Nieuwsbrief Afronding voorjaar 2013

Samtati, Duffel (B)

27/05/2013

Trefwoorden: Maya, Hilde Van Bulck, Samtati, Huis Van Bewust-ZIJN


Dit is de nieuwsbrief van Hilde Van Bulck en
Samtati, Huis Van Bewust-zijn.
 

NIEUWSBRIEF afronding voorjaar

Door Hilde Van Bulck
In deze nieuwsbrief vind je het volgende terug:
 
Uit het dagelijkse leven
Maya en de start van de hartcyclus
Een terugblik
Agenda
The New Teaching
Individuele coaching
 
Beste,
 
Uit het dagelijkse leven
 
Ik wil je graag iets delen uit het leven van alle dagen. In onze straat wordt een huis gebouwd. Niets ongewoon. Het huis wordt niet door een grote firma gebouwd maar door een bouwvakker en zijn zoon. Ik heb al veel huizen zien gebouwd worden, maar niet zoals dit huis in mijn straat. De bouwvakker, ik schat hem achteraan in de vijftig, is een op en top vakman. Hij bouwt dat huis uit liefde voor het vak. Hij is zo ontzettend aanwezig in wat hij doet. Het is alsof hij elke steen streelt voordat hij hem op de juiste plaats legt. Geen enkele steen ligt een fractie van een millimeter verkeerd. Elke meting die hij verricht, elk voorwerp dat hij verplaatst doet hij met zoveel liefdevolle aandacht dat het huis een werkelijk liefdevolle uitstraling krijgt. Zijn zoon werkt met hem mee. De stilte van de communicatie stijgt boven het verkeer uit. Vader en zoon nemen helemaal de juiste plaats in. De vader leidt de werken, de zoon is dienstbaar en leert en zal waarschijnlijk ook een groot vakman worden. Toen we eerst hoorden dat er een huis kwam, had ik verzet, maar als ik deze twee mannen bezig zie, kan ik niet anders dan mijn bezigheden stoppen en in verwondering en in dankbaarheid kijken naar hun liefdevolle creatie. Het raakt mijn hart.
Alles wat ik in workshops aanbied, vind je terug in dit verhaal. Aanwezig zijn, de juiste plaats innemen, dankbaarheid komt in de plaats van oordeel, het hart opent zich, …


 
Maya en de start van de hartcyclus
 
Op persoonlijk vlak heb ik mogen genieten van een nieuwe status zoals men op facebook zou zeggen. Voor diegenen die het nog niet hebben vernomen: Op 12 maart ben ik oma geworden van een flinke kleindochter Maya. De synchroniciteiten waren die dag niet ver weg. Op het moment dat ze werd geboren, kwamen er drie bijtjes binnen in de ruimte waar ik een opleiding aan het geven was. Ze nestelden zich in het hart van een bloem.
Na vele jaren van energetisch werk, doorleven en ervaren, observeren en studeren, maar vooral leren ZIJN, kan ik nu veel beter dan bij de geboorte van mijn kinderen, de cyclus van leven en dood in de geboorte van Maya waarnemen. Ze werd liefdevol op deze aarde ontvangen. Ze is nu bezig om helemaal in te dalen om haar geplande hartskwaliteiten te ontwikkelen en de nodige ervaringen hiervoor in haar leven neer te zetten. Ik geniet met een diep gevoel van innerlijke blijdschap.
 


Een terugblik
 
Voor ik vooruitblik, wil ik graag even de blik naar achter werpen. De workshop ‘Het ontwaken van je dertien hartskwaliteiten’ is de meest diepgaande workshop die ik tot hiertoe heb gegeven. Zowel de deelnemers als ik werden met een allesomvattende liefde begeleid. Ik heb geen woorden voor de intensiteit die we mochten ervaren. Niemand van ons bleef onberoerd en bij iedereen zijn de resultaten van de transformatie in het persoonlijk leven zichtbaar. Deze workshop maakt helder waarom we in de loop van ons leven door moeilijke fases heengaan en hoe we door noodzakelijke keerpunten gaan om onze ware identiteit te ontdekken en te ontplooien. De hartskwaliteiten zullen in het najaar herhaald worden.
 
De studiedag voor onderwijs over ‘De invloed van het familiesysteem in de klas’ was een echte eye opener voor de leerkrachten, coördinatoren en zorgleerkrachten die aanwezig waren. De studiedag wordt in het najaar hernomen. Voor meer info: Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor onderwijs en opvoeding via info@samtati.comAgenda
 
Er is nog een Open avond voor ZIJNsbeleving gepland dit seizoen. Zoals een deelnemer daarstraks zei: ‘Ik kom soms met lange voeten, maar als ik er ben, dan ben ik helemaal aanwezig en ik ga helemaal anders naar huis.' Je bent heel erg welkom om deel te nemen. Iedereen kan op eigen niveau het groepsgebeuren meemaken.
Vrijdag 14 juni
20 – 22 u
Schrijf je nu in.
 
We hebben de afgelopen maanden boeiende familieopstellingen mogen bijwonen. De vraag naar eigen opstellingen is zo groot dat de opstellingen vanaf het najaar een volledige dag zullen duren. Dus extra veel kans om je thema op te stellen en ook extra ervaringen voor de representanten. Als je plant om een eigen opstelling te doen, is het aan te raden om eerst een keer als representant deel te nemen. 
Zaterdag 1 juni
13 – 18 u
Schrijf je nu in
 
Voor de leraren, opvoeders, clb-medewerkers en leerlingenbegeleiders start er een nieuwe basismodule Teaching by being of lesgeven vanuit ZIJN, hoe doe je dat? In deze ervaringsgerichte nascholing leer je vanuit een heel andere invalshoek voor de klas te staan met mooie resultaten voor jezelf, de leerlingen, je collega's en zelfs voor je directie. Nu nog mooi meegenomen om in september met een verdiepte intentie met jongeren om te gaan. 
Wil je het aanbod voor onderwijs en opvoeding van dichtbij kunnen volgen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief voor onderwijs via info@samtati.com of op de website.
Zaterdag en zondag 8 en 9 juni
10 u - 17 u

Schrijf je nu in
 

The New Teaching
 
Kan ik met het onderwijsprogramma The New Teaching volgend jaar iets voor je school betekenen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Er zijn mogelijkheden voor pedagogische- en VIP-coaching, systemische coaching, lezingen, nascholingen voor alle niveaus, enz...
GRATIS folders over The New Teaching zijn op eenvoudige aanvraag te verkrijgen via info@samtati.com. Vermeld je naam, je functie en het aantal exemplaren dat je wenst te ontvangen. Individuele coaching
 
Heb je even steun nodig? Wil je meer helderheid over de onderliggende dynamieken in je leven? Trekken meer zelfvertrouwen en eigenwaarde je aan? Zoek je naar meer levenskwaliteit? Je kunt ook bij me terecht voor een individuele begeleiding: reading, healing, ademsessie, individuele familieopstellingen, cranio-sacraal relaxatie,...  Info over de mogelijkheden vind je op de website. Om een afspraak te maken, neem je best telefonisch contact op.
 
Tegen eind juni staan de nieuwe data voor het najaar op de website. Ik wens je een heel inspirerende zomervakantie.

Aangezien de fysieke zon blijkbaar moeite heeft om haar stralen bij ons af te leveren, wens ik je heel veel innerlijke zonnestraaltjes die je hart verwarmen.
 
Van harte
 
Hilde Van BulckWil je me uitnodigen voor een lezing, een familieopstelling, een onderwijsopstelling of een workshop, neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande coördinaten.
Wens je de nieuwsbrief te ontvangen? Vermeld of je de nieuwsbrief voor onderwijs of voor particulieren wenst. Vul dan je naam en e-mailadres in via info@samtati.com.
 
Hilde Van Bulck
Stichter en bezieler van Samtati, Huis Van Bewust-ZIJN
Expert in THE NEW TEACHING (TNT)

info@samtati.com
015 31 54 81
0493 247 547
Samtati op facebook    Hilde Van Bulck op facebook     
Copyright © 2013 Samtati bvba, All rights reserved.
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy