Maak je droom werkelijkheid! Download het Informatie-Pakket en ontvang een waardecheque van 100 euro

Work at Balance Inspiratie Reizen, Rotterdam-Kralingen (NL)

02/06/2013

Trefwoorden: Thomas Tierolff, Holi Maya Nepali, Nepal, Kathmandu 

De meest unieke reis naar Nepal, Bhutan en Tibet!  
 
Hier vind je de online-versie 
Bekijk de agenda en maak kennis met ons, klik hier
 
Beste lezer van INImail,

Denk je ook wel eens  'Ik wacht wel tot ik met pensioen ben, dan ga ik pas genieten (slik, dat duurt nog wel even)' of  'Als ik door deze fase heen ben, ga ik echt doen waar ik van droom (slik, hoe lang zeg ik dat al tegen mezelf?)'.

Of  'Mijn grootste droom is om de reis van mijn leven te maken, maar ik wacht nog even (slik, hoe lang zit ik al op mezelf te wachten)' of 'Ik wil voor mezelf beginnen, maar ik durf niet (slik, hoe verzamel ik de moed om die stap wel te zetten?)'.

Herken je dit?    Klik dan hier om onze folder te downloaden

Thomas Tierolff heeft in 2007 het roer omgegooid en begeleidt nu mensen naar meer voldoening, plezier en betekenis in hun leven en werk. Hij organiseert de meest unieke reis naar de Himalaya, samen met zijn Nepalese vrouw Holi Maya Nepali.

Een aantal reizen is bij uitstek geschikt voor mensen die hun levenskoers opnieuw willen bepalen. Je ervaart wat je in huis hebt om Het Roer om te gooien en verzamelt nieuwe inspiratie en energie. Zeg vaarwel tegen je belemmeringen!


 
Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent.

We gaan in Nepal o.a. naar het hart van de Annapurna, bewandelen het pelgrimspad naar de heilige Gosaikunde meren en lopen over de Thorong La, de hoogste berpas ter wereld. In Tibet maken we de 'Parikrama' rond de Mount Kailash en in Bhutan bezoeken 'het nest van de tijger'.

Onze reizen zijn geschikt voor alle leeftijden. Een goede gezondheid is wel een voorwaarde. Wees er snel bij als je wilt boeken, want kleine groepen zijn bij Work at Balance Inspiratie Reizen geen uitzondering maar regel; het aantal plaatsen is dus altijd beperkt.

TIP: Profiteer van de zeer gunstige tarieven momenteel voor vliegtickets naar Kathmandu; ze zijn gemiddeld 50% lager dan een aantal jaren geleden > klik hier
Like
Tweet
Forward to Friend
 
Ontdek je levensmissie in de Himalaya!

In Nepal kom je in contact met de mensen en geniet je van de betoverende stilte. Je ervaart de ziel en magie van het oude koninkrijk en doorkruist de Himalaya, de mooiste plek op aarde.

Holi Maya heeft een aantal onbekende, unieke bestemmingen opgenomen in het programma. Je ontdekt op een idyllische plek wat werkelijk belangrijk en waardevol voor je is. Neem afscheid van alle 'toeters en bellen' uit jouw leven en kom in contact met waar het jou in essentie om gaat.

Simpelweg genieten? Inspiratie opdoen? Of wil je naast een prachtige bergwandeling even helemaal niets? Je bent van harte welkom!

   Namaste!

Hartelijke groeten,
Holi Maya Nepali & Thomas Tierolff, organisatoren van de reis van je leven

Wil je ons volgen, foto's bekijken en ervaringen lezen van reisgenoten uit België en Nederland? www.workatbalance.com en www.facebook.com/WorkatBalance
7 reizen naar het dak van de wereld! Voor informatie & boekingen, klik hier
Holi & Thomas, organisatoren
Inspiratie Reizen Nepal, Bhutan en Tibet

 
 


 
 


Met vriendelijke groeten,
Thomas Tierolff & Holi Maya Nepali
 
Klik voor meer informatie: www.workatbalance.nl

'Loslaten gaat vanzelf als je het juiste vasthoudt. 
Vasthouden gaat vanzelf als je het juiste loslaat.'

 
Work at Balance Inspiratie Reizen
Avenue Concordia 24 a
NL-3062 LJ Rotterdam, Nederland
+31 (06) 4375 1211

Kamer van Koophandel Rotterdam: 24434446

Om het interview te beluisteren, klik hier. Voor het bekijken van foto's, klik hier. Voor het downloaden van de brochure en het inschrijfformulier, klik hier.

Work at Balance Inspiratie Reizen organiseert vakantiereizen met een missie naar de Himalaya. Een eenvoudige tot pittige wandeltocht maakt onderdeel uit van ons unieke programma. We hebben reizen voor alle leeftijden en je kunt je reis uitbreiden met Tibet, Bhutan en Mustang (Nepal). Tevens verzorgen wij maatwerkprogramma's gedurende het hele jaar van 1 tot 16 personen. 

VvKR:
Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). Via de VvKR bundelen specialistische reisorganisaties hun krachten en delen hun expertise om voor de reisorganisatie en de reiziger tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy