Burn-out voorkomen? Het kan!

Greet Selderslaghs, Eppegem (B)

14/06/2013

Trefwoorden: Greet Selderslaghs, burn-out, perfectionisme, passie 

Burn-out voorkomen? Het kan!

"Waar je verleden je heeft gebracht, staat vast.
Waar je naar toe gaat, bepaal je zelf."

 Greet Selderslaghs,
Life Planner.

 
Over mezelf:
Een omgeving creëren en tools aanreiken waardoor mensen kunnen groeien en openbloeien, kunnen verkennen, een beter zicht krijgen op zichzelf en hun omgeving, … dat is mijn grote passie. Dit doe ik via workshops, en via coaching van individuen en koppels. Wat ik meenam uit mijn jarenlange bedrijfservaring, is een grote resultaatgerichtheid. Ik kies enkel die tools en die benaderingen die op korte tijd resultaat geven. Voor meer info over mezelf en mijn aanbod, kan je terecht op: www.artofgoodliving.eu.

Werk, een partner, familie, vrienden, hobby’s, boodschappen, klussen, tijd voor jezelf… Het is een hele opgave om op alle domeinen alle ballen tegelijk in de lucht te houden. Ben je alsmaar bezig en hebt je het gevoel niet vooruit te komen? Maakt het vruchteloos jongleren met alle rollen je moedeloos? Dan is de kans reëel dat je regelrecht op een burn-out afstevent.

Burn-out is geen teken van zwakte, integendeel, het hangt vooral boven het hoofd van wie:
- zich mateloos inzet;
- neiging heeft tot perfectionisme;
- alles wil doen om aan de verwachtingen van klanten, leveranciers, patiënten, leerlingen, partner, vrienden ... tegemoet te komen.

Fysieke uitputting is één van de belangrijkste symptomen van burn-out. In die zin kan je burn-out omschrijven als een ‘wake-up call’ van het lichaam om stil te staan, na te gaan wat echt van belang is voor je, en op welke doelen je je in de toekomst wil gaan richten.

Dit is een oefening die je zelf kan maken, hoewel het zeker de moeite loont je te laten begeleiden:
- Beter dan partner of vrienden zal een buitenstaander je ertoe brengen tijd te maken voor het bepalen van je doelen, hij/zij zal je uitdagen, waar nodig confronteren, en je tot bij een diepere laag van behoeften en verlangens brengen.
- Op een zeer korte tijd krijg je op die manier zicht op wat echt belangrijk is voor je en hoe je hieraan vorm kan geven.
- Je wordt aangemoedigd concrete stappen te nemen naar een manier van werken, ontspannen, relaties, … die meer bij je past en je energie geeft.

Je richten op zelfgekozen doelen geeft energie, maakt een verrassende hoeveelheid passie en enthousiasme los en creëert een groot gevoel van vrijheid. Weten dat je er niet alleen voor staat, draagt er absoluut toe bij dat je op korte termijn opnieuw vleugels krijgt!
 
De aanpak die ik toepas is gestructureerd, down-to-earth, en ontzettend effectief.
 
Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor al wie voor 21 juni contact opneemt voor een afspraak, staat er een gratis fles goede champagne of een bon van 25 € voor de Wereldwinkels klaar. Beslis je na het eerste gesprek in het begeleidingstraject te stappen, krijg je bovendien maar liefst 15% korting hierop.

Voorkomen is beter, dus mail of bel me gerust:
greet.selderslaghs@skynet.be, 015/62 06 35. Voor meer info over mijn aanpak kan je terecht op www.artofgoodliving.eu.

Ik kijk er alvast naar uit je te ontmoeten.
 
Greet
 
PS
Blijf je graag op de hoogte van onze activiteiten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief op www.artofgoodliving.eu 

www.artofgoodliving.eu

Je mag deze mail – heel graag zelfs
doorsturen aan vrienden en bekenden. Dank hiervoor.
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy