Shiatsu-opleiding 'Early Bird'

Carpe Diem, Kessel (B)

11/05/2013

Trefwoorden: Carpe Diem, Kessel, shiatsu, Lifeforce

 

 
Opgelet: ‘Early Bird’-aanbieding !
 
Lifeforce Shiatsu
 
(Erkend door de BSF/ESF)
 
3-jarige opleiding


 
 
Shiatsu is een traditionele Japanse massagevorm. Shi-atsu betekent letterlijk “duimdruk”. Door op een specifieke manier druk uit te oefenen op het lichaam, wordt de levensenergie of Ki in beweging en in balans gebracht. Door het toepassen van zowel druk als strektechnieken kan de beoefenaar de Ki activeren in de gestagneerde lichaamsdelen. Shiatsu stimuleert, activeert en wekt de zelf-genezende krachten in ons lichaam op en grijpt zo indirect in op allerlei symptomen. Het resultaat is dat de aanwezige energie in balans komt, met als gevolg een gedeeltelijk of geheel verdwijnen van eventuele ziekteverschijnselen.

Het eerste jaar is toegankelijk voor iedereen en is in de eerste plaats voor je eigen ontwikkeling. In dit eerste jaar maak je uitgebreid kennis met de wereld van shiatsu en de Oosterse traditionele geneeskunde.
Zowel leken als professionele mensen gaan in deze studie op een zeer aangename en praktische manier, geïntroduceerd worden in de Oosterse leefwereld. Begrippen als yin en yang zullen niet langer iets vaag en mysterieus zijn. Je zal bovendien in staat zijn je partner, vrienden en kennissen een doeltreffende shiatsubehandeling te geven.
Naast traditionele shiatsu maken we in het eerste jaar gebruik van chi gong, meditatie, do-in, yoga en coaching-technieken.
 
 
 
 
Beveren vanaf donderdag 26 september (19.30u-22.30u)
 
Antwerpen vanaf woensdag 25 september (19.30u-22.30u)
 
Kessel vanaf maandag 23 september (9.00u-15.30u)
 
Hasselt vanaf zondag 29 september (9.30u-12.30u)
 
Zomertraining in Kessel van 30 juli tot 9 augustus
 

 
Schrijf nu in!
 
Voor slechts € 545 i.p.v. € 745! 
(Prijs voor het eerste jaar. Geldig bij betaling van het voorschot van € 235 voor 18 mei 2013 en bij volledige betaling voor 15 juni 2013.
Niet cumuleerbaar met eventuele andere kortingen.)

 


 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy