies die je vrijblijvend kan aanvragen. We maken daarbij gebruik van Keltische rituelensjamanistisch healing technieken zoals extraction  - chakra healing – soulretreval. Afhankelijk van de noden van de groepen kan er ook gewerkt worden met 'opstellingen'.
Een reis waarbij je in handen bent van goede begeleiders. Frank, Bart en Jorinde volgden de opleiding ‘ervaringsgericht sjamanisme’ maar elk van hen heeft zich in de loop der jaren verder gespecialiseerd. 

Deze reis gaat door van 26 juli t.e.m. 4 augustus 2013 en kost € 675. Het dagprogramma is inbegrepen in de prijs en extra individuele sessies worden ter plaatse aangerekend aan € 40 per sessie (1 tot 1.5 uur).  

MEER INFO


Op reis met gevoelige kinderen

Een busvakantie met het gezin. Samen genieten  én  groeien  in Assertiviteit en Zelfvertrouwen via Verbindende Communicatie.
In een paradijselijke streek van het Boheemse Woud komen we tot rust, ontdekken de natuur en een eeuwen oude cultuur. Tevens verleggen we spelenderwijs onze grenzen, leren in onze eigen kracht te staan en (her)ontdekken elkaars positieve kwaliteiten. Volwassenen, jongeren, ouders én kinderen leren samen net die extra assertieve competentie die  het  leven  aangenamer  maken.
In de voormiddag is er aandacht voor cursussen assertiviteit, verbindende communicatie, omgaan met emoties, relaties. 's Namiddags hebben we aandacht voor deze vaardigheden tijdens de avontuurlijke activiteiten die door Outline worden aangeboden.
De samenwerking tussen vzw Sensitief en Outline Travel staat op die manier borg voor een aangename reis en een interessante leervakantie. 

Deze reis vindt plaats tussen 12 en 21 juli 2013 en kost € 550
Neem voor meer info contact op met Outline Travel of neem meteen contact op met An Michiels van vzw Sensitief.  +32 57 30 09 19

GEZINS-LEERVAKANTIE


Jiřičná

Het dorpje Jiřičná, is de thuisbasis van de Outline in Tsjechië. Het is gelegen op slechts 750 km van de Belgische grens en is met de auto of de bus vlot bereikbaar. De voormalige brouwerij werd omgebouwd tot een gezellig pension. We beschikken er over een uitgebreide infrastructuur en karaktervolle ruimtes voor groepen. Zoek je een plaats om de natuur te beleven ? Wil je met uw groep tot rust komen !  ... Jiřičná groeide uit tot een ideaal groepsverblijf voor families, vrienden of verenigingen.
Door de samenwerking met de buren B&B Tvrz en Hotel Jiricna kunnen in het dorp Jiricna kunnen groepen tot 120 personen gehuisvest worden. Drie verschillende gebouwen op 50 m van elkaar en met 1 centrale tuin. 

FAMILIE- EN GROEPSVERBLIJF

Outline Travel bvba - Beeldhouwersstraat 30/1, 9040 Gent, België - T +32 9 219 90 18 - F +32 9 219 90 18 - info@outline-travel.com

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy